AKO som si kupil tuto dosku tak isla v pohode .. no zda sa mi ze to uz raz robila .. pocas pustania huby si pukne ... v reprakoch prirozdene... a minule som to preinstaloval cely system .. a prestlo ... lenze teraz sa to stalo znova ..... driveri som preinstalovaval a stale nic ... a momentalne sa mi uz nehce preinstalovat cely system kvoli tomu .. neviete niekto co s tym ? lebo na 200W debniach nieje bohviečo keď vám to tu puká do ucha ... (vlastnoručne vyrobené LeachAmp )
na inych reprakoch to tiež robí .. robi to aj na sluchatkach ... robi to vsade ... nech to je pasivne alebo zo zosilovacom ... mám momentálne všetko odtaktované .. napatia su zakladne .. tak ja nwm .. ovladace som uz 4krat preinstaloval ...
takže ... mám v počítači aj SoundBlasteru Live! 5.1 ... samozrjeme funguje normálne aj ona .... a tak som zistil že puká aj na nej .. čiže mením témz z tejto na PUKÁ MI OPERAČNÝ SYSTÉM
Puka to pravidelne pri urcitej cinnosti, alebo nahodne ? Skus ci to nepuka odtoho, ci sa vo vedlajsej izbe akurat nezapne svetlo ,alebo akurat ked zapne chladnicka...
ee nieje to rušenie zo siete ... pukne si kedy chce .. občas 5s interval .. občas 10 .. a nieje to vôbec pravidelné ... počítač mi nepukal (keď išiel ) aj keď som robil plazmovú guľu (asi si viete predstaviť to rušenie) nieje to reprákmi ani elektrikou ...
po reinštale ... prestalo pukať .... no samozrejme to by som nebol ja keby som neskúšal .... všetko .... FSB ... Ramky časovanie ... maximum OC atď .... a ako tak windows padal .. a padal .. tak sa to znova rozpukalo !!! neviete čo to môže byť ?
Naposledy upravil/-a shajek v Pi 30. Apr, 2010, 20:53, upravené celkom 1 krát.
GEAR Dark Project KD87A TKL - Gateron Teal Switches, Glorious Model O Pro Wireless - Blue Lynx, xtrfy XGP1-L4, MSI Optix G273QPF, DELL S2422HG, Razer Barracuda X 2022, DXRACER OH/FD01/NR
ospravedlňujem sa, takže ... Počítač puká vtedy, keď napriklad keď skúšam nejaký OC napr. procáku alebo pamätí .. a windows veľa rázi padá .. BSOD , niekedy padne už bootloader .. že nieje ten z Win7 ten animovany znak windowsu .. ale ešte ten pásik z Visty ... potom mi zacne pukat zvuk ked to odtaktujem alebo nahodim normalne takty ...
rušenie z elektriky to nie je ... skúšané aj aktívne aj pasívne reproduktory / sluchátka ... aj keď bola pustená plazmová guľa (VF rušička) tak to nerobilo
ovladače som skúšal staršie aj novšie ... nepomohlo
úroveň zvuku používam pre normálne počúvanie na 3-7 a repráky na pól vybudenia ... a keď chcem upiecť zvuku dám na 10-15 ... a puká furt