Kto mi pretaktuje pocitac?
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Kto mi pretaktuje pocitac?
@Bamma_boy: 600km? Asi je na ceste z BA na Kysuce niekde zakrivený priestor, či čo
@acyluss: Ja som síce z BA, ale s taktovaním i7 nemám skúsenosti(cudziemu nerobím, čo som ani sebe ešte nerobil)...keby to bol nejaký LGA775 procák, tak nepoviem.
@acyluss: Ja som síce z BA, ale s taktovaním i7 nemám skúsenosti(cudziemu nerobím, čo som ani sebe ešte nerobil)...keby to bol nejaký LGA775 procák, tak nepoviem.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
bamma: zo ZA do BA to je cca 210 km cize zo ZA do KM je to 400 km ?
Z BA je najviac čitateľov PC.sk/pretaktovanie.sk, tak snáď sa niekto ochotný (alebo za nejaké to pivko) nájde.
a pochybujem, že by sa niekto uživil službou "pretaktujem váš PC"...
s pozdravom, crux.
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
soráč chlapi, ušiel prst a narýchlo som si to neprečítal.. Ale inak ako FAIL na pobavenie dobré, či?..
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Apr, 2010, 15:13
Pravdaže, myslím, že pretaktovanie robia ľudia, ktorých to výsostne baví. Servisný technik, s pevnou sadzbou by takýto zásah z dôvodov nemožnosti záruky odmietol.crux2005 napísal:Z BA je najviac čitateľov PC.sk/pretaktovanie.sk, tak snáď sa niekto ochotný (alebo za nejaké to pivko) nájde.
Pravdaže sa odvážlivcovi odmením! A nie len pivkom. (veď nejaké euráčiky sa iste hodia každému tunerovi
Ale najprv by som chcel s tým človekom tu na fóre, pod dohľadom Vašej ctenej tunerskej spoločnosti pokecať aby som našiel "maníka".
Možno keby si chceli autori PC.SK skúsiť niečo ako "Pimp my computer", hodím to do placu
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
mozno by som skusil... ale je to na tovje nebezpecenstvo a moc v tejto dobe cas nemam
adad klidek jo radsej to nechaj tak ok
acyluss: tu ma napada otazka NA CO treba taku zostavu taktovat? aku pracu na tom ides robit ze ti nestaci vykon I7 920,9GB ram a GTX 285???
acyluss: tu ma napada otazka NA CO treba taku zostavu taktovat? aku pracu na tom ides robit ze ti nestaci vykon I7 920,9GB ram a GTX 285???
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
scarinko napísal:... 920,9GB ram ...
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
co sa ti na tom nezda?
pise ze ma 3x1GB a chce dokupit 3x2GB dokopy 9 podla mojej matiky
pise ze ma 3x1GB a chce dokupit 3x2GB dokopy 9 podla mojej matiky
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Jaj sorry. Ja som to čítal, a zabudol som, že to 920 patrilo k I7, a nie k údaju o ram
si myslel ze ma 920,9 GB RAM ? dobre to hadam ani servery nemaju
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Nový používateľ
Som rád, že som založil takú zábavnú tému hoši, ale viem, že tá zostava je nadupaná už od výroby. Už som prešiel aj poznámkami typu: "načo taktuješ?". Neviem, ale kamošovi som sa tiež raz divil, prečo si dáva robiť chiptuning do ročného Volva. Tak mi to dal vyskúšať (zajazdil som aj pred CHT) a pochopil som. Aj keď ten výkon by využil tak akurát na pretekoch automobilov do vrchu, ktoré však nejazdí. Čo tu vôbec vysvetľujem? Niesom na fóre "PRETAKTOVANIE.SK?!
Ja som v IT technike len prachsprostý užívateľ. Ale ak mám kapacity na zvýšenie výkonu, chcem ich postupne využiť. Aj tak nároky hardvéru budú časom stúpať. Navyše, pracujem aj so 75 megovými 3D súbormi a rád to sejvujem aspoň každých desať pätnásť minút práce, strašne ma to sejvovanie zdržuje a priznám sa aj rozčuľuje. Samozrejme, že taktovanie nie je všetko, okrem iného prechádzam na 64bit a dokupujem pamäte. Teraz som napríklad zistil, že moja doska podporuje DDR3 max 1333Mhz. Tak som moje plány s 2000Mhz opustil. Ale ten pocit, že môj procesor nemá takt ani 3Ghz ma znepokojuje
...by ste sa mohli prestať zabávať na vlastných preklepoch a pokecať niečo k veci. Okrem 1adad1 sa tu nikto nepokúsil k tomu nič konkrétne povedať. A to si myslím, že som nastolil už niekoľko tém, ku ktorým by sa niektorí frajeri z vás mohli vyjadriť a tých frajerov myslím bez irónie, keď som zhliadol vaše ostatné príspevky
Ja som v IT technike len prachsprostý užívateľ. Ale ak mám kapacity na zvýšenie výkonu, chcem ich postupne využiť. Aj tak nároky hardvéru budú časom stúpať. Navyše, pracujem aj so 75 megovými 3D súbormi a rád to sejvujem aspoň každých desať pätnásť minút práce, strašne ma to sejvovanie zdržuje a priznám sa aj rozčuľuje. Samozrejme, že taktovanie nie je všetko, okrem iného prechádzam na 64bit a dokupujem pamäte. Teraz som napríklad zistil, že moja doska podporuje DDR3 max 1333Mhz. Tak som moje plány s 2000Mhz opustil. Ale ten pocit, že môj procesor nemá takt ani 3Ghz ma znepokojuje
...by ste sa mohli prestať zabávať na vlastných preklepoch a pokecať niečo k veci. Okrem 1adad1 sa tu nikto nepokúsil k tomu nič konkrétne povedať. A to si myslím, že som nastolil už niekoľko tém, ku ktorým by sa niektorí frajeri z vás mohli vyjadriť a tých frajerov myslím bez irónie, keď som zhliadol vaše ostatné príspevky
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... &sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
tu nájdeš možno všetko ako sa pohrať s tvojim cpu
tu nájdeš možno všetko ako sa pohrať s tvojim cpu
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
niečo nájdeš aj tu : http://pctuning.tyden.cz/navody/upravy- ... i7?start=4" onclick="window.open(this.href);return false;
nieje to nič ťažké, len si k tomu treba sadnúť a popremýšlať/ poskúšať
nieje to nič ťažké, len si k tomu treba sadnúť a popremýšlať/ poskúšať
-
- Nový používateľ
díky borci