hádam si nemyslíš, že idem vysvetľovať, ako sa rodí život
kukni si nedeľné Na telo, kde to pekne povedala Belousovová...
tak ako dopadol výsledok hlasovania, tak podobne dopadnú voľby
Mozno som si nieco nevsimol, ale interupcie podla mojich vedomosti v nasej republike zakazane nie su. Su samozrejme urcite pravidla, ale nie sme Irsko s uplnym zakazom.
čéče, jak vám vyhovieť, sa radšej človek strelí do krku vzduchovkou
Bol tu tlstý ujo, dával dôchodky, kradol vo veľkom... došiel malý miki, kradlo sa štýlom, že sa nič nedeje, každý bol pomerne spokojný, veľký mali veľké kšefty, malí mali malé, poslali ste si ho niekam... došiel robo, stlstol, dealy sa robia aj s hajzelpapierom, všetko sa ale prideľuje desiatkam firiem troch ľudí
Každý jeden z nich došiel a na plnú hubu tlačil, čo všetko ľuďom dajú, na geriatrii došli plienky jak boli všetci celí dosraní z príspevku 500Sk na vianočný stromček... nič nebolo, stromčeky si museli vyrúbať v lese, geriatria sa ukľudnila, rok 2009, prakticky máme v politike samých bývalých zlodejov, alkoholikov, odpadlíkov, alebo nerozhodných žien...
Zrazu dôjde nejaký plešatý pááán podnikateľ (zlodej!) s tlupou pááánov podnikateľov (zlodeji!) a capne vám na stôl nie jednu A4, kde bude veľkými písmenami "Príspevok 23€ na darčeky každé druhé Vianoce a 18 dôchodkov", ale 10 tuctov prúserov a 10 tuctov reálnych riešení, ktoré sú ale príliš dlhé a komplikované... a ani toto sa nikomu nepáči...
Takže vy by ste najradšej človeka, čo je krpatý, neslope, nekradne, cíti národne a sociálne, je rozhodný, nie je plešatý, nemá vzdelanie, neprestupuje zo strany do strany, ani náhodou nepodniká, za sebou má rovnakých ľudí a nemá vagínu... jeden taký sa zastrelil v Berlíne
STENLY napísal:hádam si nemyslíš, že idem vysvetľovať, ako sa rodí život
kukni si nedeľné Na telo, kde to pekne povedala Belousovová...
tak ako dopadol výsledok hlasovania, tak podobne dopadnú voľby
Zhodou okolnosti som to pozeral a co si pamatam, je len ukecana Belousovova, ktora nikoho nepustila k slovu. A pamatam si Sulikov vyrok, nech necha rozhodnutie ako sa maju vychovavat deti na tych co ich maju.
Inak pekne si sa vyvliekol z toho tvojho blabolu a tych spermiach, to ti musim nechat.
Na nedelnajsie Na telo som sa pozeral... vystupenie belousovovej nekomentujem... zial pani redaktorka nedala Sulikovi moc sancu hovorit takze prevladala Belousovova
SaS sú tiež populisti. Čo sa ti na nich také pozdáva? Ešte som nevidel stranu, ktorá má vo svojom programe takú hromadu nesplniteľných sľubov, ako SaS. Nuž, ale čo už. Keď lapáš vtáčka, tak mu budeš pekne spievať. A vtáčatá ešte musia z naivity vyrásť.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Bohuzial, je par politikov, ktorych vystupenia kvoli ich "stylu" jednoducho nedokazem pozerat - tam patria Robko, Anicka, Janko a Vladko. Takze moze si Anicka hovorit v tej relacii co chce, jej komunikacny styl "stekam ako vytrenovany pitbull co prave zazrel svoju korist, a mimochodom ostatni ste blbci" moja nervova sustava nie je schopna uniest a po par sekundach z jej "prejavov" (resp. lepsie je to asi nazvat zachvat) prepinam.