Politicka debata
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Politicka debata
A akú pravdu zase povedala tá naša biela striga?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tu nejde vobec o obsah, ale o styl prejavu. Mikolaja napriklad dokazem pozerat v TV, aj ked s nim nesuhlasim. Anicka ani Janko ale nic take ako debata, pripadne rozhovor nepoznaju. Oni poznaju styl krcmovej hadky, a bohuzial takto komunikuju aj v televizii. U Robka mam problem ze vystupuje stylom "Ja som CML (cetralny mozek lidstva)" a vsetci mozu za vsetko zle, ale on nemoze vobec za nic. Keby mohol, tak by predchadzajucu vladu obvinil aj z vyssej ceny PPP projektov, ktore si prave schvalila. Plus obcas uz pouziva styl Anicky a Janka.
No a Vladko je proste Vladko.
No a Vladko je proste Vladko.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Vladko už dúfam doslúži...faugusztin napísal: ...No a Vladko je proste Vladko.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
A debilita horšie číta...žiaľ...STENLY napísal:no bohužiaľ pravda sa zle počúva
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
neviem no, ale revú mi tu TV noviny, okrem tvojich písomných sprostostí mi tu nikto nič nevraví, takže nemám čo počúvať.STENLY napísal:no bohužiaľ pravda sa zle počúva
.
do parlamentu sa nič nepopulistické nedostane... ale tie nesplniteľné sľuby, napríklad?Shatterhand napísal:SaS sú tiež populisti. Čo sa ti na nich také pozdáva? Ešte som nevidel stranu, ktorá má vo svojom programe takú hromadu nesplniteľných sľubov, ako SaS.
Me like Pentium
slovenska politicka scena=bordel...kazdy sa snazi o*ebat obcana.....pocnuc Ficom, konciac tym idiotom holohlavym zo SASky, co naslubuje uplne blobosti, len aby ho kazdy volil...najvedsi politik na slovenskej politickej scene je podla mna Bugar, ano sice je to madar, ten jeho "most" neni vyhra /volit ho nepôjdem/, ale sprava sa ako diplomat, politik na urovni, ziadne hadky, vulgarizmi atd....tak by mal politik vyzerat, nie ako Fico, Slota a spol. co verejne vynadaju kazdemu co sa nanich krivo coilen pozre...keby bol Bugar v SNS, pripadne niecom takom slovenskom, tak tu stranu isto volim...co sa sucasneho stavu tyka, tak to ani k urnam nepôjdem
http://www.sme.sk/c/5358404/fico-na-sud ... dvere.html" onclick="window.open(this.href);return false;
--
volit budem asi sdku..
--
volit budem asi sdku..
Nema niekto statistiku kolko uz ten chudacik vysudil penazi? To by ma celkom zaujimalo.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
A niečo nám k tomu obrázku aj napíšeš? Niečo podobné ako na linku dole si písal...možno sa to stretne s kladným ohlasom...
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... a&start=90" onclick="window.open(this.href);return false; ...
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... a&start=90" onclick="window.open(this.href);return false; ...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Zúfalý prejav svojho názoru kt. nikoho nezaujíma.. Bez pádnych argumentov, lacným obrázkom..
A comu nerozumies z toho obrazka?GABO napísal:A niečo nám k tomu obrázku aj napíšeš? Niečo podobné ako na linku dole si písal...možno sa to stretne s kladným ohlasom...
Tak ja neviem ked ho tak mas rad (no neviem ci ho musis alebo nie) napis v com ta oslovil (mna teda rozhodnie nie) a ja to mozno prehodnotim, nebranim sa inemu nazoru. Teda ak ta vôbec oslovil.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)