Pustim hru a ati radeon 5870 vydava zvlastne zvuky
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 05. Mar, 2009, 22:53
Re: Pustim hru a ati radeon 5870 vydava zvlastne zvuky
dobre tak mi este odpovedaj nato ci to mozem hrat aj tak alebo sa nato hru nacisto vysrat a neriskovat
nerozmyslas absolutne nad tym co ti pisem ... alebo si tacka
vypni pc a chod vonku .. moja rada..
vypni pc a chod vonku .. moja rada..
pravdaze mozes hrat dalej omg je to normalne. alebo urob jak ti radi FEARoliver1024 napísal:dobre tak mi este odpovedaj nato ci to mozem hrat aj tak alebo sa nato hru nacisto vysrat a neriskovat
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Nový používateľ
no v poriadku...aj ked na americkych forumoch mi pisu ze mam vypnut hned hru lebo karta moze dostat defekt xd ja to teda risknem a dam si poradit od vas...po prejdeny hry dam vediet ak nedam vediet do tyzdna som v p... xd
na americkych forUMOCH maju sami poniektory defekt na riadiacej jednotke...
Inak ma udivuje aj tvoj postoj ... to ak by bola aj pravda to co sa domnievas tak tvoj pristup k tomu je taky ze radsej nebudes hrat hru aby si neznicil kartu? tak naco si si ju kupoval ? hadam aby si na nej mohol hrat nie? , nieje riesenie vypnut hru .. karta musi normalne fungovat na kazdej .....a ked ju ma slaktrafit tak nech ju slaktrafi das reklamovat predsa .. .. to ked casom budu 2,3, 8 dalsich hier pri ktorych ti bude piskat tak co ... nebudes nic hrat?
Inak ma udivuje aj tvoj postoj ... to ak by bola aj pravda to co sa domnievas tak tvoj pristup k tomu je taky ze radsej nebudes hrat hru aby si neznicil kartu? tak naco si si ju kupoval ? hadam aby si na nej mohol hrat nie? , nieje riesenie vypnut hru .. karta musi normalne fungovat na kazdej .....a ked ju ma slaktrafit tak nech ju slaktrafi das reklamovat predsa .. .. to ked casom budu 2,3, 8 dalsich hier pri ktorych ti bude piskat tak co ... nebudes nic hrat?
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
ty co ti radia by si nehral su asi nejaky velky odbronici
piska to preto lebo cievka a kondenzator v jednom obvode sa dostanu do rezonancnej frekvencie je to normalne a bezne pokial nebudes hrat 24/7/365 (samozrejme vkuse) tak sa tomu nic nestane (a mozno aj keby ti to piska vkuse sa tomu nic nestane)
alebo ak to bzuci tak je to len cievka a to je este beznejsie staci sa postavit pri transformator ten bzuci vkuse a stale svietime
piska to preto lebo cievka a kondenzator v jednom obvode sa dostanu do rezonancnej frekvencie je to normalne a bezne pokial nebudes hrat 24/7/365 (samozrejme vkuse) tak sa tomu nic nestane (a mozno aj keby ti to piska vkuse sa tomu nic nestane)
alebo ak to bzuci tak je to len cievka a to je este beznejsie staci sa postavit pri transformator ten bzuci vkuse a stale svietime
-
- Nový používateľ
bohvie ci to tiez neni HDD...lebo cital som ze to niekomu robi na hdd...tazko povedat nerozoznam to..no v kazdom pripade mas pravdu idem to teda zacat hrat vsak naco som daval tolko prachov do tej hry.,,
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
kriste pane keď to tak čítam nie som si istý či autor témi nema mozgovú obrnu ... v poslednom príspevku to vyzeralo nádejne ale až v ňom upozornil nato že to grafikavôbec robiť nemusí ja neviem je ale stále otázkou prečo to robí len ta jedna hra . ja by som na nej hral ďalej poprípadeby som skúsil tu kamošovu do toho pc či by to robilo tiež . vprípadežejeho by už ten zvuk nevidávala tak reklamácia pre istotu .
Spoiler: ukázať