Ani jeden z tychto dovodov, ale nieco podobne.materik napísal:jediny argument volit smer je, ze mas v rodine strannika a sam mas nejaku firmu... tak ti aspon nahraju nejaku zakazku. Inac tam nemoze byt ziadeny iny dovod.
Politicka debata
Re: Politicka debata
Spoiler: ukázať
Asi jej ho z hlavy vytlkol Slota ked sa bijavali na zachode.faugusztin napísal:Ako Belousova ma asi v hlave dost velky prievan :
http://www.sme.sk/c/5362187/sns-rasisti ... igana.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Inak som zvedavy na to odhalenie ohladne kupovania romskych hlasov.
Po volbach tu bude SMER bud bez HZDS alebo SNS.
SMK a MOst pojde pod most co bude tiez idealne. Ficovolic nie som ja som antiSMK volic a podporim kazdeho, kto s nimi nepojde do vlady. Vyber strany aj tak nic nezmeni, zlodej ako zlodej ale aspon tu nebudu sracky ako SMK a MOST a pri troche stastia ani SNS a HZDS ale na vsetko treba cas.
=================================================================================================================
to materik: Nie nemam v rodine stranika SMERU s firmou a bud tak laskavy staraj sa o svoje sukromie a svojich stranikov v rodine co maju firmu u Sulika a pod. Dakujem za pochopenie.
SMK a MOst pojde pod most co bude tiez idealne. Ficovolic nie som ja som antiSMK volic a podporim kazdeho, kto s nimi nepojde do vlady. Vyber strany aj tak nic nezmeni, zlodej ako zlodej ale aspon tu nebudu sracky ako SMK a MOST a pri troche stastia ani SNS a HZDS ale na vsetko treba cas.
=================================================================================================================
to materik: Nie nemam v rodine stranika SMERU s firmou a bud tak laskavy staraj sa o svoje sukromie a svojich stranikov v rodine co maju firmu u Sulika a pod. Dakujem za pochopenie.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
Pocuj, ty si ine induviduum, kazdy tvoj prispevok niekoho urazal, nevies napisat niekedy aj nieco normalne bez toho aby si niekoho urazil?
PETERPANs: nechces radsej volit Kotlebu? to je strana pre xenofobov a neonackov, urcite by si sa tam nasiel
Ja nie som fasista.
Naposledy upravil/-a PETERPANs v Št 06. Máj, 2010, 15:03, upravené celkom 2 krát.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
Precitaj si niekolko odpovedi na moje prispevky a potom hovor o tom kto uraza. Toto je politicka debata a nie funclub stredopravych stran, ak to ale je funclub stredopravych stran tak si to oznacte inac, napr. že nie je dovolene podporovat ine politicke strany v tejto teme, ze toto je jednosmerna debata bez moznosti povedat nazor mimo vaseho presvedcenia.Blackhawk napísal:Pocuj, ty si ine induviduum, kazdy tvoj prispevok niekoho urazal, nevies napisat niekedy aj nieco normalne bez toho aby si niekoho urazil?
Nebudem volit Kotlebu ani SNS, dufam ze je to jasne tieto strany nemaju vpliv na to ci bude SMK vo vlade. Jedina istota je zatial SMER.
Halooo, budicek. Pokial viem tak kazdi kto ta tu osocoval robil kvoli tvojim neprimeranym a neodvovodnenym nazorom na takmer vsetky strany, ktore budu vo volbach a aj ludi, ktori ich chcu volit. Podla tvojho vyjadrovania a toho vysmievania sa usudzujem, ze si bud prvovolic, alebo clovek ktory nema pojem o sucasnej situacii na Slovensku.
EDIT: a osobne si myslim, ze keby mal Smer problem dostat sa do vlady a mala by ho zachranit iba spolupraca s SMK tak s nimi pojdu, len by sa opakovala situacia z minulosti ked rezolutne odmietali spolupracu s Muftym.
EDIT: a osobne si myslim, ze keby mal Smer problem dostat sa do vlady a mala by ho zachranit iba spolupraca s SMK tak s nimi pojdu, len by sa opakovala situacia z minulosti ked rezolutne odmietali spolupracu s Muftym.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
osocovat tu zacali jeho za ten obrazok
A ty sa cudujes? Je rozdiel medzi vtipnym obrazkom(to si musi kazdy priznat, ze ten obr. s trojicou svatych za mrezami je obr. vtipny) a obrazkom, na ktorom je preciarknuty Sulik. Ci sa myslim?
Neskutočná Istota potom po voľnách keď Smer, alebo už ktokoľvek bude nútený zvyšovať dane (kvôli vlastnému rozhadzovaniu, alebo rozhadzovaniu pred. vlády) si na to spomeň, ak teda Ti vôbec tieto vzťahy niečo hovoria, lebo evidentne ani nevieš čo píšeš (to som chcel už skôr napísať, ale kusol som si do jazyka). Istota ... nájdi si definíciu... .
K osočovaniu - tiež si treba nájsť definíciu, lebo bol na to prvý komentár odo mňa, nakoľko nie sme vo vtipoch a srandičkách, kde čosi také tľapneš a už ak chce to definíciu, alebo komentár...
K osočovaniu - tiež si treba nájsť definíciu, lebo bol na to prvý komentár odo mňa, nakoľko nie sme vo vtipoch a srandičkách, kde čosi také tľapneš a už ak chce to definíciu, alebo komentár...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Smer je jednoznacna volba, pokial chces dosiahnut exodus pracujucej mladeze zo slovenska, nasledne problemy s ekonomikou/dochodcami o cca 15-20 rokov,
takze ano, je to perspektivne
nejdeme sa hadat o tom, kto co a kolko rozkradol, na slovensku neexistuje vlada, co by nekradla do vlastnych vreciek,
pome sa bavit o tom, co ponuka Smer pre tento narod (alebo co spravila tato vlada pre narod za posledne 4 roky)
zoskrtat z toho veci, ktore su na dlh, a potom skus znova napisat, co ponuka Smer pre tento narod
my tu nemame problem podporovat strany, ktore su perspektivou, no napriklad u tejto sa nam to nezda, ak mas rozumne a relevantne argumenty, radi si ich vypocujeme, a pripadne ich budeme volit, neh naozaj dojde k lepsim zajtrajskom
takze ano, je to perspektivne
nejdeme sa hadat o tom, kto co a kolko rozkradol, na slovensku neexistuje vlada, co by nekradla do vlastnych vreciek,
pome sa bavit o tom, co ponuka Smer pre tento narod (alebo co spravila tato vlada pre narod za posledne 4 roky)
zoskrtat z toho veci, ktore su na dlh, a potom skus znova napisat, co ponuka Smer pre tento narod
my tu nemame problem podporovat strany, ktore su perspektivou, no napriklad u tejto sa nam to nezda, ak mas rozumne a relevantne argumenty, radi si ich vypocujeme, a pripadne ich budeme volit, neh naozaj dojde k lepsim zajtrajskom
lava, prava, lava, prava ...
- Julius
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Jan, 2009, 19:28
Ešte jedno-dve volebné obdobia tejto koalície (KSS+SNS+HZDS...sry SMER) a bude aj u nás to čo je dnes v Grécku
(Bankrot a chaos)
A novota ..."Podozrivé dotácie" 566 tisíc€ hore dole...
(Bankrot a chaos)
A novota ..."Podozrivé dotácie" 566 tisíc€ hore dole...
CASE: CoolerMaster Centurion 534 Lite S Window, MB: MSi 770-C45 + EVERCOOL Serpent NCA-610EA, CPU: AMD Phenom II X4 B45@3,1GHz + CM Hyper TX3, RAM: 2x2GB Kingston DDR3 1333 Cl9, VGA: Sapphire HD5770 512MB@900/1250MHz, HDD: WD 3200 AAKS, Samsung SP F3 1TB, PSU: Seasonic SS400ET 80+, LCD: LG Flatron W2242PM, KEY: Steelseries MERC Stealth, MOUSE: Gigabyte m6980 mPAD: CM Storm HS-M Battle SSK
Mne sa zdal vtipny nielen tvoj ale aj ten moj.Blackhawk napísal:A ty sa cudujes? Je rozdiel medzi vtipnym obrazkom(to si musi kazdy priznat, ze ten obr. s trojicou svatych za mrezami je obr. vtipny) a obrazkom, na ktorom je preciarknuty Sulik. Ci sa myslim?
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Všetci sú zlodeji!!! Paloho Kapurkova THE BEST!!!