Nx 275 GTX problem z hrami
Nx 275 GTX problem z hrami
Zdravim ma problem zo vsetkymi hrami ako napr. stara call of duty 2 alebo Battlefield 2 Bad copmapy, alebo resident Evil 5 , vsetky hry ked zapnem idu v pohode vsetko ide super naplno 80FPS skratka krasne , ale po 5 min my zacne sekat hra a to kazda a to tak ze ide pekne a zrazu 5 sec strasne zacne sekat a to stale robi kazdych 20 sec. zacne sekat na 5 sec a potom zase ide dobre a takto dookola. Uz som vyskusal vsetko grafický ovladac mam najnovsi , aj dal som hry uplne na min aj tak to robilo , co mam robit ? Uz mi to ide na nervy. Dakujem
Re: Nx 275 GTX problem z hrami
Zhadzuje ti takty najskor kvoli teplote, skus skontrolovat ci sa karta neprehrieva.
Teploty po 20 min hrania Alien vs Predaor 2 (2010)
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
zapni GPU-Z a nechaj logovať teploty. potom pozri maximálne hodnoty a zistíš ktorá časť sa ti možno prehrieva
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
no tak tych 77C na procaku a to este klesla teplota pokial si to prepol a aj grafika 70C no problem bude v tych teplotach nejak ti to moc pece nemas vela prachu v bedni? na chladicoch?
inak zacalo to robit po nejakom case alebo to robi odkedy si tam dal tu kartu
inak zacalo to robit po nejakom case alebo to robi odkedy si tam dal tu kartu
Zdravim , spociatku to nerobilo islo to v pohode , niekedy to ani nespraví ide to v pohode a niekedy stale , mam aj najnovsí ovladac na vga. a budnu cistim kazdy mesiac mam a vydim donej takze vtom to asi nebude aj na 3Dmarku Ventage som mal okolo 13 000 bodov tak ja naozaj neviem.
- hlavne máš vysokú teplotu CPU, zrejme ti začne throttlovať, teda spomaľovať čo sa prejaví aj trhaním hier napr.
- skontroluj či chladič dobre dosadá, či je nanesené správne množstvo pasty, či sa ti odvetráva zohriaty vzduch zo skrine
- skontroluj či chladič dobre dosadá, či je nanesené správne množstvo pasty, či sa ti odvetráva zohriaty vzduch zo skrine
Zdravím , zase vás idem otravovať , od poslednej nástevy pc.sk som otvoril bednu a povitieral prach , bolo ho tam teda dost , potom sa to dáko zmohlo a islo to dalej po čase to zase začalo sekať a to tak že mi hra išla na 15 fps atd... už som preinstaloval 3x win a aj všetky programi a nič. Podla teploty som zistil že asi bude treba nový chladic na CPU. Čo nato poviete?
Na everest se vyser loguj teplotu GPU v GPU-Z a teplotu cpu v core temp.Vypada to ale na prehrivani.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
everest to dokáže všetko naraz
tak či onak 85st je veľa pri hociakom CPU
tak či onak 85st je veľa pri hociakom CPU
Spoiler: ukázať
Everest nekdy ukazuje uplny kraviny...Gpu-z a core temp je jistota
- dexterav
- Sponzor fóra gold
mne funguje dobre a ukazuje presne to isté čo tie 2 prg
samo treba poslednú veryiu ale to platí pre všetky takéto prg
samo treba poslednú veryiu ale to platí pre všetky takéto prg
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
vsak mu to krepotiny ukazuje
Procesor 85 ... no urcite
jadro 1/2 -35 ?
Pozri v HWmonitor ... DOWNLOAD LINK
Procesor 85 ... no urcite
jadro 1/2 -35 ?
Pozri v HWmonitor ... DOWNLOAD LINK
nj nechapem tomu ako moze mat CPU tolko ... to musi byt ale riadne pretaktovany alebo daky stary chladic a 0,5 kg prachudexter napísal:ale ked pozrieš 1. screen tak tam má 77/85/81 st na cpu
Naposledy upravil/-a Brandoo v So 08. Máj, 2010, 17:20, upravené celkom 1 krát.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ale ked pozrieš 1. screen tak tam má 77/85/81 st na cpu
Tak co odporucate ? Novy CPU chladic by mohol pomoct ? Alebo?