Kam tento svet speje...?
Re: Kam tento svet speje...?
NO ved preco si myslis ze tam asi este som ... ale ako nahle sa nieco inde mihne ..
na co konkretne narazas?FEAR napísal:Robit vo fabrike je jedna vec a u sukromnika druha
ze fabrika urcite tak stebou cvicit nemoze ako sukromnik
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
dochadzkove systemy su sranda najma vtedy,ked ti po polroku akoze normalnej prevadzky podniku zahlasia,ze "ako sa pridavaju novi zamestnancigalen napísal: no, robil som dochadzkovy system pre jednu fabriku na vychode ...
tam bola sranda ...
..inak k tej robote..ja uz polroka hladam inu..taky bordel som este nikde nevidel ako u nas..o faktury sa stara byvala kadernicka a len preto ze je majitelova zena..toto ma zraza ..i ked ani ja tam nexcelujme..posledny cas na to riadne *** asi uz chcem podvedome aby ma odtial vyje***
faktury moze riesit kto chce, ako chce ...r.b.class napísal:...
..inak k tej robote..ja uz polroka hladam inu..taky bordel som este nikde nevidel ako u nas..o faktury sa stara byvala kadernicka a len preto ze je majitelova zena..toto ma zraza ..i ked ani ja tam nexcelujme..posledny cas na to riadne *** asi uz chcem podvedome aby ma odtial vyje***
dolezite je, akeho mate uctovnika
lava, prava, lava, prava ...
moj nazor:FEAR napísal:ze fabrika urcite tak stebou cvicit nemoze ako sukromnik
fabrika s tebou moze cvicit rovnako ako sukromnik.. zalezi na pozicii na akej pracujes
rozdiel by som videl skor v pracovnej pozicii o aku ide.. ak su to nizsie kvalifikovane prace, tak nieje problem zavolat si robotnika do kanclu a povedat mu do oci ze ma vypoved.. na vyssej pracovnej pozicii to funguje legalnejsie
cize skor by som to delil na kvalifikovanejsiu a menej kvalifikovanu pracu
Naposledy upravil/-a avixe v So 08. Máj, 2010, 23:09, upravené celkom 1 krát.
faktura je v pohode, to mas iba zoznam faktur, ktore treba zaplatit, a samozrejme, opacny smerom, posielas faktury, ktore by ti mali zaplatit ...
a podla toho, kto ti kde ako plati, tak ti narasta zisk, z ktoreho treba platit dane ...
mno, a ked musis platit dane, tak iba krmis stat ... a potom je tu nieco ako uctovnik, ktory ti odporuci vydajky, aby ti znizil prijmy, a tak si nemusel tolko platit dani nasemu milovanemu statu ... ved naco, ked netreba, ze ano ...
to ze sa omeska faktura, je nepodstatne, z toho su iba nejake (zakonom stanovene) denne penale ... tam sa nic vazneho nedeje.
a podla toho, kto ti kde ako plati, tak ti narasta zisk, z ktoreho treba platit dane ...
mno, a ked musis platit dane, tak iba krmis stat ... a potom je tu nieco ako uctovnik, ktory ti odporuci vydajky, aby ti znizil prijmy, a tak si nemusel tolko platit dani nasemu milovanemu statu ... ved naco, ked netreba, ze ano ...
to ze sa omeska faktura, je nepodstatne, z toho su iba nejake (zakonom stanovene) denne penale ... tam sa nic vazneho nedeje.
lava, prava, lava, prava ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
pre mna absolutne nedolezite,dolezite pre mna je ze nemam rad ked sa niekto hra na nieco na co nema a nemam rad bordel co potom vznikagalen napísal: faktury moze riesit kto chce, ako chce ...
dolezite je, akeho mate uctovnika