Smart drugs
Smart drugs
Tabletky, spreje, sprostosti, piracetamy, lecitíny... kŕmite sa nimi?
//
http://www.security-portal.cz/clanky/no ... cker%C5%AF" onclick="window.open(this.href);return false;
//
http://www.security-portal.cz/clanky/no ... cker%C5%AF" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil/-a Scorp v Ne 09. Máj, 2010, 14:21, upravené celkom 1 krát.
Me like Pentium
Re: Smart drugs
vidíš, dobre že píšeš... akurát dnes som začal jesť L-Karnitín (s Inulínom a Chrómom)
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
Dávam si 3x denne po jedle 3-4 tablety Pangaminu (vitalita B12). Čím sa kŕmiš ty?
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
chces pribrat ze?
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
Jo chcem pribrať, ale inak mám sa dobre, cikám rovno, Windows nepadá, čo viac môžem chcieť?miso2911 napísal:chces pribrat ze?
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
najlepsie vitamíny su vo forme ovocia a zeleniny
- chlpacik
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 09. Jan, 2009, 12:57
1adad1: otazka asi na mieste kolko mas rokov ? toto mi vraveli rodicia ked som bol maly...
Citat: "To už aby som ani nepredával... lebo buď sa mi ozve vypatlanec, magor, alebo závistlivec... poprípade kríženec!"
mali pravdu Teraz ti reklama povie, ze radsej si kup synteticke placebo a uveris tomu?chlpacik napísal:1adad1: otazka asi na mieste kolko mas rokov ? toto mi vraveli rodicia ked som bol maly...
a k teme.... take somrainy nepodporujem, neberiem ani tableky, alergie nemam, chripku som mal naposledy 10 rokov do zadu a preferujem prirodne zdroje zivin... (mlieko, ovocie, zelenina, čaj, bylinky.... )
co sa tyka stupid drugs tak tam tiez len bylinky
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- chlpacik
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 09. Jan, 2009, 12:57
materik: Ano je to pravda Su zdrojom strasne vela zivin a vitaminou ale skus si dodat cele spektrum ktore telo potrebuje len s ovocia,zeleniny a inych prirodnych produktou ze kolko toho by si musel pojest denne Voci syntetickym a podobnym veciam mam velke vyhrady a vobec ich nemusim ani vidiet avsak bez prirodnych doplnkou stravy(tj. bylinne pripravky, tabletky s zivin atd.) nikdy podla mojho nazoru nedas tvojmu telu uplne vsetko co potrebuje
Citat: "To už aby som ani nepredával... lebo buď sa mi ozve vypatlanec, magor, alebo závistlivec... poprípade kríženec!"
tolcko zivin co mam v jednej tablete multivitaminu by som z ovocia zeleniny a masa neziskal nikdy pretoze tolko by som ho za den nezjedol.O tom z eby to bolo cca 10 000krat drahsie nevravim.Ked ma niekto metabolizmus ktory sa dokaze sam chranit pred tymto masivnym pocasim ktore je kazdy den uplne ine nech to nezere.Ja si nemozem dovolit brat antibiotika tak to vykrivam pocas skuskoveho apson takto
a neznamena to nahodu, ze telo take mnozstvo nepotrebuje? a ja ked z tej tabletky ziskas mnozstvo vitaminov, tak telo ich nevie ulozit do zasoby.Teda z tablety si telo vezme 5% (viac mu v danu chvilu netreba) a zvysnych 95% ide von. Cize, ako povedal Sheldon: "Kupujes si vlastne pripravok na drahy moč."tolcko zivin co mam v jednej tablete multivitaminu by som z ovocia zeleniny a masa neziskal nikdy pretoze tolko by som ho za den nezjedol.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
to bolo pred vela rokmi teraz su tablety s postupnym uvolnovanim treba do toho troska vidiet, som relativne imunny voci placebo efektu a viem sam za seba povedat , pomahato, aj ked minimalne ale pomaha A telo potrebuje tolko zivin, nie kazda zivina sa da "vystat" a vela z nich sa uklada (zinok a podobne stopove prvky ci mineralny latky).Za to ze vitamin C hned vystis nezanemna ze vsetko istatne
Tabletky ti možno dajú vitamíny, ale ovocie a zelenina ti toho dajú viac...
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
samozrejme, ze znamena. X-tisic rokov cloveku stacilo kazdy druhy den jedno jablko, ale zrazu "vedci" prisli na to, ze kupit si vitamin za 12,70€ z teba urobi supermanamaterik napísal: a neznamena to nahodu, ze telo take mnozstvo nepotrebuje?