Formula 1 všetko sem
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Re: F1 a okolo toho
Najlepší bol koment k tomu videu:It's not F-2. It is F-16...
i don't think it's fair that teixeira gets to drive an airplane while all the other drivers are in cars
Dnešný závod fajný, Vettel mal nakoniec fakt problémy s brzdami (?) či niečím iným? Vydúmajte to niekto potom, zaujíma ma to
.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Osobne sa mi dnes pacila hlaska od Ferrari pre Massu :
Zlomene kridlo im zlepsilo aerodynamiku, takze v dalsej GP mozme ocakavat novy design predneho kridla u Ferrari .You're half-a-second faster with the broken front wing. I think we've found a solution.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
nuda a ak odmyslime start boxy a nove timy tak som naratal 1.5 seriozneho prebiehacieho "incidentu"
lebo tusim po kazdom ich uz idu trestat
mclaren zrejme prekliaty, dojizdak buton sa zhovadil za nemcom a smola redbulu ale NUDAAAAAAAA do macky
masa zrejme zmiereny s odchodom do renaultu.....
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
šikmú konfiguráciu toho krídelka v tuneloch asi neskúšali inak vpredu sa to začína pekne zamotávať, nový bodový systém sa zatiaľ osvedčilfaugusztin napísal:Osobne sa mi dnes pacila hlaska od Ferrari pre Massu :Zlomene kridlo im zlepsilo aerodynamiku, takze v dalsej GP mozme ocakavat novy design predneho kridla u Ferrari .You're half-a-second faster with the broken front wing. I think we've found a solution.
k tým Vettelovým problémom, na stránke F1 píšu, že išlo o problémy s brzdami. vyzeralo to ako keby jedna z predných brźd brzdila s menším účinkom.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
jop brzdy však mu aj rádiom len hlásili ako brzdia horšie a horšie
Spoiler: ukázať
- Timeshifter
- Používateľ
Preteky sa imho dali, ale tie PSC pred nimi boli asi 10 krát lepšie... hlavne reakcia víťaza... (Rosina skončil 9.)
//EDIT 13.5.:
No, tak, prvý tréning za nami a mám z neho celkom príjemný pocit... Lotus a Virgin sa pomaly doťahujú na pomalšie staré tímy, akurát HRT nejak stále zostáva pomalé . No, škoda... (nechcem byť krutý, ale Bruno Senna zatial nič poriadne neukázal... Radšej by namiesto neho mohli nasadzovať Kliena) Zvyšné poradie nijak neprekvapilo... Ďalší tréning o hodku...
//EDIT 13.5.:
No, tak, prvý tréning za nami a mám z neho celkom príjemný pocit... Lotus a Virgin sa pomaly doťahujú na pomalšie staré tímy, akurát HRT nejak stále zostáva pomalé . No, škoda... (nechcem byť krutý, ale Bruno Senna zatial nič poriadne neukázal... Radšej by namiesto neho mohli nasadzovať Kliena) Zvyšné poradie nijak neprekvapilo... Ďalší tréning o hodku...
Nechapem ako je mozne, ze pred startom je kolo formuly 10 ludi z toho jeden ma nastarost urcite vyberanie krytiek chladenia ( jeho celodenna robota) a oni ju Buttonovi nechaju na motore, aby mu o par minut zhorel
Papagaj#2656
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
McLaren vraj neprepustí zamestnanca, ktorý zabudol odstrániť kryt z chladiaceho otvoru auta Jensona Buttona. "Vieme, že sa prihodia aj takéto veci, aj keď ich je ťažké akceptovať," povedal šéf stajne Martin Whitmarsh. "Je z toho poriadne zronený, rovnako aj ostatní ľudia v tíme, ktorí stále odvádzajú maximum pre víťazenie."
.
- Timeshifter
- Používateľ
Ta, ako vždy PSC bolo lepšie a tú búračku medzi Trulim a Chandhokom som predpokladal, lebo Truli nemal čo stratiť...
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
mna fascinuje ze sa taketo hluposti stavaju takmer pravidelne iba mclarenu
obcas aj inym ale cim vecsia kravina resp nejake primitivna hlupost tak vecsia istota ze sa to stane im ....
slak ma ide trafic niekedy
obcas aj inym ale cim vecsia kravina resp nejake primitivna hlupost tak vecsia istota ze sa to stane im ....
slak ma ide trafic niekedy
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Timeshifter
- Používateľ
ja som sa na tom tolko smial Ta, stáva sa... Tú penalizáciu Schumachera som vôbec nepochopil a nechápem... Keď budú tomuto športu diktovať cestu tí, čo tam teraz sú, tak to ani nemusíme počítať ako šport. Na čo sú pravidlá, keď si všetci robia to, čo sa im páči... (nie som fanúšikom Schumachera)
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Co uz, obcas treba nejaky fail. Este vacsia sranda by bola, keby sa podobne vyrazili aj McL.
- Timeshifter
- Používateľ
To by som sa už nesmial ale plakal od šťastia...
Veľký smútok ale na mňa padol ešte pred tým, keď vypadli oba Lotusy... Zlyhanie hyrauliky na riadení - túto sezónu asi po 5-ty krát...
Veľký smútok ale na mňa padol ešte pred tým, keď vypadli oba Lotusy... Zlyhanie hyrauliky na riadení - túto sezónu asi po 5-ty krát...