Smart drugs
Re: Smart drugs
lubim ovocie a zeleninu ale som student a potrebujem obcas "ficat" Drogy su pre deti, vitaminy stacia
Áno, postreky, mňam... pokiaľ nemáš vlastnú záhradu, zdravé ovocie a zelenina ti nehrozí, tie srandy z hypermarketov sa niektoré nedajú ani ovoňať, nie ešte jesťTomKocuR napísal:Tabletky ti možno dajú vitamíny, ale ovocie a zelenina ti toho dajú viac...
Me like Pentium
- chlpacik
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 09. Jan, 2009, 12:57
A len tak mimochodom, postrekovat by si mal aj v vlastnej zahrade, ci sa mylim ?
Citat: "To už aby som ani nepredával... lebo buď sa mi ozve vypatlanec, magor, alebo závistlivec... poprípade kríženec!"
- chlpacik
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 09. Jan, 2009, 12:57
To je pravda
Citat: "To už aby som ani nepredával... lebo buď sa mi ozve vypatlanec, magor, alebo závistlivec... poprípade kríženec!"
No veľko-oné (poľnohospodári? ) to striekajú nahrubo a kadečím, aby to zvieratká nekušali, aby to neplesnivelo, a jednak to sú väčšinou také prešľachtené odrody kde je najpodstatnejšie to aby to bolo veľké a pekné. To samozrejme né že né.
Neviem ako to je na západe slovenska, ale tu na severovýchode má stále kopec ľudí záhradky a pestujú si sami.
A pod tým čo ti ovocie dá a tabletky nie som myslel skorej vlákninu, nie chemikálie Od tabletiek sa tak dobre nekaká ako od kapustičky
A aj ujo Bukovský či ako sa volá odporúča skôr papať ovocie a zeleninu ako tabletky.
Neviem ako to je na západe slovenska, ale tu na severovýchode má stále kopec ľudí záhradky a pestujú si sami.
A pod tým čo ti ovocie dá a tabletky nie som myslel skorej vlákninu, nie chemikálie Od tabletiek sa tak dobre nekaká ako od kapustičky
A aj ujo Bukovský či ako sa volá odporúča skôr papať ovocie a zeleninu ako tabletky.
Spoiler: ukázať
Viete ako sa hovori, dva struciky cesnaku denne a nepoznate chripku (ale ani frajerku).
Spoiler: ukázať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
sice v tych vyzivovych doplnkoch je toho ovela viac ale ak je to v prirodnej forme vstreba sa to ovela lepsie