ako merat mnostvo prenesenych dat?
Re: ako merat mnostvo prenesenych dat?
no tak skus presvihnut ten limit, ci ta obmedzia a ak ano napis ako si dopadol
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
ale co sa tu stazujete na FUP u t-comu, bude radi ze nemate Slovanet jak ja. FUP - 20GB net som neobjednaval ja takze som o tom nevedel. zrazu mi len net isiel 128kbit esteze mi zmluva konci tento rok po prazdninach. net od nich by nemal mat napisane ze "neobmedzeny" ved 20GB to je akurat tak pre mobilny internet.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
w3r1k, hlavne nezabudni Slovanetu oznamit tvoj zaujem ukoncit zmluvu aspon mesiac vopred, nakolko oni ti automaticky naparia dalsiu dvojrocnu akciu.
uprimnu sustrast, pred 8 rokmi som si tiez vytrpel svoje so slow-a-netom. 128kbit/s mas este skvelu rychlost, mna vtedy spomalili na cca 20kbit/s (ano 20kilobitov za sekundu). Ani mail sa nedal precitat.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- chlpacik
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 09. Jan, 2009, 12:57
newmi:
prepac ale pravdu mam ja...
zmluvu nemozu menit bez toho aby to odsuhlasila aj druha strana, ak tak urobi ma druha strana narok na odstupenie od zmluvy
pri tomto sa aj popalil orange max do polroka dozadu sa mi zda ze zmenili podmienky pri internete a dali moznost ukoncit zmluvu(ak si mal aj tel. zostaval ti a ty si stratil viazanost a vyhodny pausal pre niektorych) ak chces
prepac ale pravdu mam ja...
zmluvu nemozu menit bez toho aby to odsuhlasila aj druha strana, ak tak urobi ma druha strana narok na odstupenie od zmluvy
pri tomto sa aj popalil orange max do polroka dozadu sa mi zda ze zmenili podmienky pri internete a dali moznost ukoncit zmluvu(ak si mal aj tel. zostaval ti a ty si stratil viazanost a vyhodny pausal pre niektorych) ak chces
Citat: "To už aby som ani nepredával... lebo buď sa mi ozve vypatlanec, magor, alebo závistlivec... poprípade kríženec!"
Kód: Vybrať všetko
Článok 3. Práva a povinnosti ST
1.
o) v závislosti od aktuálneho vyťaženia Verejnej siete ST–IP a
v záujme dosiahnutia rovnakej kvality a dostupnosti Služby pre
všetkých užívateľov, obmedziť šírku prenosového pásma alebo
aplikácie, ktoré spôsobujú neúmerné zaťaženie Verejnej siete STIP,
najmä aplikácie typu peer to peer,
viem uz som o tom cital na nete, nie som jediny kto sa stazuje. ale dik za upozorneniefaugusztin napísal:w3r1k, hlavne nezabudni Slovanetu oznamit tvoj zaujem ukoncit zmluvu aspon mesiac vopred, nakolko oni ti automaticky naparia dalsiu dvojrocnu akciu.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim