Samsung SyncMaster 930BF alebo Samsung SyncMaster 913N???
- _Bergo_
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 11. Dec, 2005, 20:00
Samsung SyncMaster 930BF alebo Samsung SyncMaster 913N???
Ktory s tychto dvoch monitorov by ste mi doporucil na hranie FPS akcnych hier.... Samsung SyncMaster 930BF alebo Samsung SyncMaster 913N???
Dakujem
Dakujem
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Samsung SyncMaster 930BF pozor, je to rysk> http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P4 ... l?ansid=77
takze ak mas DVI tak racej by som hladal inde, ak nemas DVI tak tento druhy> Samsung SyncMaster 913N
takze ak mas DVI tak racej by som hladal inde, ak nemas DVI tak tento druhy> Samsung SyncMaster 913N
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
- _Bergo_
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 11. Dec, 2005, 20:00
BaM napísal:Samsung SyncMaster 930BF pozor, je to rysk> http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P4 ... l?ansid=77
Podla teba je DVI velka vyhoda???
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Mal som monitor s DVI zaj bez DVI na stole vedla seba konkretne Hiundaj typ us nepametam, ale vedel by som najst v papieroch a bol tam dost rozdiel hlavne v ostrosti a vykreslovani pisma.
A myslim ze pri dvi odpada prevadzznie signalu z digitalu na analogovi signal a naopak aspon sa mi zda.
A myslim ze pri dvi odpada prevadzznie signalu z digitalu na analogovi signal a naopak aspon sa mi zda.
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
Re: Samsung SyncMaster 930BF alebo Samsung SyncMaster 913N??
Podla mna ani jeden. Celkovo sa hraci ,,FPS akcnych hier" ako napr CSS2 oblukom vyhnu nejakemu LCD panelu.Bergo napísal:Ktory s tychto dvoch monitorov by ste mi doporucil na hranie FPS akcnych hier.... Samsung SyncMaster 930BF alebo Samsung SyncMaster 913N???
Ak to chces naozaj hlavne na to.
(ani tie slubovane 4ms Grey-to-Grey ma nerobia optimistom, sak skus len stary dobry Counter, a uvidis, ja si na to nezvyknem)
Q9300 / 8GB / GTX 260
- thimy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
Mam Samsung SyncMaster 913N a odozva je rozhodne jeho vyhoda a nie nevyhoda Okrem ineho hravam aj CS a monitor ho zvlada vyborne, nevyse ma aj funkciu MagicBright co su 4ri módy contrastu, svetlosti a hlavne gammy menitelne 1 tlacitkom. Pri CS sa da genialne vyuzit mód Entertain, s ktorim je vydiet aj na tmave miesta. Dobry obraz, pouzitelne aj nizsie rozlisenia.
No teraz k nevyhodam:
- Pouzita technológia TN+Film = cierna je cierna len cez den. v tme monitor svieti aj pri ciernej farbe
- pozorovacie uhly su ozaj minimalne, normalne pri hrani v pohode, ale ked si chces napr. pozriet film z inej polohy ako priamo oproti monitoru tak mas smolu.
- a posednou nevyhodov nema DVI = kvalita obrazu je velmi zavisla na kvalite vystupu tvojej grafickej karty + sem-tam treba pouzit nastavenie parametrov obrazu. chvalabohu ze je tam na to automatika (trva to par sekund a treba to spravit len pri prvom pouziti daneho rozlisenia potom si uz monitor pamata nastavenie - tak to robia vsetky LCD napojene cez anologovy vstup)
Monitor je dobry, ale ak by som mal teraz moznost kupovat novy kupim Samsung SyncMaster 193P+ , ale to zalezi ako si na tom s financiami
No teraz k nevyhodam:
- Pouzita technológia TN+Film = cierna je cierna len cez den. v tme monitor svieti aj pri ciernej farbe
- pozorovacie uhly su ozaj minimalne, normalne pri hrani v pohode, ale ked si chces napr. pozriet film z inej polohy ako priamo oproti monitoru tak mas smolu.
- a posednou nevyhodov nema DVI = kvalita obrazu je velmi zavisla na kvalite vystupu tvojej grafickej karty + sem-tam treba pouzit nastavenie parametrov obrazu. chvalabohu ze je tam na to automatika (trva to par sekund a treba to spravit len pri prvom pouziti daneho rozlisenia potom si uz monitor pamata nastavenie - tak to robia vsetky LCD napojene cez anologovy vstup)
Monitor je dobry, ale ak by som mal teraz moznost kupovat novy kupim Samsung SyncMaster 193P+ , ale to zalezi ako si na tom s financiami
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)