Zdravim, takze mam par otazok ohladne after affects CS4
- ako sa daju chytit v jednom stlpci vsetky keyframe a naraz posuvat?
- mam robit " project " v 8/16/ or 32 bit?
- v jakom presnom formate mam renderovat(export) project ( mov. a ake kodeky? H264,NTSC, PAL) a ktore veci v okienku zaskrtat? :o)
- ake fps ? 30 ?
- preco ked si idem pustat project este v AAE po ZMENACH tak sa mi na tej osi najprv renderuje len ta zelena linka alebo ako to mam nazvat a ked to ide az dalej, tak zo zaciatku sa zacina zmazavat a potom zas zacne sekat.., dufam ze som to dobre popisal.
-btw, sekaju/kockuju sa mi niektore videa na jutube, neviete cim to moze byt sposobene? netom nie..
Ď.
Adobe After Effect CS4
Re: Adobe After Effect CS4
označíš, potiahneš, kolko ich označíš, tolko ich bude posúvaťcrot napísal:- ako sa daju chytit v jednom stlpci vsetky keyframe a naraz posuvat?
záleží na tebecrot napísal:- mam robit " project " v 8/16/ or 32 bit?
záleží na tebecrot napísal:- v jakom presnom formate mam renderovat(export) project ( mov. a ake kodeky? H264,NTSC, PAL) a ktore veci v okienku zaskrtat? :o)
záleží na tebecrot napísal:- ake fps ? 30 ?
lebo nemáš RAMcrot napísal:- preco ked si idem pustat project este v AAE po ZMENACH tak sa mi na tej osi najprv renderuje len ta zelena linka alebo ako to mam nazvat a ked to ide az dalej, tak zo zaciatku sa zacina zmazavat a potom zas zacne sekat.., dufam ze som to dobre popisal.
to s touto témou nesúvisícrot napísal:-btw, sekaju/kockuju sa mi niektore videa na jutube, neviete cim to moze byt sposobene? netom nie..
.
Mmm to mi je jasne ze to zalezi odomna ale cakal som ze napises nieco viac.. co je najkvalitnejsie/najpouzivanejsie a pod.
- ram mam 4GB.. tak nechaapem..
- a tie kockovane videa,, aaha.. ked som to pisal do inej tak mi tam nikto neodpisal;).
- ram mam 4GB.. tak nechaapem..
- a tie kockovane videa,, aaha.. ked som to pisal do inej tak mi tam nikto neodpisal;).
Keď nemáš základy obrazovej a zvukovej techniky, tak ti tu budem veci darmo vysvetlovať, neporozumieš tomu (nič v zlom, len ti hovorím reálny stav). Bitová hĺbka je totiž úplne základná vec pri obraze, ak to nevieš, nepokúšaj sa chápať zložitejšie veci (chroma keying, interleaving, pulldown a pod.). Nieto ešte veci ako filtre/kodeky
4GB je málo (veľmi málo), ideálne tak 16GB ak chceš mať aké také výsledky s akým takým previewom...
4GB je málo (veľmi málo), ideálne tak 16GB ak chceš mať aké také výsledky s akým takým previewom...
.
ja tomu celkom rozumiem ako zaaklady maam len v tom aae je toho o nieco viacej .., ako,aj pri 8 bit to vyzeralo celkom fajn a pri 32 prehnane tak som potom musel znizit, svetlo atd..
vo formatoch sa vyznam, a v kodekoch iba pal/ntsc a h.264 ,, no dobre toto by sa dalo ale je tam toho hrozne vela a chcel som napr tip kde je najlepsi format+kodek+tieto bity+fps=dobra kvalita..
vo formatoch sa vyznam, a v kodekoch iba pal/ntsc a h.264 ,, no dobre toto by sa dalo ale je tam toho hrozne vela a chcel som napr tip kde je najlepsi format+kodek+tieto bity+fps=dobra kvalita..