Mám velkú teplotu v PC ???
Mám velkú teplotu v PC ???
Poskladal som si pred pol rokom zostavu v hodnote na sk 60 000 ... Zatial nemám žiadny problém len neviem či nieje v tom velká teplota ... Ked som si otvoril HOME EVEREST ukazoval mi teploty ktoré boli merané v klude (napišem to tu presne lebo moc sa do toho nerozumiem)
Zakladna doska - 40 stupnov
Procesor - 35 stupnov
1 cpu jadro - 55 stupnov
2 cpu jadro - 55 stupnov
3 cpu jadro - 50 stupnov
4 cpu jadro - 53 stupnov
Grafický procesor : 52 stupnov
Pamet GPU : 43 stupnov
GPU prostredie 42 stupnov
GPU VRM - 45 stupnov
V speedfane mi ukazuje že sa prehrieva čo znazornuje taký ohník ... teploty su merané v klude ...
Dakujem za rady
Zakladna doska - 40 stupnov
Procesor - 35 stupnov
1 cpu jadro - 55 stupnov
2 cpu jadro - 55 stupnov
3 cpu jadro - 50 stupnov
4 cpu jadro - 53 stupnov
Grafický procesor : 52 stupnov
Pamet GPU : 43 stupnov
GPU prostredie 42 stupnov
GPU VRM - 45 stupnov
V speedfane mi ukazuje že sa prehrieva čo znazornuje taký ohník ... teploty su merané v klude ...
Dakujem za rady
- calimerostv
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 15:41
Re: Mám velkú teplotu v PC ???
asi by si sem mal aj napisat co mas za CPU a GPU, mne sa tie teploty zdaju v pohode na prvy pohlad, ohnik myslim znamena ze teplota stupla nie ze sa prehrieva, ale to neviem naisto nemam to tu
Intel i5-2500k (Scythe Ninja 2 B), MSI Z68A-G43 (G3), ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5, Asus Xonar DS, Intel SSD 330 180 G, RAM 8G Kingston HyperX blue DDR3 1333 Mhz + 8 G Kingston HyperX Fury blue 1600 Mhz, HDD Samsung 154UI, 753LJ+ SSD OZC Vertex 2 cache, Fractal Design Define XL (NOCTUA NF-P14, NF NFS12B, 2 x NF-A14 PWM, NF-P12 PWM), Corsair 650W TX, LCD : HP LP2475w, 27" BenQ XL2720Z, AUDIO SAMSUNG HW-C 560 S/EDC, Microsoft NE 4000, Logitech G500s, projektor BENQ 710ST
Ten "ohnik" iba zobrazuje, ze keby ta teplota suvisela s nejakym fanom, tak by siel naplno. Ale da sa nastavit, ten symbol vobec nie je smerodajny, dolezite su samotne teploty. Inak teploty sa mi tiez zdaju take priemerne, zmeraj teploty aj v zatazi.
No v pohode ok ... lenže pri hraní som mal bez problemov 80 stupnov na GPUčku ...
Intel core 2 quad cpu q9300
grafika GTX 260 (Nvidia)
Intel core 2 quad cpu q9300
grafika GTX 260 (Nvidia)
ok večer dam v zataži teploty
Uvadzam teploty ktore su pri hraní battlefield bad company 2 ... ale ešte by o niečo išli podla mna ... ale som zvedavý či su dobré
Zakladna doska 45
Procesor 47
1 jadro 70
2 jadro 68
3 jadro 68
4 jadro 68
Graficky procesor 72
Procesor by podla mna mohol byť menej horuci
Zakladna doska 45
Procesor 47
1 jadro 70
2 jadro 68
3 jadro 68
4 jadro 68
Graficky procesor 72
Procesor by podla mna mohol byť menej horuci
Prepastuj a daj novy chladic a kto ti skladal toto za 60 000 je u mna .... ako rampa sorry ) to uz ti mal dat minimalne i7 920
a nie vymierajuci socket
a nie vymierajuci socket
Spoiler: ukázať
No čo už ... a čo teraz novy chladič kupiť ? ... že je velka teplota procaku ... ? a Grafiky ?
grafika je v pohode, ta ma velku rezervu
chladic na cpu by to chcelo nieco lepsie, idealne http://www.tichepc.sk/Noctua-NH-U12P-SE2.html" onclick="window.open(this.href);return false; - mas v tom vsetko co potrebujes aj prehladny navod takze instalaciu zvladnes v pohode
btw za 1000€ poskladas o 50% vykonnejsiu zostavu, toto neviem naozaj z kade si kupoval ale...
chladic na cpu by to chcelo nieco lepsie, idealne http://www.tichepc.sk/Noctua-NH-U12P-SE2.html" onclick="window.open(this.href);return false; - mas v tom vsetko co potrebujes aj prehladny navod takze instalaciu zvladnes v pohode
btw za 1000€ poskladas o 50% vykonnejsiu zostavu, toto neviem naozaj z kade si kupoval ale...
tak si zober on stal 55 nejako ... 5000 len monitor ... klavesnicu dobru som kupoval ... myšku ... čisto čiste bedna stala okolo tych 40
ešte originalka windows 7 a chujovinky
ešte originalka windows 7 a chujovinky
aj tak to je nehorazne vela, tomu "kamaratovi" (alebo kto to je) by som nic uz urcite skladat nedal - to bud si zobral 10k proviziu alebo naozaj netusim...
ale nechajme to tak uz
ako vyzera chladic na procesore? takto?
ale nechajme to tak uz
ako vyzera chladic na procesore? takto?
Hej Hej ... Inak Chcel by som tam dať nejaký chladič s LED podsvitenim ... niečo take ako si poslal len led :/ ?
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
a na co by ti bol led kasli na to radsej nieco normalne a dobre ako dal valistar
inak ten co ti to skladal pekne musel zarobit a este k tomu aj blbost poskladal a ani CPU chladic poriadny a take peniaze ja by som mu na tvojom mieste
inak ten co ti to skladal pekne musel zarobit a este k tomu aj blbost poskladal a ani CPU chladic poriadny a take peniaze ja by som mu na tvojom mieste
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
bude to ot,ale mohol by si napisat celu zostavu ?