nVidia GeForce 480 a 470 (recenzie, informácie...)
Re: nVidia GeForce 480 a 470 (recenzie, informácie...)
fan nastaveny tak ze pri hrani je teplota do tych 83C.. uvidim ako si budem pocinat na vode...
ale ale pan youki 480 SLI no tak som same ucho ake mas teploty ? Inak podlozka pod mys este vcera predana a vyzera, ze bol spokojny
Papagaj#2656
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
He,he Konecne si uzivam SLI.Zatial som skusal len Unigine Heaven Benchmark a tam som mal teploty,vrchna 89 a spodna 84.na moje prekvapenie sa ani v SLI ziadne vysoke teploty nekonali.Este som hral asi hodinu Metro 2033,karty bolo pocut ale nieje to nic strasne,podobny hluk som mal aj s ex GTX 295.Unigine Heaven Benchmark som dosiahol 2612 bodov.Karty su zatial nepretaktovane.
Spoiler: ukázať
Tomco,na kolko sa ti dari pretaktovat karty v SLI?A ake mas po pretaktovani teploty?
chuťovka - duálna GTX470 od Galaxy
http://www.pc.sk/modules.php?name=quick ... ad&id=2539" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.pc.sk/modules.php?name=quick ... ad&id=2539" onclick="window.open(this.href);return false;
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
no tak na to jedine vodník... ak sa to dostane do predaja, som zvedavý na testy
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Mar, 2010, 02:36
Cakal som na nove Nvidie. Aku kartu tu navrhujete aby som mal fakt kvalitnu hernu kartu s kvalitnym vykonom. Myslel som ze by som si kupil 470 nvidiu aj kvoli moznosti skusit zapojit 3d monitor. Ale podla toho co som tu cital to stoji za staru belu a tie teploty su fakt na volske oka. Tak co kupit? Ale aby to bolo fakt vymakane a zaroven nestalo 500E
Cakaj az bude namakana karta stat 100e bude mat 40C teploty a spotrebuje 100W
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
možnosť je obzrieť sa po ATI (keby nečakáš na fermi tak už si novú kartu mohol mať viac ako pol roka, je to naozaj smiešne), 3D hádam budú mať o pár mesiacov.mattscott napísal:Cakal som na nove Nvidie. Aku kartu tu navrhujete aby som mal fakt kvalitnu hernu kartu s kvalitnym vykonom. Myslel som ze by som si kupil 470 nvidiu aj kvoli moznosti skusit zapojit 3d monitor. Ale podla toho co som tu cital to stoji za staru belu a tie teploty su fakt na volske oka. Tak co kupit? Ale aby to bolo fakt vymakane a zaroven nestalo 500E
Inak osobne by som nvidiu zavrhol nielen pre terajšie nepodarené karty, ale aj pre ich physx politiku atď. Nikto normálny by to nerobil ako oni.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Myslis to 3D, ktore ani NVIDIA nevie kedy bude mat naimplementovane ? Co sa tyka tvojej otazky co kupit, mame tu nakupnu poradnu tak si vytvor vlakno, kde napises aj informacie o tvojej zostave.mattscott napísal:Cakal som na nove Nvidie. Aku kartu tu navrhujete aby som mal fakt kvalitnu hernu kartu s kvalitnym vykonom. Myslel som ze by som si kupil 470 nvidiu aj kvoli moznosti skusit zapojit 3d monitor. Ale podla toho co som tu cital to stoji za staru belu a tie teploty su fakt na volske oka. Tak co kupit? Ale aby to bolo fakt vymakane a zaroven nestalo 500E
Zavrhovat karty od nVidie koli Physx je blbost,za Physx zaplatili nemale peniaze takze sa im to musi aj vratit.Ani ty by si si nekupil auto aby si ho neskor rozobral a suciastky daval zadarmo.Ked nahodou zase pride neaka hra s podporou Physx cez GPU tak si ju plnohodnotne zahram na karte od nVidie ale na ATI utrem nos.PatrikL napísal:možnosť je obzrieť sa po ATI (keby nečakáš na fermi tak už si novú kartu mohol mať viac ako pol roka, je to naozaj smiešne), 3D hádam budú mať o pár mesiacov.mattscott napísal:Cakal som na nove Nvidie. Aku kartu tu navrhujete aby som mal fakt kvalitnu hernu kartu s kvalitnym vykonom. Myslel som ze by som si kupil 470 nvidiu aj kvoli moznosti skusit zapojit 3d monitor. Ale podla toho co som tu cital to stoji za staru belu a tie teploty su fakt na volske oka. Tak co kupit? Ale aby to bolo fakt vymakane a zaroven nestalo 500E
Inak osobne by som nvidiu zavrhol nielen pre terajšie nepodarené karty, ale aj pre ich physx politiku atď. Nikto normálny by to nerobil ako oni.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
myslím blokovanie kombinácie ati na grafiku + nejaká lacná/stará od nvidie na physx Pri tom by aj nvidia zarobila. Physx na ati netreba, sú aj iné možnosti ktoré by fungovali všade a je len na vývojároch hry či ich použijú alebo či sa nechajú podplatiť nvidiou.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
@youki
Physx je blud pretoze na plnohodnotne hranie potrebujes mat karty dve.Moju naj hru roku 2009 Mirror Edge som hral bez Physx pretoze pri zapnuti siel framerate paradne dole..to iste pri batman arkan...samozrejme ze tebe s 2x480 to pojde pekne
a ked uz ide o fyziku v hrach tak taky farcry 2, crysis alebo bf:bad company 2 maju tu fyziku paradnu a ziadna phyx hra sa im v tom nevyrovna pretoze to co je robene vo physx je skor esteticka fyzika
sry za ot
Physx je blud pretoze na plnohodnotne hranie potrebujes mat karty dve.Moju naj hru roku 2009 Mirror Edge som hral bez Physx pretoze pri zapnuti siel framerate paradne dole..to iste pri batman arkan...samozrejme ze tebe s 2x480 to pojde pekne
a ked uz ide o fyziku v hrach tak taky farcry 2, crysis alebo bf:bad company 2 maju tu fyziku paradnu a ziadna phyx hra sa im v tom nevyrovna pretoze to co je robene vo physx je skor esteticka fyzika
sry za ot
A zase to osocovanie .. ja neviem sak ked vas physX nezaujima tak si kupujte ATI pana boha .. a furt to rypanie a furt rypanie "skor zavist" ja nechapem co vas to furt zerie .. a furt je to na tak sak nekupuj to .. to ze to nekupis a kupis ATI je Tvoja Vasa vec ale naco otvarat usta a drbat do druhych ... vkuse citat jak je to nahovno jak to podporuje malo hier a znizuje to vykonn ... a co je vas po tom ? sak vy mate ATI . tak ako pisal Youki ..nvidiu to nieco stalo tak a ATI ma prist ktomu jak slepa kura k zrnu? preco by malo byt vsetko standardne? co su nvidia a ATI rodina? TO SU KONKURENTI tak neviem preco si ludstvo mysli ze idu ruka v ruke ..nvidia z niecim prisla snazi sa to presadzovat ..kto chce vyuzit a zaujima ho co ponuka tak si kupi VGA od nich .. kto o to nestoji nech ide ku konkurencii .. o com su vlastne tieto debaty? sak ked clovek ktoreho physx nezaujima ako moze sa rozculovat nad tym ze to ma len nvidia .. preco to nieje standard ? rozculuje sa preto lebo ho to zere ze to nema na svojej ATI .. lebo keby ho to nezralo tak neotvara na to usta .. vy to npotrebujete je to nanic ale hucat ze to ma len nvidia to hej .. a naco by to bolo aj na ati ked je to nahovno ?
vsak Patrik "ale aj pre ich physx politiku atď. Nikto normálny by to nerobil ako oni." ty keby si do niecoho investoval tak dobrosrdecne by si sa podelil o to z konkurenciou .. ty by si vyvijal nieco co maju aj ostatny ved takto sa presadis , ja by som skusil ponuknut nieco co iny nema ako ponuka nvidia ...
ja som neripal do intelu ked mal on CPU z podporou HT ..keby som to chcel si kupim intel ale ja som o to nestal kupil som si AMD ... preco nema intel a AMD standardne rovnaku podporu instrukcii .. napriklad instrukcii ktore sedia na adobacke softy ktore bezia na inteli lepsie ako na AMD ? jak to ze to neni standard ?
Poniektory sa tu robia husty ako vsetkemu rozumeju ale namaju ani sajnu ako to vskutocnosti je ..
Skoda pokracovat .. jednosmerny kolotoc..
vsak Patrik "ale aj pre ich physx politiku atď. Nikto normálny by to nerobil ako oni." ty keby si do niecoho investoval tak dobrosrdecne by si sa podelil o to z konkurenciou .. ty by si vyvijal nieco co maju aj ostatny ved takto sa presadis , ja by som skusil ponuknut nieco co iny nema ako ponuka nvidia ...
ja som neripal do intelu ked mal on CPU z podporou HT ..keby som to chcel si kupim intel ale ja som o to nestal kupil som si AMD ... preco nema intel a AMD standardne rovnaku podporu instrukcii .. napriklad instrukcii ktore sedia na adobacke softy ktore bezia na inteli lepsie ako na AMD ? jak to ze to neni standard ?
Poniektory sa tu robia husty ako vsetkemu rozumeju ale namaju ani sajnu ako to vskutocnosti je ..
Skoda pokracovat .. jednosmerny kolotoc..
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
@FEAR: Lenze bez hacku to nemam ani na svojej NVIDIA - dovodom je, ze v tom istom PC je aj ATI. Toto je problem, kopec ludi nema ziadny problem so zakupenim NVIDIA karty pre PhysX, ale s tym ze sa ti sprosto vypne PhysX ked mas aj ATI.