Rozdelenie bazaru na nakup/predaj
- dingo27
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 30. Nov, 2005, 20:00
Rozdelenie bazaru na nakup/predaj
Nerozmyslali ste nad rozdelenim bazaru?
bolo by to prehladnejsie, a rychlejsie pre tych co predavaju, pripadne kupuju...
bolo by to prehladnejsie, a rychlejsie pre tych co predavaju, pripadne kupuju...
PC: CPU CeleronD 2.6 -> 3309 MHz Arctic cooling Super silent 4 ultra : ), Epox 4pda3I(i865PE+ich5), GF MSI 6200 AX-TD256/64, 2x256 GOODram DualChanellDDR 400(2.5,4,4,8 ), 200GB SATA Hitachi !, 300W modded case + homemade upravy, momentalne prebiehaju dalsie upravy
NTB: FujitsuSiemens Esprimo mobile V5505 : Intel CentrinoDuo, Core Duo T2330 1,6 GHz, 1GB 667DDR2 RAM DualChannel, Wifi a/b/g/n, LCD 15", HDD 80GB SATA, DVDRW, citacka, expres card, 3:45 hod. 4400MAh bateria, no proste paradicka
NTB: FujitsuSiemens Esprimo mobile V5505 : Intel CentrinoDuo, Core Duo T2330 1,6 GHz, 1GB 667DDR2 RAM DualChannel, Wifi a/b/g/n, LCD 15", HDD 80GB SATA, DVDRW, citacka, expres card, 3:45 hod. 4400MAh bateria, no proste paradicka
Re: Rozdelenie bazaru na nakup/predaj
A ostatne moznosti ako darujem / aukcia / vymením / informujem chces ako riesit?
- dingo27
- Používateľ
kto tovar pozaduje, da ku kupe
kto tovar ponuka, da do predaja
kto informuje, robi aj tak jedno z toho.
kto tovar ponuka, da do predaja
kto informuje, robi aj tak jedno z toho.
PC: CPU CeleronD 2.6 -> 3309 MHz Arctic cooling Super silent 4 ultra : ), Epox 4pda3I(i865PE+ich5), GF MSI 6200 AX-TD256/64, 2x256 GOODram DualChanellDDR 400(2.5,4,4,8 ), 200GB SATA Hitachi !, 300W modded case + homemade upravy, momentalne prebiehaju dalsie upravy
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
a ešte asi desať ďalších podfór by nebolo dobrých?
predaj MB, predaj HDD, predaj RAM, ...atď
nákup MB, nákup HDD, ...atď
a celý deň by si nič iné nerobil len klikal na strom podfór absolútne zbytočných
...jedným slovom "nepraktickosť"
piaty bod pravidiel rieši túto situáciu absolútne bravúrne, jednoducho, prehľadne, nekomplikovane a hlavne rozumne
predaj MB, predaj HDD, predaj RAM, ...atď
nákup MB, nákup HDD, ...atď
a celý deň by si nič iné nerobil len klikal na strom podfór absolútne zbytočných
...jedným slovom "nepraktickosť"
piaty bod pravidiel rieši túto situáciu absolútne bravúrne, jednoducho, prehľadne, nekomplikovane a hlavne rozumne
...viac k tomu dodať netreba, myslímJe nutné používať na začiatku názvu značky K/P/D/A/V/I ... (kúpim / predám / darujem / aukcia / vymením / informujem ...)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
myslím, že to nieje až také odveci... no je mi to jedno... samozrejme rozdelenie bazáru na predám/kúpim určite neprinesie nepraktickosť
ako prakticky chces popresuvat terasie vlakna do dvoch podfor? .. nech ti Biker zabali svacinu a mozes 3dni presuvat a triedit..pripadne ked ho pekne poprosis tak to potriedi sam,.
lepsie by bolo rozdelenia napr. na 1. hardware ( v PC) 2. periferie 3. software alebo tak nejako
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
Lepsie pre koho? BAzar takeho to fora nieje priorita ... kto ho chce vyuzivat tak sa bude musiet uspokojit stym co je ... to je zbytocna debata .. ja uz si aj tak myslim ze kompetentny sa az moc angazuju do chodu bazaru .. stanovit pravidla/spomenut rizika a koniec ..kazdy si musi zvazit obchod a koniec .. to ze sa tu o to niekto takto este stara je myslim nadstandard.. ale poniektorym je to stale malo .. spravme z bazaru kvalitny shop...
Naposledy upravil/-a FEAR v St 26. Máj, 2010, 15:02, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
vieš čo.. no tak ja sa ponúknem .. a kľudne pretriedim tie témy
Ja by som ti cely bazar dal nastarost .. aj zodpovednost zan... a staraj sa .. neviem ci by si sa este nukal .. lebo to neni o tom ze co ti vyhovuje ...
- a teraz sa zamyslime, ako by vyzeralo obsadenie takých sekcií... software takmer neobsadené, periférie veľmi málo v porovnaní s hardware = žiaden prínosw3r1k napísal:lepsie by bolo rozdelenia napr. na 1. hardware ( v PC) 2. periferie 3. software alebo tak nejako
Bazár:Vacropoli napísal:vieš čo.. no tak ja sa ponúknem .. a kľudne pretriedim tie témy
Počet tém: 5086
- ak máš na toto čas, tak myslím že by sa dalo pre fórum "zamestnať" aj trocha inak, užitočnejšie
- dingo27
- Používateľ
rataj pocet aktivnych tem. Tie locknute sa mozu kludne vymazat
mne islo len o to ze ked predavam, tak si chcem pozriet inzeraty kupujucich a vynechat tie pre mna nepodstatne.
na kazdom dobrom bazari to tak funguje (dopyt, ponuka, vsetko)
Ale ak nie, kaslite nato, ze sa vobec pytam.
pozri napr. na pcspace forum, tam sa to da.
mne islo len o to ze ked predavam, tak si chcem pozriet inzeraty kupujucich a vynechat tie pre mna nepodstatne.
na kazdom dobrom bazari to tak funguje (dopyt, ponuka, vsetko)
Ale ak nie, kaslite nato, ze sa vobec pytam.
pozri napr. na pcspace forum, tam sa to da.
SA mi pacia te odvovodnenia lebo tam je to tak .. tam to maju tak .. tam to funguje tak .. tak chod obchodovat tam ,. ale ja som ten najmenej kompetentny co ti na to dava odpovede ,,.. jednu si uz dostal .. takze ja sa vpodtate do toho nemam ani co montovat ..
suhlasom s Jakubom - zbytocne vela roboty a vo vysledku minimalne zlepsenie..
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
a tu si sa ocitol snáď na bazarovom portáli?dingo27 napísal:na kazdom dobrom bazari to tak funguje (dopyt, ponuka, vsetko)
viem o jedinom IT fóre, kde to funguje systémom ako opisuješ, možno by sa našlo ešte jedno...
...dve podsekcie s predajom a nákupom. Absolútne nicovaté a zbytočné, len zbytočné kliky naviac kvôli pár inzerátom. Asi aj preto to na ostatných fórach tak nie je. Opakujem fórach. Bazarovky hľadaj na iných adresách.
krásny prípad úžasnej ľudskej vlastnosti nazývanej sebeckosťoudingo27 napísal:mne islo len o to ze ked predavam, tak si chcem pozriet inzeraty kupujucich a vynechat tie pre mna nepodstatne.
...to, čo chcem ja je podstatné, prečo by ma malo otravovať niečo, čo zaujíma iných
...len ja som na svete, ja ja ja, všetko upravte podľa mňa, lebo mne sa nechce tráviť o dve sekundy viac prezeraním, nech si radšej všetci ostatní kvôli mne klikajú
ak sa normálny človek zamyslí nad príkladom, ktorý si sám uviedol - pcspace
...sekcie:
predám - 3-5 tém aktívnych za deň
kúpim - aktivita ani nie každý deň
vymením - aktivita raz za X dní
...a ak niekoho zaujíma všetko z toho, a takých je drvivá väčšina, nech kliká kvôli tomu minimálne tri krát
viac k tomu naozaj netreba
...lock