Optika od SWAN-u
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Optika od SWAN-u
Byvam v cinziaku v Seredi a vo velkom tu SWAN do cinziakov dava optiku a dnes uz nam dali aj rozvodovu skrinu pre internet. Pytal som sa pracovnikov na sluzby a oni ma presmerovali na stranku http://www.max.sk" onclick="window.open(this.href);return false;. Tam ma zaujala ponuka internetu MAX 30/2 mbit a rozmyslam nad nou. Moja otazka: Aka je vasa skusenost s tymto internetom? Aka je odozva napr. pri hrach kedze som casti hrac MP hier? Je rychlost taka aka je udana? Dakujem za odpovede
Re: Optika od SWAN-u
Nemala problema, obcas sa im vyskytne naka porucha ale to je u kazdeho providera. Treba do nich len potom trochu pohucat bo su jak z kocurkova. Ja mam o nich net aj telku. Hravam denne MMORPG a nie je problem z lagmi. Rychlosti su take ako udavaju +- par kilobitov Na zaciatku som mal mensi problem, im trvalo kym to zaviedli, potom naku vacsiu poruchu u nas v cinziaku mali a kapanek to dosrali, ze som uz sa konatelovi chystal volat, dobre som ich zdrbal a odvtedy to ide ok. Jo, mam ich cca pol roka.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
rychlost : ok
lagy : malo
hravam FPS a ping pod 30 na EU servre
ALE v poslednej dobe sa stale nieco kazi v posldnych 3 tyzdnoch vzdy aspon raz za tyzden vypadol net, niekedy aj na pol dna
som z TT
lagy : malo
hravam FPS a ping pod 30 na EU servre
ALE v poslednej dobe sa stale nieco kazi v posldnych 3 tyzdnoch vzdy aspon raz za tyzden vypadol net, niekedy aj na pol dna
som z TT
- hulo92
- Pokročilý používateľ
diky moc zatial za odpovede
to mal cely swan, naky problem so serverami
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- hulo92
- Pokročilý používateľ
dost sa tu v Seredi ta optika rozmaha, videl som to vo vela vchodoch tie skrine, tak ten naval mozno robi svoje
neee, pochybujem, ze ta porucha bola sposobena tym navalom
- hulo92
- Pokročilý používateľ
a jako je to s FUP? kolko ste najviac preniesli za mesiac? a este by som sa chcel aj na telku opytat, jaka je kvalita?
nooo preniesli, ehm, su mesiace kedy mam down 100giga a up takisto, cize dokopy 200giga, inak pri start express je FUP 5GB/hod...telka je v pohode mam 42" FULL HD plazmu a nestazujem sa ;-)
- hulo92
- Pokročilý používateľ
a ty mas aky program?
no vsak start express (net) + Viac zabavy (tv)ale ten je tusim len v TT dostupny
Nechcem zakladat dalsiu temu, len sa spytam aj po tej pauze ci ste spokojni s optikou od SWANU. V Trnave je to tusim odkupenim firmy PEEM , podobne ako v PK, Next Com, momentalne Netcore. Mna by zaujimali dve veci, ako je to s P2P, citala som, ze vraj to je celkom problem vdaka ich IP, netusim co je na tom pravdy a hlavne ci je rychlost taka aku ponukaju, alebo to kolise? Ohladom TV snad len to, ci je to nieco ako FIBER TV? Dakujem.
mno, vsetko co som predtym napisal plati. Akuratze v poslednej dobe maju trochu castejsie problemy (vypadky) ale ked tak trvaju len chvilu, pripadne vecer sa to nahlasi a na druhy den to uz ide.
no mne utorrent fici dobre, ine p2p nepouzivam, avsak problem je so stahovani s rapidshare, bez zaplateneho rapidshare uctu to je nemozne.
rychlost, to co ponukaju to aj dovavaju.
ano daco ako fiber TV, dokonca teraz uz sa da aj HD set top box objednat a aj balik HD kanalov. Maju aj sluzbu archiv ale len na 24h (fiber TV ma tusim tyzden). Este nieco?
no mne utorrent fici dobre, ine p2p nepouzivam, avsak problem je so stahovani s rapidshare, bez zaplateneho rapidshare uctu to je nemozne.
rychlost, to co ponukaju to aj dovavaju.
ano daco ako fiber TV, dokonca teraz uz sa da aj HD set top box objednat a aj balik HD kanalov. Maju aj sluzbu archiv ale len na 24h (fiber TV ma tusim tyzden). Este nieco?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno ja to mám ich 20Mb/20Mb a ide to v pohode, raz mali asi 1 dňový výpadok vraj im nejaký robotníci optiku rozsekli
inak spokojnosť reálne ťahanie je okolo 3,5MB/s
inak spokojnosť reálne ťahanie je okolo 3,5MB/s
Spoiler: ukázať
Dakujem za odpovede
Ano ten tyzdnovy archiv by bodol, otazka znie, ci budu mat peniaze ako Orange na nakup hard diskov
Nevyznam sa v tom, trebard na DSL od T-Comu ked sa pouzivali nejake P2P programy a blokli trebars v STRONG DC++, tak sa restartol router a mala som novu IP a pokracovala som dalej Ja viem, niekto by poznamenal, ze nerob nic take aby bol ban, ale niekedy sa moze jednat o nahodu, ze adresa je omyl a bla, ale skor ze na jednom fore pisali, ze pri adresach SWAN je clovek pasiv, tak preto tato otazka
No este by ma zaujimalo ci ta televizia neseka, netrha sa obraz, nemrzne box atd. a viem, ze ponukaju wifirouter za cca 60 euro, ale aky lacny a dobry by sa mohol pouzit na ich siet, lebo ja mam ADSL wifi router a citala som, ze vraj sa neda pouzit, aj ked neviem preco
a aki su technici v pripade problemov, ci to riesia hned, alebo salama
Ano ten tyzdnovy archiv by bodol, otazka znie, ci budu mat peniaze ako Orange na nakup hard diskov
Nevyznam sa v tom, trebard na DSL od T-Comu ked sa pouzivali nejake P2P programy a blokli trebars v STRONG DC++, tak sa restartol router a mala som novu IP a pokracovala som dalej Ja viem, niekto by poznamenal, ze nerob nic take aby bol ban, ale niekedy sa moze jednat o nahodu, ze adresa je omyl a bla, ale skor ze na jednom fore pisali, ze pri adresach SWAN je clovek pasiv, tak preto tato otazka
No este by ma zaujimalo ci ta televizia neseka, netrha sa obraz, nemrzne box atd. a viem, ze ponukaju wifirouter za cca 60 euro, ale aky lacny a dobry by sa mohol pouzit na ich siet, lebo ja mam ADSL wifi router a citala som, ze vraj sa neda pouzit, aj ked neviem preco
a aki su technici v pripade problemov, ci to riesia hned, alebo salama