Online reportaz: štart Falconu 9
Online reportaz: štart Falconu 9
Skusame novu publicisticku formu : Oline reportaz : http://www.pc.sk/modules.php?name=quick ... ad&id=2546" onclick="window.open(this.href);return false;
Sledujte nas Reakcie a odozvy su vitane. Ide o experiment, na zaklade ktoreho sa k podobnym formam mozno v buducnosti vratime a mozno aj nie.
Sledujte nas Reakcie a odozvy su vitane. Ide o experiment, na zaklade ktoreho sa k podobnym formam mozno v buducnosti vratime a mozno aj nie.
Re: Online reportaz: štart Falconu 9
Raz za čas...kým odpočítavanie stojí, môže byť aj screenshot
už to skoro bolo, ale asi kúpili lacný benzín z ukrajiny tak motor skapal..
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
Kto by mal záujem, screenshoty z celého štartu:
Kód: Vybrať všetko
http://www.mediafire.com/file/ddmju5yzyyz/Falcon9 start.zip
Ja som pritom zaspal, jak to bolo vzrušujúce ten dym... Až na štart som sa zobudil
Me like Pentium
Prave som videl reportaz TA3 o tejto veci. Naratal som tam viacero faktickych chyb. Napr. SpaceX oznacili za floridsku firmu (sidlo ma v Kalifornii), Obama vraj presadil nahradenie raketoplanov sukromnymi nosicmi - ved zrusenie letov raketoplanov bolo planovane a program COTS zacal este skor nez Obama nastupil do uradu - mylia si to (asi) so zrusenim programu Constellation a podporou sukromnych kozmickych spolocnosti. Dalej, na ISS vraj budu po penzionovani raketoplanov lietat len ruske kozmicke lode, a co JAXA s jej H-IIB a HTV (?), a ESA s Ariane 5 a jej ATV? Tie sa nepocitaju ? Plus, tipnem si, ze raz poleti k ISS aj cinsky Dlhy pochod, kedze najnovsie sa zda ze Cina ma zaujem pristupit k programu ISS.
Prosto, nevedia sa pozriet na wikipediu a odkontrolovat si veci
Prosto, nevedia sa pozriet na wikipediu a odkontrolovat si veci
ta online reportaz bol dobry napad, bolo to zaujimave sledovat
sledoval som reportaz .... po odlozeni startu som sa nasral a vypol to
tak nevies o co si prisiel... ked to nakoniec vystartovalo tak to bolo dobre zadostucinenie za ten cas cakania
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ale hanba je aj to, že sa to nepíše hamba.Broslowski napísal:Tak toto je hamba
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
Hlboko sa ospraveldnujem ze som ta tym pohorsil, no nevidis v tom slove troska ironie? asi tolko