Politicka debata
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Politicka debata
http://www.youtube.com/watch?v=EL0deAxs ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak dnes to mame par karikatur na temu SaS, zdrojom je socialna skupina na Facebooku s nazvom anti SaS. Precitajte si kritiku aj z druhej strany.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
ja nie ale mozes si to overit na facebooku ... Ludia tuna skratka nechcu pocut, ze aj Sulik ma za golierom spinu, veria idealu viac ako snahe lepsie poznat pana Sulika aj z tej horsej stranky, nie len tej vysnivanej.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
tu nejde vobec o to, kto ma co za golierom. ide o to, kto popri vsetkych tych spinavostiach spravi nieco aj pre ludi.
ale naco ti to tu vobec vypisujem. aj tak nikdy nereagujes, pretoze tvojimi argumentami su obrazky z humoristickych serverov.
ale naco ti to tu vobec vypisujem. aj tak nikdy nereagujes, pretoze tvojimi argumentami su obrazky z humoristickych serverov.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Pozor na takúto formuláciu. Nemôžeme veriť nikomu, že pre ľudí niečo spraví(áno, narážam na ten budúci čas). To tvrdil aj každý jeden pred ním od čias komunizmu. Kritika nie je zlá, rád si ju vypočujem, názor si už utvorím sám(a každý človek by si ho mal utvárať sám), čiže nech sa vkľude vyjadrí...
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
no, znie to divne, ale zase pisu v ceskych novinach o slovensku...
http://zpravy.idnes.cz/fico-rozfofroval ... anicni_aha
ja nechapem, co vsetci maju proti R.F. ?
http://zpravy.idnes.cz/fico-rozfofroval ... anicni_aha
ja nechapem, co vsetci maju proti R.F. ?
lava, prava, lava, prava ...
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
keby sa aj na mňa tak tisla, možno by som ju podporil aj ja
zo statnych penazi ... kedykolvek, ze anozachary napísal:keby sa aj na mňa tak tisla, možno by som ju podporil aj ja
lava, prava, lava, prava ...
Málo jej dal v pomere k tomu, jak slečna vypadágalen napísal:ja nechapem, co vsetci maju proti R.F. ?
Me like Pentium
najsmutnejsie na tom rozhadzovani je, ze blby lud stale bude mat hranola za svateho
ale mozme cakat nejaku pikosku od hranola, ked zas napadne nejakeho politika pretoze jeho sestry syna bratranec z muzovej strany videl z okna iduceho vlaku chlapika ktoreho uja stryko mal psa ktoreho prvy majitel mal nieco spolocne s tunelovanim nafty gbely.
Typujem, ze to teraz zvali na Radicovu.
ale mozme cakat nejaku pikosku od hranola, ked zas napadne nejakeho politika pretoze jeho sestry syna bratranec z muzovej strany videl z okna iduceho vlaku chlapika ktoreho uja stryko mal psa ktoreho prvy majitel mal nieco spolocne s tunelovanim nafty gbely.
Typujem, ze to teraz zvali na Radicovu.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ale ved je co porovnavat. uz nam vacsina stran predsa ukazala, co dokazu spravit pre Slovensko, ked vladli. je na tebe, aby si si porovnal, kde sme boli za meciara, kde za dzurindu a kam ideme za fica. a sam sa aj rozhodni, komu mozes verit ohladom buducnosti na zaklade tychto skusenostiShatterhand napísal:Pozor na takúto formuláciu. Nemôžeme veriť nikomu, že pre ľudí niečo spraví(áno, narážam na ten budúci čas). To tvrdil aj každý jeden pred ním od čias komunizmu. Kritika nie je zlá, rád si ju vypočujem, názor si už utvorím sám(a každý človek by si ho mal utvárať sám), čiže nech sa vkľude vyjadrí...
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
aj jedna strana tu vládla 8 rokov aj druhá... v týchto voľbách si ľudia zvolia tých, ktorý to za tých 8 rokov "posrali" menej
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102