Hľadám nejakú dobrú dušu, ktorá by zakúpila tovar : http://www.benlux.sk/index.php?page=sho ... Itemid=148
A následne by mi ho poslala.
Prečo takto špekulujem? - za poštovné by som dal 6e, čo si myslím je vysoká suma za takýto tovar ( a ešte k tomu slovenskou poštou ). Tento obchod má dosť pre mňa nevhodné otváracie hodiny ( len do 15:30) .
Našiel by sa niekto?
Vopred ďakujem
Hľadám osobu z Martina
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Hľadám osobu z Martina
..do štvrtka som zaneprázdnený štátnicou, ak sa dovtedy nik nenájde, ozvi sa mi v piatok
neviem tam nájsť obchodné podmienky, skús zistiť či majú daný tovar skladom/na predajni za rovnakú cenu a či ho máš rezervovať, alebo objednať s následným osobným odberom
ale aj tak rátaj za poštu cca 2€ (a aj tak to pôjde poštou)
neviem tam nájsť obchodné podmienky, skús zistiť či majú daný tovar skladom/na predajni za rovnakú cenu a či ho máš rezervovať, alebo objednať s následným osobným odberom
ale aj tak rátaj za poštu cca 2€ (a aj tak to pôjde poštou)
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
jj viem, ono mi to až tak nesúri + je šanca, žeby som to nechal po niekom vyzdvihnúť, ale ani tá pošta mi nevadí
ďakujem
ďakujem
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Brko skusam to po tej kolegyni zohnat ako som ti spominal (ja len aby si si nemyslel ze som zabudol), bola teraz na dovolenke a uz vie o tom, ale kedze je to cez 3 osoby + este toho dodavatela tak je to troska zlozitejsie , skusim ju popohnat, teda ak by si este mal zaujem.
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Stále mám záujem ja potrebujem proste nejaké rádio s dynamom na ryby, lebo fakt nechcem nič na batériu a ani mobil púšťať ...