ale, fakt? Tým že Ficovi párkrát vytrel kocúra?práve som si kukol parlamentné voľby na markíze a zistil som, že Figeľ je na hlavu (poviem to jemne)
mal si vidieť tvoju obľúbenú belousovovú, samí maďari, či už to bola kríza, za všetko môže HUN. Hovorila veľa, ale dokopy povedala hovnoRadičová nesklamala, nevie priamo odpovedať na otázku, len sa stále vykrúca... vrchol bol, ked povedali, že táto vláda môže za povodne aj za hosp. krízu...
Ako o*ebávať štát a sústavne ho rozkradávať bez toho aby sa musel nejak inak tváriť na verejnosti? To ano. Figeľ to povedal pekne:Mečiar ma prekvapil svojim vystupovaním... vidno na ňom dlhé roky skúseností a praxe...
"Pán Mečiar, ešte k roku 98 a tým mladým, s vami keby to bolo pokračovalo, tak Slovensko je mimo spoločnej európy."
váž slová, dobre ti radímbaro44: a sa čuduješ, ved sa tu bavíme všetko mladý ľudia, čo vedia o živote prd... takmer všetko to tu je banda zhúlencov... ono ked nevieš koho voliť, treba sa porozprávať zo strednou generáciou, ktorá iné vlády zažila a nie z ľuďmi pod 30 rokov, čo vedia o tom a o všetkom si len niekde prečítali... tú dobu bolo treba aj zažiť, nie len o nej rozprávať...