Politicka debata
Re: Politicka debata
tjn ludia nechapu pojem dekriminalizovanie marihuany takisto ako registrovane partnerstva.
dva a pol iba v pripade toho chudaka co siel v audinke s kosmodiskomSnake napísal:Máte to krásne pomýlené všetci, oni nevravia že teraz v potravinách budú pytle s trávou, ale to, že ten čo si ju zohná (je jedno ako), nebude 5 rokov sedieť, keď za násilnú vraždu sedia ludia 3 roky!
Papagaj#2656
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
to je len začiatok... bude sa to stupňovať...valistar napísal:tjn ludia nechapu pojem dekriminalizovanie marihuany takisto ako registrovane partnerstva.
najprv lesby s buzerantami sa budú môcť sobášiť, potom im schvália adopciu... ešte napíšte, že blbosť, nič také nebude...
BUDE
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
napisal by si to iste, keby si bol teply ?
Papagaj#2656
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ako pomôže legalizácia marihuany, a registrované partnerstvo k menšej nezamestnanosti k zlepšeniu školstva, zdravostníctva atd?
toto sú typicky voľebné témy na zaslepenie očí ktoré nič neriešia ale dobre sa o nich debatuje a sľubuje
toto sú typicky voľebné témy na zaslepenie očí ktoré nič neriešia ale dobre sa o nich debatuje a sľubuje
Spoiler: ukázať
- STENLY
- Pokročilý používateľ
žartuješ? vďaka Bohu nie... keby som taký bol, tak nevyskakujem, stiahnem sa do úzadia...Tomco85 napísal:napisal by si to iste, keby si bol teply ?
ty by si chcel mať oboch rodičov buzikov, čo si dávajú do kakáča? ako si asi myslíš, že by si na teba pozeralo okolie? aha ten chlapček nemá maminku, do škôlky chodia po neho taký dvaja ujovia v ružových tričkách... neprajem to nikomu...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
tie "pytle" s travou v potravinach nie je zly napad, uz len aby nezamestnani na to dostavali poukazky a bude socialny zmier (:Snake napísal:Máte to krásne pomýlené všetci, oni nevravia že teraz v potravinách budú pytle s trávou, ale to, že ten čo si ju zohná (je jedno ako), nebude 5 rokov sedieť, keď za násilnú vraždu sedia ludia 3 roky!
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Samozrejme ľudia. Vražda - 15 rokov minimum(opakujem vražda, zabitie z nedbanlivosti aspoň 10). Homoši a tráva? - kto vám bráni ísť napr. do Holandska? Ja to tu nechcem, okrem toho je to na mozog.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
DEKRIMINALIZACIA! Nie legalizacia, pozor na to! Ja travu nehulim, a ani nehovorim ze je to OK, kto huli je idiot, drogy su svinstvo, ale osobne ma serie, ze ten co vykradne banku na slovensku dostane viac rokov nez ten co niekoho zabije (vidis tu spojitost medzi peniazmi a ludskym zivotom?).dexter napísal:ako pomôže legalizácia marihuany,
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
A ja chcem, aby to tu bolo.
No a čo, ak je niekto gay / lezba? Mám slovinára gaya a poviem ti, je to väčší charakter ako 90% ostatných na škole + bola anketa o naj učiteľa a vyhral. Ak si až taký buran, že odsudzuješ ľudí za takéto veci, tak pekne....
No a čo, ak je niekto gay / lezba? Mám slovinára gaya a poviem ti, je to väčší charakter ako 90% ostatných na škole + bola anketa o naj učiteľa a vyhral. Ak si až taký buran, že odsudzuješ ľudí za takéto veci, tak pekne....
- STENLY
- Pokročilý používateľ
ja neodsudzujem buzerantov
odsudzujem ich manželstvá a adopcie...
odsudzujem ich manželstvá a adopcie...
o adopcii sa nic v programe strany SaS nehovori, ked si myslis ze to je len krocik od registrovaneho partnerstva tak zijes v paranoji.
som takisto proti homosexualom, ale oni aj tak spolu ziju. to nezmenis. ten zakon im len ma umoznit mat zavazok aj pred statom - co moze byt potrebne. napriklad jeden je na pohotovosti a jeho partnera tam nepustia pretoze nie je rodina. alebo v pripade smrti a dedicstva a pod. to je samozrejme v pohode, sme v slobodnej krajine nie?
aj tak pochybujem ze by sa im to podarilo presadit, a keby aj ano tak nie je to nic strasne. ale adoptovanie? zabudni . to by tu muselo byt 20 rokov liberalnej politiky nie teraz jedna nova strana s 12% volicov v inak konzervativnej vlade (aj opozicii).
dekriminalizacia detto. si nemyslite ze keby to preslo tak za par rokov sa bude ganja predavat v Bille vedla rozkov a tresky.
(PS: volil som KDH, len nemam klapky pred ocami ako niektori..)
som takisto proti homosexualom, ale oni aj tak spolu ziju. to nezmenis. ten zakon im len ma umoznit mat zavazok aj pred statom - co moze byt potrebne. napriklad jeden je na pohotovosti a jeho partnera tam nepustia pretoze nie je rodina. alebo v pripade smrti a dedicstva a pod. to je samozrejme v pohode, sme v slobodnej krajine nie?
aj tak pochybujem ze by sa im to podarilo presadit, a keby aj ano tak nie je to nic strasne. ale adoptovanie? zabudni . to by tu muselo byt 20 rokov liberalnej politiky nie teraz jedna nova strana s 12% volicov v inak konzervativnej vlade (aj opozicii).
dekriminalizacia detto. si nemyslite ze keby to preslo tak za par rokov sa bude ganja predavat v Bille vedla rozkov a tresky.
(PS: volil som KDH, len nemam klapky pred ocami ako niektori..)
Pridám vlastný pohľad na tie vaše superdôležité témy:
Maďari:
- platia dane? Áno.
- obmedzujú ma? Nie.
= nie je problém (btw, Bugár je u mňa jeden z TOP ľudí v politike tu u nás, skúste sa na ľudí pozerať chvíľku bez brania do úvahy národnosti...tak napr. Slota vs. Bugár...feel the difference?)
Homosexuáli:
- platia dane? Áno
- obmedzujú ma? Nie
- chcú žiť spolu? Nech sa páči.
- chcú vychovávať deti? Nech si ich spravia.
Marihuana:
- dekriminalizácia? Nech sa páči. Kto chce, nech sa zhulí, zdravotné následky ale nie z poisťovne, vlastné náklady.
Anything else?
Všetko toto sú predvolebné populistické kydy, ktoré treba riešiť na poslednom mieste.
Maďari:
- platia dane? Áno.
- obmedzujú ma? Nie.
= nie je problém (btw, Bugár je u mňa jeden z TOP ľudí v politike tu u nás, skúste sa na ľudí pozerať chvíľku bez brania do úvahy národnosti...tak napr. Slota vs. Bugár...feel the difference?)
Homosexuáli:
- platia dane? Áno
- obmedzujú ma? Nie
- chcú žiť spolu? Nech sa páči.
- chcú vychovávať deti? Nech si ich spravia.
Marihuana:
- dekriminalizácia? Nech sa páči. Kto chce, nech sa zhulí, zdravotné následky ale nie z poisťovne, vlastné náklady.
Anything else?
Všetko toto sú predvolebné populistické kydy, ktoré treba riešiť na poslednom mieste.
- harrzy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Jan, 2010, 22:28
Len som nepochopil, ze preco ked mas frustraciu z nizkeho potrestania trestnych cinov ako su vrazdy napr., preco to riesit dekriminalizaciou marihuany? Tomu proste nerozumiem. Je to ako ked ma Filip 5 guliciek ktore si poctivo vysutazil, ale Peter iba 3, lebo o 10 ho niekto okradol. Takze zobereme Filipovi 3 alebo 4 gulicky aby sa Peter citil lepsie? Petrov stav sa nemeni.Snake napísal:DEKRIMINALIZACIA! Nie legalizacia, pozor na to! Ja travu nehulim, a ani nehovorim ze je to OK, kto huli je idiot, drogy su svinstvo, ale osobne ma serie, ze ten co vykradne banku na slovensku dostane viac rokov nez ten co niekoho zabije (vidis tu spojitost medzi peniazmi a ludskym zivotom?).dexter napísal:ako pomôže legalizácia marihuany,
Ked vravis ze kto huli je idiot a drogy su svinstvo, tak nerozumiem, fakt nerozumiem, preco chces marihuanu dekriminalizovat (krkolomne slovo, asi aj preto viaceri pouzivaju legalizovat lebo sa to lahsie pise aj hovori)
Moja mašinka CPU i5-750 Chladič Noctua NH-D14 MB P55A-UD3 RAM Kingston 4GB 1600MHz CL8 HyperX VGA ASUS Nvidia GTX 570 + Accelero Xtreme Plus PSU Corsair TX-650 Myš Steelseries Kinzu HDD Samsung Spinpoint F3 0,5T *2 SSD Kingston HyperX 120 GB Audio Logitech Z-5450 Case Corsair 300R Fan control Scythe KazeMaster LCD BenQ G2420HDBL4
pretože keď niekto sa chce sfajčiť jak doga, tak nech to robí, môj problém to neni, aspoň skôr vykapú slabé články obyvatelstva, ale ked ho chytia s jednou cigaretou, tak dostane trest jak multifunkcny stroj na vrazdenie, vlamacky, kradeze a podobne veci.
Osobne mne je nejaka dekriminalizacia u zadku, neocakavam ze to prejde, ked to prejde, bude mi to jedno, ked nie, taktiez.
Osobne mne je nejaka dekriminalizacia u zadku, neocakavam ze to prejde, ked to prejde, bude mi to jedno, ked nie, taktiez.
.