Zdravim
mate niekto skusenost zo sledovanim zamestancov vo firme nejakym softweron?
1. hladam program ktorym by sa dalo online sledovat plochu na inom pc ziadny keyloger alebo screenshoty proste program ktory prenasa obraz a nemozem zasahovat
2. ako sa da takyto program obist popripade aspon ako sa da zistit ci taky program mam nainstalovany
dakujem
Sledovanie pc cez siet
Re: Sledovanie pc cez siet
napr nieco podobne dokaze Radmin, nainstalujes na potrebny (sledovany) stroj Radmina, dokazes mu i skryt ikonku, ktoru ma defaultne zobrazenu v tray liste (teda ak mu skryjes ikonku v tray dokazes ho vystopovat len ako nazov spustenej sluzby) a na dalsom stroji si pustis Radmin, prepnes moznost z ovladania (Control the remote computer by your mouse and keyboard) na "sledovanie" (Views the remote screen) a sledujes online, samozrejme musis vediet na akej IP adrese a porte ti Radmin bezi kedze sa da kvoli bezpecnosti zmenit
inak zda sa mi ze na sledovanie niekoho potrebujes jeho suhlas ak sa nemylim...
podobne veci by mali dokazat aj ine programy na vzdialene ovladanie PC ako napr VNC atd.
podobne veci by mali dokazat aj ine programy na vzdialene ovladanie PC ako napr VNC atd.
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580
Cvacho diki za radu vyskusam
nepocul som o tom ze sledovanie pc je zakazane
no a konkretne by som radsej program kde ani nieje moznost zasahovat koli bezpecnosti
napr: nasiel som program na screenshoty kazdych par sekund urobi snimok neda sa zasahovat a na jeden komp istalujes Manager na druhy Employe ten employe sa len spusti pyta heslo zavries a odvtedy ho nevidno a manazer vie pozerat 255 obrazoviek naraz
potreboval by som program podobny tomuto akurat aby prenasal obraz nie jen obrazky ak taky existuje
nepocul som o tom ze sledovanie pc je zakazane
no a konkretne by som radsej program kde ani nieje moznost zasahovat koli bezpecnosti
napr: nasiel som program na screenshoty kazdych par sekund urobi snimok neda sa zasahovat a na jeden komp istalujes Manager na druhy Employe ten employe sa len spusti pyta heslo zavries a odvtedy ho nevidno a manazer vie pozerat 255 obrazoviek naraz
potreboval by som program podobny tomuto akurat aby prenasal obraz nie jen obrazky ak taky existuje
vnc ?
s tym, ze "client"ovi nastavis, ze nemoze posielat mys/keyboard events na "server",
kde "server" pobezi na kazdej z monitorovanych stanic, a pripajas sa ako "client" z monitorovacej masiny
s tym, ze "client"ovi nastavis, ze nemoze posielat mys/keyboard events na "server",
kde "server" pobezi na kazdej z monitorovanych stanic, a pripajas sa ako "client" z monitorovacej masiny
lava, prava, lava, prava ...
galen vdaka za radu ale nehladam program remote control ale iba viewer
ked ti dam k dispozicii porse ale musis na nom jazdit iba 50 km/h tak budes na nom urcite jazdit iba tych 50? pochybujem
ked ti dam k dispozicii porse ale musis na nom jazdit iba 50 km/h tak budes na nom urcite jazdit iba tych 50? pochybujem
ale minimalne nahlasit, ze vsetok cinnosti na kompoch su monitorovane.Cvacho napísal:
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
zdar, opytam sa aj ja v tejto teme, kedze to suvisi celkom uzko
mam doma core i7 procak
mam NTB s ULV C2D a rad by som sa pripojil na svoj stroj (to som zvladol cez remote desktop) ale na vypocetne ulohy by som rad pouzival prostriedky vzdialeneho stroja
teda napr ked potrebujem nieco nasimulovat a vidiet vysledky realtime na svojom NTB pripojenom na net (a cez VPN tunel do mojej LAN), chcem aby vypocet bezal na i7 a nie na NTB
ako na to?
//edit:
ok moja chyba
kedze mam na NTB aj na desktope rovnaku strukturu suborov na datovej casti HDD tak som si to spustil na NTB a cudoval sa preco CPU ide na 100%
ked to spustim z remote desktopu tak si zamaka moja i7
Uploaded with ImageShack.us
remote: Xeon x3440 @2,53GHz
local: Core2Duo U7300 @1,3GHz (aj ked pri takej zatazi asi podtaktovane )
zatial skusane iba cez LAN, kedze nemam este verejnu IP
ale coskoro vyskusam mozno vo velkom (i7 bude v KE a ntb v madarsku)
mam doma core i7 procak
mam NTB s ULV C2D a rad by som sa pripojil na svoj stroj (to som zvladol cez remote desktop) ale na vypocetne ulohy by som rad pouzival prostriedky vzdialeneho stroja
teda napr ked potrebujem nieco nasimulovat a vidiet vysledky realtime na svojom NTB pripojenom na net (a cez VPN tunel do mojej LAN), chcem aby vypocet bezal na i7 a nie na NTB
ako na to?
//edit:
ok moja chyba
kedze mam na NTB aj na desktope rovnaku strukturu suborov na datovej casti HDD tak som si to spustil na NTB a cudoval sa preco CPU ide na 100%
ked to spustim z remote desktopu tak si zamaka moja i7
Uploaded with ImageShack.us
remote: Xeon x3440 @2,53GHz
local: Core2Duo U7300 @1,3GHz (aj ked pri takej zatazi asi podtaktovane )
zatial skusane iba cez LAN, kedze nemam este verejnu IP
ale coskoro vyskusam mozno vo velkom (i7 bude v KE a ntb v madarsku)
...
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Mne sa osvedcil LogMeIn pre obcasne pouzitie ked chcem z prace robit na PC co je doma (no public IP).
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a teamviewer? docela sikovny program a je free. Da sa pripojit od hocikadial. staci ho mat spusteny v pozadi a vediet jeho cislo na danom PC
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)