Splavovanie riek
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Splavovanie riek
Tak už dlhšie ma láka táto vec. S partiou by sme chceli ísť splavovať rieku ( dá sa ísť až do Poľska ) , avšak zaujímalo by ma, či sú nejaké obmädzenia, teda či môžem normálne ísť, kam ma voda dovedie, alebo sú nejaké zákony? ( asi to vyznieva dosť hlúpo, však? )
Re: Splavovanie riek
no myslím si že nie možno celá rieka sa dá splaviť, možno sú úseky kde je to moc plytké miesta... poznám rieku Belá, pramení volakde na Podbanskom, a viem že pri Vavrišove je taký úsek kde to nesplavíš, musíš prejsť niekolko metrov a dalej pokračovať...
čiže predpokladám že len takéto "obmedzenie" je... ale radšej si zisti presne...
čiže predpokladám že len takéto "obmedzenie" je... ale radšej si zisti presne...
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
neviem ako je na tom polsko, ale ja kazdy rok chodim splavovat vltavu. www.ingetour.cz
5 dnove sialenstvo spojene s opilstvom
5 dnove sialenstvo spojene s opilstvom
vsetko mi je jedno
Mysli asi kanoistiku, ze? Tak s tym mam dlhorocne skusenosti, takze sa smelo pytaj co chces.
Poprad mam splaveny z Niznych Ruzbach az po hranicu s Polskom (druhu hranicu v Mnisku nad Popradom), paradna rieka ale vyzaduje skusenosti.
Zo slovenskych riek je super aj Hron, taktiez na vychode su paradne rieky na uvod, pozri na http://www.alcea.sk
Poprad mam splaveny z Niznych Ruzbach az po hranicu s Polskom (druhu hranicu v Mnisku nad Popradom), paradna rieka ale vyzaduje skusenosti.
Zo slovenskych riek je super aj Hron, taktiez na vychode su paradne rieky na uvod, pozri na http://www.alcea.sk
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Ktorú by ste odporúčali pre začiatočníka?
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
minuly rok som bol 1x splavovat a isli sme na maly dunaj, pokojna rieka, priam stojaca voda ako na jazere (proste taka pohodicka)...tuto sobotu sa chystam na splav na hron, cize mozem potom napisat, ako to presne prebiehalo a ci ju zvladnem aj ako zaciatocnik
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
@brako: rieku pre zaciatocnika v ktorej casti SR?
u nas na vychode je pekny Laborec a Ondava, pri vas Najlepsie by bolo ist Poprad od Starej Lubovne.
u nas na vychode je pekny Laborec a Ondava, pri vas Najlepsie by bolo ist Poprad od Starej Lubovne.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Materik: No čo najbližšie od Popradu