http://www.aktuality.sk/clanok/165973/p ... 237c803478crux2005 napísal:na TA3 som zachytil, ževraj štvorica pravicových strán deklarovala budúcu spoluprácu
Politicka debata
Re: Politicka debata
super.. zmena je na dosahSangala napísal: http://www.aktuality.sk/clanok/165973/p ... 237c803478
az na maly fail v tom clanku
...Podľa Radičovej tieto subjekty v utorok (16.6.) požiadajú prezidenta ...
a Bela bugina Bugar je podla toho webu este v SMK
no, ono hlavne fico dostal cas do stredy, aby stara vlada stihla popodpisovat papiere o zmluvach s odchadzajucimi ludmi...
aby boli nasledne odstupne, ktore zaplati bezny danovnik ... teda my ...
aby boli nasledne odstupne, ktore zaplati bezny danovnik ... teda my ...
lava, prava, lava, prava ...
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Samozrejme Ja som sprostý a ty si najväčší mudrlant...barco napísal: ...
Určite len v extrémnych prípadoch - vieš, neviem skadiaľ máš tú tvoju "renomovanú" štúdiu, ale stavím sa, že bola urobená na objednávku pre tých, čo v Česku pretlačili "dekriminalizáciu" marihuany. Marihuana je návyková, kebyže ju máš tak isto dostupnú ako napr. cigarety, tak to dopadne tak isto. A aj keby nebola až tak návyková ako cigarety, stále to nič nezmení na tom, že je škodlivejšia, a teda nemusíš byť na nej "až tak veľmi" závislý, a spraví to s tebou to isté a aj viac, ako so závislým fajčiarom cigariet. Už som písal, že aké náklady by odpadli, poriadne si to prečítaj, a nemel si svoje. A "bratia" Česi s tým zrovna dlhoročné skúsenosti nemajú. Nie, náklady na zdravotnú starostlivosť to u fajčiarov marišky "vôbec" nezvýši...trafil si fakt do čierneho. Ale vlastne...na čo po mne vôbec čítaš(hoci ani to si nespravil poriadne), veď ja mám mylné názory, tak načo budeš vôbec o tom so mnou diskutovať. A na záver - tá tabuľka tej "renomovanej" štúdie len hovorí to, že ak je tá závislosť porovnateľná s kofeínom, tak...nič moc. Všímaš si vôbec okolo seba, ako ľudia napr. nedokážu vôbec fungovať bez kávy? To vôbec nie je závislosť.
Ale naozaj nemá cenu to riešiť, nie je to pre SaS žiadna priorita, len to bola návnada pre mladých voličov. A ak ti vadí, že nebudeš môcť húliť, tak vkľude choď k bratom Čechom...tam to nie je návykové, tam z toho nie sú zdravotné problémy...
Na tému marihuana už končím, lebo vždy sa nájde niekto, kto bude opakovať to, čo povedal už jeden pred ním, a na neho som už reagoval
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
Čo je tá tabuľka? Po týždni fičania na kofeine si bez neho ani neškrtneš, ráno sa zobudíš a ak si nešvihneš, budeš jak zombík... po týždni na vodke sa jej vzdám úplne dobrovoľne...ako mám rozumieť tým čísielkam?barco napísal:
(1 najhoršie, 6 najlepšie)
Me like Pentium
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
tam ide o mesiace , az roky neustaleho uzivania,nie tyzdne
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Jasné... niekto, kto chce pretlačit marihuanu k masám, vyrába takéto podvrhy. Mal som česť vydieť dokumentárny film o marihuane, o tom, ako sa kedysi využívala, aká je dobrá, ako pomáha, ako ju politici zakázali len kvoli tomu, že z nej boli ludia príliš múdri a šťastný... No, ale ten dokument mal asi milión chýb a nelogickostí. Huliči sa na to namotali... Neviem, ale človek, ktorý sa nevie zabávať bez omamných látok by mal navštíviť psichológa...
//EDIT: Tá legenda k tej tabulke je dosť nelogická - viem si predstaviť, že sa pýtali respondentov, ako ťažko zvládajú situácie, a ako sa ich telo s tymi látkami vyrovnáva. Žeby označovali 1 ako najťažsie a 6 ako najľahšie je fakt divné... Podla mňa je to práve otočené.
//EDIT: Tá legenda k tej tabulke je dosť nelogická - viem si predstaviť, že sa pýtali respondentov, ako ťažko zvládajú situácie, a ako sa ich telo s tymi látkami vyrovnáva. Žeby označovali 1 ako najťažsie a 6 ako najľahšie je fakt divné... Podla mňa je to práve otočené.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Takze heroin je v pohode a kava je totalny zabijak ?Timeshifter napísal://EDIT: Tá legenda k tej tabulke je dosť nelogická - viem si predstaviť, že sa pýtali respondentov, ako ťažko zvládajú situácie, a ako sa ich telo s tymi látkami vyrovnáva. Žeby označovali 1 ako najťažsie a 6 ako najľahšie je fakt divné... Podla mňa je to práve otočené.
Fetak = slaboch, clovek co sa nedokaze postavit problemom, cest niektorym co skutocne podlahnu fetu len pri obzvlast zavaznych problemoch ale tych tak vela nie je.
Fetakom sa neda verit, ich vnimanie zodpovednosti je tak trocha odlisnejsie. mariska, herak, congo-bongo ... vsetko jedno a ten isty smejd.
Fetakom sa neda verit, ich vnimanie zodpovednosti je tak trocha odlisnejsie. mariska, herak, congo-bongo ... vsetko jedno a ten isty smejd.
Naposledy upravil/-a PETERPANs v St 16. Jún, 2010, 10:25, upravené celkom 1 krát.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
si uvedom ze niesu v state len "mladi, krasni, bohati a silni" ale aj ti druhi.. aj my raz budeme stari, chori a budeme potrebovat podporuPETERPANs napísal:Fetak = slaboch, clovek co sa nedokaze postavit problemom, cest niektorym co skutocne podlahnu fetu len pri obzvlast zavaznych problemoch ale tych tak vela nie je.
vravel som o fetakoch - to su ludia co nie su ty druhyavixe napísal:si uvedom ze niesu v state len "mladi, krasni, bohati a silni" ale aj ti druhi.. aj my raz budeme stari, chori a budeme potrebovat podporuPETERPANs napísal:Fetak = slaboch, clovek co sa nedokaze postavit problemom, cest niektorym co skutocne podlahnu fetu len pri obzvlast zavaznych problemoch ale tych tak vela nie je.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
ale su
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
lebo keď budem starý a slabý, tak budem musieť fetovať??
nojo, nci to vsak nemeni na fakte, ze drogy by sa nemali rozdelovat na lahke a tazke, ale na tie, ktore nevratne nicia organizmus, a tie, ktore ho iba oblbuju, a po detoxikacii sa organizmus dostava do povodneho stavu...
je pravda, ze podla tohoto rozdelenia by nikotin spadal medzi "neskodne" drogy, problem je vsak v tom, ze ludia popri inhalacii nikotinu este cucaju dehet, a ine skodliviny, ktore uz zdravie poskodzuju nenavratne ...
thc je tiez nevratne (synapsie mozgu neozivis)
kava je vratna (staci 2 tyzdne na detoxikaciu a obnovenie povodnej mozgovej cinnosti)
alkohol skodny *od urcitej hranice* (ale ten zakazat ... no ... aj v amerike sa pokusali pocas prohibicie, nepodarilo sa, ale krajiny na baze islamu ho maju zakazany a funguje to bez problemov) ...
potom je otazka, co s tymi, ktore su relativne "neskodne", ale brutalne navykove, a z navyku vznika skodna ... lebo abuse uzivania
prihliadnut na fakt nepriamych dani, a ziskov z toho prichodzich, mozneho odlivu spominanych financii aj do inych casti ekonomiky (napr. nekupim si alkohol, ale mlieko *blbost ja viem*), vratane zaratania cierneho trhu a domacej vyroby (nezdanenej)...
tak prideme na to, ze zakazat akekolvek navykove latky je nemozne (ak uz boli legalne),
jedina prevencia je nezlegalizovat ich ... tam sa potom prichadza iba o $ z cierneho trhu
aaalebo ak sa zlegalizuju, zavedie sa obchod, spravne nastavi spotrebna dan, tak aby vykrila naklady spojene s liecbou... echhh... mam taky tusak, ze lacnejsie je si ich ajtak kupit na ulici ...
PS: a problem liecby je ten, ze s nou musi subjekt suhlasit, kedze je dobrovolna...
je pravda, ze podla tohoto rozdelenia by nikotin spadal medzi "neskodne" drogy, problem je vsak v tom, ze ludia popri inhalacii nikotinu este cucaju dehet, a ine skodliviny, ktore uz zdravie poskodzuju nenavratne ...
thc je tiez nevratne (synapsie mozgu neozivis)
kava je vratna (staci 2 tyzdne na detoxikaciu a obnovenie povodnej mozgovej cinnosti)
alkohol skodny *od urcitej hranice* (ale ten zakazat ... no ... aj v amerike sa pokusali pocas prohibicie, nepodarilo sa, ale krajiny na baze islamu ho maju zakazany a funguje to bez problemov) ...
potom je otazka, co s tymi, ktore su relativne "neskodne", ale brutalne navykove, a z navyku vznika skodna ... lebo abuse uzivania
prihliadnut na fakt nepriamych dani, a ziskov z toho prichodzich, mozneho odlivu spominanych financii aj do inych casti ekonomiky (napr. nekupim si alkohol, ale mlieko *blbost ja viem*), vratane zaratania cierneho trhu a domacej vyroby (nezdanenej)...
tak prideme na to, ze zakazat akekolvek navykove latky je nemozne (ak uz boli legalne),
jedina prevencia je nezlegalizovat ich ... tam sa potom prichadza iba o $ z cierneho trhu
aaalebo ak sa zlegalizuju, zavedie sa obchod, spravne nastavi spotrebna dan, tak aby vykrila naklady spojene s liecbou... echhh... mam taky tusak, ze lacnejsie je si ich ajtak kupit na ulici ...
PS: a problem liecby je ten, ze s nou musi subjekt suhlasit, kedze je dobrovolna...
lava, prava, lava, prava ...
presne tak ako s kazdou inou liecbougalen napísal: PS: a problem liecby je ten, ze s nou musi subjekt suhlasit, kedze je dobrovolna...