Skôr by som chcel pomôcť ohľadom toho mám everest a neviem ktoré hodnoty sú pre mňa d§ležité z hľadiska teploty procesora ... mám tam : PRocesor ... 54 °C
1.jadro ... 45
2. a 3. jadro tiež 45 °C
Koľko teda je na tom procesore ? lebo originálný chladič ide na 4900 ot/min . čo je sakra hluk

Natoš grafika tá ma 54°C a ide len na 1800ot/min. = 30% .
pridal som aj fan do zadu 8cm nech troška poženie horúci vzduch od procesora no žiaden výsledok :/
na grafike je zrejme dobrý chladič pretože na bočnici je otvor pri nej a od nej ide studený vzduch von z bedne ale zo zdroja a z toho pridaného fanu ide teplota ... divím sa že nie taká aby sa tie káble tam začali roztápať :/
teploty sú v idle ... teploty v záťaži asi o moc väčšie nebudú ... inak problém nie je v ničom ak viete poraďte niečo ako by ste si poradili vy asi by ste to riešili nejakým AC FREEZER PRO za 20 € či ? ... alebo nejakými bazarovými 12CM fanmi .
problém je ešte taký že sa mi nedá spraviť ideálný prietok vzduchu v skrinke lebo v predu na čelnej lište nie je otvor pre nasávanie vzduchu do pc .
dik za každú radu .
Edit ? inak pri far cry 2 max details som mal 60 na GPU aj CPU ale procesor 5600ot/min a grafika 52% .