prave o to ide ze s M16 a Abakanom mas triafat na nepriatelov "črep" vramci tych dvojdavok aby bola tvoja rana co najucinejsia, vplnej davke nepretrziteho strielania by ti gulky isli po 10 naboji do neba. tak je to aj v reale.pepo30 napísal:A toto mi na tej hre chýba povedzme v porovnaní s BF2...
Battlefield: Bad Company 2
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Re: Battlefield: Bad Company 2
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Hej ale na boj z blizka je to ine .. na tych 3-5 metrov nepriatela rozflakas aj na full .. na BF2 som auto a manual vyuzival .. pokial bol cial daleko hned som volil manual pokial som vedel ze vyletim z roha a caka ma nepriatel tak sla automatika ... tu by sa stym tiez dalo pohrat ... nuz ta moznost nieje ..
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ludia ako funguje Tracer ? ja to chapem tak, ze snim vystrelim po tanku,vrtulniku... a ked ho trafim tak zmenim zbran napr. na Carl Gustava a vystrelim a malo by to naviest tu strelu nie ? ale este sa mi to nepodarilo
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Na to bacha, neviem ktora je Carl Gustav, ale tracker podporuje iba prva dvojica rakiet. Plus musis mat namierene na zamerany ciel, musi ti blikat stvorcek a ked sa zobrazi vzdialenost tak mozes strelit, kludne aj uplne mimo a ono sa ti to navedie na ciel. Idealne je pouzivat RPG na taketo ucely.
M136 nepodporuje tracer .. to je posledna z odomknutych ta je manualne navadzana (kde mieris za letu tam ide) prve dve RPG a gustav podporuju tracer .. ale ako pise faugusztin musis zamierit a chvilku pockat az kym ti pod stvorcekom nenabehne aj vzdialenost objektu ... potom mozes palit .. inak ak budes palit hned tak to palis rovne
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
odskusane a funkcne dakujem za radu
btw 10 killov v jednom kole nozom
btw 10 killov v jednom kole nozom
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Mame tu termin na patch. Co na to hovorite?
Zdroj: http://bad-company2.cz/planovane-datum- ... patche-r8/
Zdroj: http://bad-company2.cz/planovane-datum- ... patche-r8/
- bassgenerator
- Používateľ
tak na zajtra ma caka bohata nadielka zlatych hviezd
http://img27.imageshack.us/img27/3485/snmka.png
http://img27.imageshack.us/img27/3485/snmka.png
- bassgenerator
- Používateľ
r.b.class preco si prestal hravat online, ja tiez hram maximalne 3 hodinky deenne alebo obden ako kedy. nasrali ta cheatery. ja som este nenatrafil na ziadnych..
uz to tu niekto niekde spominal ... na cele to napisane nemaju tak to vediet nemozes. .
- bassgenerator
- Používateľ
aj tak si myslim ,ze ich servre dlho nenehaju hrat a su eliminovany pomerne casto a ich zivotnost je kratkaze by to az tak narusilo hranie nebadam. ked to bude okate jasne,ze sa na to vyprdnem aj ja aj na cely online.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
v ramci ochrany mojho dusevneho zdraviabassgenerator napísal:r.b.class preco si prestal hravat online
- bassgenerator
- Používateľ
jaaaaj
No nejak mi ten patch zatial nestahuje...
Ale iná vec ma sere viac. Od piatka mi začala hra blbnuť takým spôsobom, že 10 - 15 min. hrám a potom začne hra strašne sekať asi 1 minutku. Vtedy som si všimol aj také bodky v pravidelných utvaroch na snehu. Po 1 min. to zase prestane a 10 min ide všetko ok.
Myslel som, že odchádza grafa, ale všetky teploty su ok (61 - 64 C) a to aj na nap. regul. Skusil som aj Crysis, kde boli napr. teploty o dosť vyššie, ale ten išiel uplne bez problemov... Tak a teraz bábo rad.
Ale iná vec ma sere viac. Od piatka mi začala hra blbnuť takým spôsobom, že 10 - 15 min. hrám a potom začne hra strašne sekať asi 1 minutku. Vtedy som si všimol aj také bodky v pravidelných utvaroch na snehu. Po 1 min. to zase prestane a 10 min ide všetko ok.
Myslel som, že odchádza grafa, ale všetky teploty su ok (61 - 64 C) a to aj na nap. regul. Skusil som aj Crysis, kde boli napr. teploty o dosť vyššie, ale ten išiel uplne bez problemov... Tak a teraz bábo rad.
Spoiler: ukázať