Steam digitalna distribucia hier
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Steam Digital Distribution Deals+NAHRADA SKRIPTU
Pises to ako tatar.
Rozbalis hru, najdes kod a aktivujes to cez menu priamo na Steam-e zadanim kodu. Prida sa ti to k prave prihlasenemu kontu, cize tomu, ktore si ty zvolis. Potom mozes dat do mechaniky DVD a nainstalovat hru. Tiez nemusis a mozes vsetky potrebne subory stiahnut.
Rozbalis hru, najdes kod a aktivujes to cez menu priamo na Steam-e zadanim kodu. Prida sa ti to k prave prihlasenemu kontu, cize tomu, ktore si ty zvolis. Potom mozes dat do mechaniky DVD a nainstalovat hru. Tiez nemusis a mozes vsetky potrebne subory stiahnut.
Spoiler: ukázať
ale môzes to spravit normalne, ze spustis steam, prihlasis sa, minimalzijes ho do tray icon a vlozis dvd, ono to poprosi kod, zadas ho a napise ti, ze je to spojene s tvojim uctom....ja to tak robim vzdy /3x som to uz tak robil a pohoda, ostatne hry som kupil priamo na steame/.....no a potom len nechas nainstalovat z DVD, inak ten episode pack som si aj ja kupil v krabicovej verzii v hypernove za 10€ ...si vykracujem s nakupom k pokladni a tak som sa zarazil, ze wtf? half-life?...pozeram lepsie na cenu, tak si vravim, ze to vyzera na dobry deal
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Netreba nic instalovat. Zoberies CD key, vojdes do Games>Activate a Product on Steam... a zadas seriove cislo.
Čaute. Keď sa to tu už tak preberá, tak sa chcem spýtať aj ja. Mám Company of Heroes kúpené cez Steam. A potom mám Company of Heroes:Opposing Fronts, ktoré som dostal ku grafike od ASUS-u. Keď som skúšal aktivovať tú bundle hru k ASUS-u takisto cez Steam, tak mi vypíše, že to je nekorektný kľúč. Teda pridať sa to asi nedá, že?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ďakujem.
Škoda, že som nestihol Crysis Day. Aké boli ceny?
- icefire
- Pokročilý používateľ
Daju sa aj ine, ale ti potmehuti to neuvadzajufaugusztin napísal:Aktivovat sa daju iba :
http://supportwiki.steampowered.com/wiki/Retail_CD_Keys
Dvoma slovami? Na hov** O nic si neprisiel.Xenon napísal:Ďakujem.
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
...ked uz sa tu rozbehli otazky:
Ako je to s kupou "bazarovky", ktora sa aktivuje cez STEAM? Je mozne takuto hru aktivovat aj na iny STEAM ucet (vlastny)?
Ci taketo hry su uz nepredajne? Napriklad taky krabicovy Empire Total War, ci Napoleon TW.
Ako je to s kupou "bazarovky", ktora sa aktivuje cez STEAM? Je mozne takuto hru aktivovat aj na iny STEAM ucet (vlastny)?
Ci taketo hry su uz nepredajne? Napriklad taky krabicovy Empire Total War, ci Napoleon TW.
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Ak sa nemylim tak predaj jedine s kontom na ktorom je hra aktivovana, inak nie a aj to je vlastne v rozpore s pravidlami steamu.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- icefire
- Pokročilý používateľ
Nie je takato moznost a tieto hry su nepredajne. Dokonca samotny predaj Steam uctu je nelegalny podla User agreement.GASPi napísal:...ked uz sa tu rozbehli otazky:
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
...to viem, ze samotny ucet na STEAMe je nepredajny. Len som nevedel ako to je s krabicovymi hrami, co sa musia aktivovat cez STEAM.
...vdaka za odpovede
...vdaka za odpovede
- icefire
- Pokročilý používateľ
Steam ultra sale na leto prave zacal
ja mam 403, co je tam zaujimave?