Zdravím,
viem že toto nieje téma ktorá sa týka HW alebo SW ale potrebujem pomoc. Mám v pláne zadovážiť si nový matrac, ale netuším aký. Je lepší pružinový alebo penový. Názory na nete sú rôzne. Aká značka je dobrá, overená. Odkiaľ nakupovať? Najvhodnejšie by boli osobné skúsenosti. Vopred vďaka za pomoc.
Aký matrac si vybrať?
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Re: Aký matrac si vybrať?
najlepsie je si ho ist vyskusat... uvidis sam co je pre teba lepsie
taktiez vyberaj matrac podla toho, aku mas postel
ak mas prycnu, mozes ist kludne do pruzin
ale ak mas riedky rost, kde sa pruziny nemozu spolahlivo opriet o podklad, tak hladaj nieco ako molitan...
ajked sa da zobrat pruzinak, so spodnou vrstvou kokosu, ktora roznasa pruzenie na plochu, nieje to ono ...
v kazdom pripade, najdi obchod, kde mas konkretny matrac, a vies si nan lahnut a otestovat tvrdost
a ked uz budes vediet "referencnu" tvrdost, mozes kludne kontaktovat vyrobcu, ci ti nevie povedat alternativu (nie predrazenu o obchod), s obdobnou tvrdostou ...
ak mas prycnu, mozes ist kludne do pruzin
ale ak mas riedky rost, kde sa pruziny nemozu spolahlivo opriet o podklad, tak hladaj nieco ako molitan...
ajked sa da zobrat pruzinak, so spodnou vrstvou kokosu, ktora roznasa pruzenie na plochu, nieje to ono ...
v kazdom pripade, najdi obchod, kde mas konkretny matrac, a vies si nan lahnut a otestovat tvrdost
a ked uz budes vediet "referencnu" tvrdost, mozes kludne kontaktovat vyrobcu, ci ti nevie povedat alternativu (nie predrazenu o obchod), s obdobnou tvrdostou ...
lava, prava, lava, prava ...
- PROViSiON
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Apr, 2008, 14:00
A nevedeli by ste mi poradiť značku po ktorej sa mám pozrieť? Dormeo, DreamZone alebo niečo iné? Nemusel by byť nejaký drahý lebo moja finančná situácia nieje najpriaznivejšia, kedže mám len absolventskú prax...