Rad by som oslovil tunajsiu socialnu skupinu ohladom trhu prace. Kazdy z nas ma rozne skusenosti, kazdy si vie najst pracu mozno aj trocha inou cestou. Ak mate chut podelit sa o vlastne skusenosti pripadne napad ako si najst pracu lepsim sposob, napiste sem ako ste hladali a ake su vase skusenosti.
Uvadzam priklad:
ZDROJ NA VYHLADAVANIE PRACE:
1. Miestna tlač
Popis: podarilo sa mi najst zamestnanie cez toto medium
2. Volne pracovne miesta na urade prace
Popis: podarilo sa mi najst pracu aj cez tento kontakt (viackrat)
3. Internet
Popis: pouzivam hlavne profesiu.sk, je to ale slabe, mozno z 1 percenta ziadosti pride odpoved, Internet povazujem za najtahsi prostriedok na hladnie prace a co je najhorsie na mnohe stretnutia dostanete avizo, ze firma si hlada len orientacnu zakladnu ludskych zdrojov v pripade ak im odidu zamestnanci ... mozno zalezi od profesie, niekde moze byt lepsia odozva. Kazdopadne jeden inzerat na profesii stoji 150 Euro a uz len to je ...
Vase hladanie prace
Vase hladanie prace
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Vase hladanie prace
1. pri mojej profesii je miestna tlac na
2. urad prace ? Vedia ponuknut akurat tak manualnu pracu.
3. ja som si zohnal robotu cez profesia.sk, este velmi, velmi davno, v 2001 (a odvtedy tam robim). Mimochodom, na profesii inzeruju spolocnosti, tebe staci inzeraty prezerat a reagovat, pripadne si na profesiu nahodit zivotopis a ak niekoho svojimi zakladnymi udajmi zaujmes tak si firma vyziada tvoje kontaktne udaje cez profesiu - pre zamestnavatelov su to tie sluzby CV25/50/100 (ano, casto sa zamestnanci hladaju takto, napriklad moj sef hlada iba takto, teda ze si vylistuje poziadavky, napriklad skusenost s Java/J2EE a ak niekoho najde tak na nich minie 1 kredit (1€) aby mal kontaktne udaje a nasledne ti zavola/napise mail a pozve na pohovor).
2. urad prace ? Vedia ponuknut akurat tak manualnu pracu.
3. ja som si zohnal robotu cez profesia.sk, este velmi, velmi davno, v 2001 (a odvtedy tam robim). Mimochodom, na profesii inzeruju spolocnosti, tebe staci inzeraty prezerat a reagovat, pripadne si na profesiu nahodit zivotopis a ak niekoho svojimi zakladnymi udajmi zaujmes tak si firma vyziada tvoje kontaktne udaje cez profesiu - pre zamestnavatelov su to tie sluzby CV25/50/100 (ano, casto sa zamestnanci hladaju takto, napriklad moj sef hlada iba takto, teda ze si vylistuje poziadavky, napriklad skusenost s Java/J2EE a ak niekoho najde tak na nich minie 1 kredit (1€) aby mal kontaktne udaje a nasledne ti zavola/napise mail a pozve na pohovor).
ja mam podobne skusenosti, ako faugusztin. tiez som mal svoj zivotopis na profesia.sk. k tomu som este poslal svoj CV aj do nejakych firiem, ktore tam mali inzeraty a hotovo. zacinam v july.
ja som hladal pracu v Brne, hladal som iba cez internet
www.itjobs.cz
www.profesia.cz
vyhodil som si tam moj zivotopis, podla toho mi chodili nejake maily + som reagoval na pozicie, ktore ma zaujali, v priemere prisla odpoved z 50%
www.itjobs.cz
www.profesia.cz
vyhodil som si tam moj zivotopis, podla toho mi chodili nejake maily + som reagoval na pozicie, ktore ma zaujali, v priemere prisla odpoved z 50%
ja ked som zhanal pracu, tak cez profesiu, ozvalo sa pomerne dost firiem, bol som si i pokecat na konkurzy, a skoncil som nakoniec vo firme, co mi kamarat dohodil ...
niezeby ta ponuka z profesie nebola zla, ale u kamosa vo firme som poznal dost ludi ...
a zase z druhej strany, ked sme zhanali pracovnu silu, sli sme cez profesiu, a typek uz vedla mna sedi, a tuka do klavesnice ... dokonca aj produktivne robi
niezeby ta ponuka z profesie nebola zla, ale u kamosa vo firme som poznal dost ludi ...
a zase z druhej strany, ked sme zhanali pracovnu silu, sli sme cez profesiu, a typek uz vedla mna sedi, a tuka do klavesnice ... dokonca aj produktivne robi
lava, prava, lava, prava ...
- pepe-flash
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 04. Dec, 2004, 14:00
Ja som si terajšiu prácu našiel cez miestnu tlač. Skúšal som aj profesiu na nete , ale nič.
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
profesia.sk jednoznacne... ci uz ked sa vo firme hladalo alebo ked som hladal ja... ani si neviem predstavit ako inac by som hladal.... jedine ak na stranke firmy o ktoru mam zaujem.... mozno este nejaka agentura ktora odmaka spinavu robotu a presitkuje ci uz ponuky alebo dopyty
- hermarian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Pretože ma nezobrali na univerzitu, tak si začínam od júla hľadať prácu...ako absolvent s maturitou to vidím veľmi biedne, ale každopádne sa spolieham na profesia.sk že tam niečo nájdem.
Spoiler: ukázať