isteze, su prostriedky, ale programovanie je VELMI, ale VELMI nevhodny priklad ...rado3105 napísal:Konecne rozumne nazory. Chcel som len povedat ze dnes su prostriedky aby sa clovek naucil vela sam a dnes aj takych ludi vela je a netreba ich odsudzovat len koli tomu ze nemaju vysku(ale o takychto odsudzovacoch nema vyznam ani hovorit)/ked sa ktosi zameria na Zidov a studuje ich dejiny z miliona clankov, tak je velka sanca ze strci doriti aj vysokoskoskolskeho profesora z danej problematiky/. A co je objektivne a co je pravda je dnes velmi tazke povedat, dejiny pisu ti co vladnu alebo vyhravaju vojny.
mozno tak sprava OS (konkretneho), pripadne nejakej mensej skupiny aplikacii nad danym systemom, to by som povedal, ze clovek zvladne rovnako dobre, ci ma vysku, alebo nema vysku, je to investovani neskutocneho mnozstva casu do sledovania komunity, aktualneho vyvoja a jeho aplikacie do praxe
v pripade ekonomickych skol niet o com, je to skola, aby bol papier.
ale preco taketo skoly funguju? lebo to v spolocnosti (Chapme slovensko) ma uplatnenie
Nikoho nezauima, aku mas vysoku skolu, ale ci ju mas,
kedze vysoka skola je iba "certifikat" o tom, ze vies v spravny moment si kusnut do jazyka, nevynadat nadriadenemu (skusajuci) aj napriek tomu, ze je to totalna trubka, ako aj o tom, ze ked nieco treba, tak vezmes ten 500 stranovy manual, a pohladas v nom 2-3 stranky, ktore riesia problem, ktory ti bol prideleny.
Tie elektrarne su sice dobra ryza, s garantovanym prinosom, ale je omedzene mnozstvo energie, ktore mozu produkovat (resp. ktore bude dotovane), a je velmi male % tejto "volnej energie", ktore este nema nikto alokovane. Su tu snahy o ziskanie vacsieho objemu vyroby (dotacie z EU), a teda poskytnutie "volnej energie" do plena vyrobcov, no okamzite nastane dracka, kedze kto prv pride s projektom, ten prv dava uplatky birokratom, a skor dostane projekt... a ma vystarane na chleba (a bentley) na najbl. 20 rokov...
PS: a nezabudajte, ze clovek, ktory je na vysokej skole, stoji stat menej, ako nezamestnany, takze fakt, ze je 500k studentov, ktori sice hovno budu vediet, je vlastne vyhovujuci...