Hodnosti
Hodnosti
Ako je to tu na fore so ziskavanim hodnosti? Je to podla poctu zaslanych postov alebo ich prideluju Modi? Ake su limity?
Sempron 2800+, MSI K8N NEO3, 1GB Apacer CL2.5, ATI X1300 256MB, Seagate 120GB ATA, SBLive!, 350W midi
Podla mna pocet prispevkov a hviezdieciek nie je dolezity. Su uzivatelia, ktori maju menej prispevkov, ale napriek tomu su skutocne odbornikmi, a su uzivatelia, ktori su podla poctu prispevkov "pokrocilimi", ale su to skutocne lamy. Spravne by podla mna bolo rozdelovanie uzivatelov podla dlzky registracie na fore.
Admini a modi sleduju kto a ako prispieva, a vidia priblizne kto je aky uzivatel...Ajtak offtopic ludia vencinou koncia banom, takze je zbytocne sa nahat za prispevkami...Normalne lazo plazo, seriozne rady,argumenty a budes tu mat na fore respekt.
Prispevky v podstate o nicom nehovoria
Prispevky v podstate o nicom nehovoria
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Asi tak ako napisal SIki,, u tu podaktori, co postuju kade tade a co sa da,, a casto uplne odveci len preto, aby mali vela prispevkou.. ako keby mal pocet prispevkou dajaku vypovedajucu hodnotu a tom a ktorom userovi.. proste treba si vsimat ako kto postuje, co pise ako radi,, kazdy ma o kazdom vlastnu mienku,, ja mam aj o userovi co ma cez 600 postov zlu mienku, kedze viem co je zac
- svitko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Mar, 2005, 20:00
To MBG: Neni to zly napad ale potom vela dobrych a skusenych by malo vela hlasov a ty horsi by nemali nic. Napriklad aj ja osobne dam hlas radsej nejakemu TAMYmu co aj poradi ako takemu RASTO22. Ti nie A este nechapem tych co bezvyznamne posielaju prispevky aby boli "lepsi". Ja som tu cca 10 mesiacov a ako malo mam prispevkov. Preco:?: lebo neposielam ZBYTOcNe PRiSPEVKY:
Naposledy upravil/-a svitko v Št 12. Jan, 2006, 18:08, upravené celkom 1 krát.
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Tie hviezdicky za prispevky nehovoria vo vseobecnosti onicom. Neda sa podla nich zistit, co si o tom-ktorom uzivatelovi ludia myslia - ci im vadi a ci nie. Dobre by bolo mat to ako na ocguru. Tam je nieco take ako rating, ktory ake neviem na akej baze funguje ( gabo by mozno vedel vysvetlit ). A to by sa podla mna mohlo zaviest aj tu. Nech kazdy vie na com je a co si o nom ludia na fore myslia