Podivná upomienka
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Podivná upomienka
nazdar ľudia neviem čo si mám myslieť o tejto faktúre alebo upomienke čo mi došla dnes ale tie dve spomínané čo mali prísť predtým neprišli ... neviem o tom žeby som ten portal niekedy navštívil a už rozhodne nie že by som súhlasil s uvedenými podmienkami ... čo by ste robili na mojom mieste ? http://imgupload.eu/viewer.php?id=5122.jpeg
EDIT : http://www.cms-antonak.sk/kauza-60-euro ... -contentu/
toto som našiel .. čo vy na to ? asi sa tou upomienkou ani nebudem zapodievať či ?
EDIT : http://www.cms-antonak.sk/kauza-60-euro ... -contentu/
toto som našiel .. čo vy na to ? asi sa tou upomienkou ani nebudem zapodievať či ?
Spoiler: ukázať
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Re: Podivná upomienka
uplne to ignoruj, davali to aj v telke, myslim ze to bola relacia lamparen ..
- spencer
- Používateľ
ďakujem ti veľmi pekne ... už som sa obával že mi tu nabehne nejaký exekútor a poberie nejaké veci :/ ... dik teda sa netreba ničoho báť .. ? ...
Dávali to v Lampárni, neplať nič absolútne....
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Ja by som im odpisal nieco neslusne hajzlom
- spencer
- Používateľ
diki teda .. ani by som neplatil lebo na to nemám ... no trebalo by im dať riadnu polievku !
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Neplatit, a pripadne sa pripojit k hromadnemu trestnemu oznameniu, ale teraz ti nenajdem kde to je presne.
- spencer
- Používateľ
ja som to našiel ale preistotu už neposkytujem žiadné osobné údaje aj keĎ si stále nemôžem spomenuť prečo a kedy som saregistroval ...
- glirpi
- Používateľ
toto je uz ale sila .. ti curaci si normalne platia aj google reklamu .. ja mam normalne penu ..
- glirpi
- Používateľ
1234567.sk; 12345678.sk; 123456789.sk; adventny-kalendar.sk; basne-server.sk; basnici.sk; biblioteka.sk; bratislava-portal.sk; cirkev-online.sk; clonedvd.sk; download-server.sk; downloads-server.sk; fabriky.sk; horoskopy-portal.sk; hraj-to.sk; hry-portal.sk
iq-test24.sk; iqtest24.sk; job-24.sk; kazaa.sk; kecanie.sk; knihovna.sk; kniznica-online.sk; kosice-online.sk; kostol-online.sk; lokalisti.sk; martin-online.sk; mp3-online.sk; ms-2010.sk; nefajcime.sk; nitra-online.sk; odpustky.sk; office-center-nitra.sk; office-center.sk; online-mapy.sk; openoffice-24.sk; outlety.sk; pro-content.sk; procontent.sk; rapid-share.sk; referaty-online.sk; sablony-online.sk; sampionat.sk; sampionat2011.sk; sixti.sk; smajliky.sk; smileys.sk; smilies.sk; sms-sender.sk; smssender.sk; solary.sk; stahujme.sk; studujme.sk; sudoku-online.sk; sudoku-portal.sk; videolan.sk; vlc.sk; vyber-povolania.sk; web-content.sk; x-mas.sk; xmas.sk
POZOR!
V ziadnom pripade sa neregistrujte na hore-uvedenych domenach ak vyzaduju pre zobrazenie obsahu registraciu!
iq-test24.sk; iqtest24.sk; job-24.sk; kazaa.sk; kecanie.sk; knihovna.sk; kniznica-online.sk; kosice-online.sk; kostol-online.sk; lokalisti.sk; martin-online.sk; mp3-online.sk; ms-2010.sk; nefajcime.sk; nitra-online.sk; odpustky.sk; office-center-nitra.sk; office-center.sk; online-mapy.sk; openoffice-24.sk; outlety.sk; pro-content.sk; procontent.sk; rapid-share.sk; referaty-online.sk; sablony-online.sk; sampionat.sk; sampionat2011.sk; sixti.sk; smajliky.sk; smileys.sk; smilies.sk; sms-sender.sk; smssender.sk; solary.sk; stahujme.sk; studujme.sk; sudoku-online.sk; sudoku-portal.sk; videolan.sk; vlc.sk; vyber-povolania.sk; web-content.sk; x-mas.sk; xmas.sk
POZOR!
V ziadnom pripade sa neregistrujte na hore-uvedenych domenach ak vyzaduju pre zobrazenie obsahu registraciu!
- spencer
- Používateľ
pekne užitočná vecička dik ... sú to vážne darmožráči čo zdierajú ľudí každému sa raz všetko vráti ...
-
- Moderátor
- glirpi
- Používateľ
najhorsie je na tom to, ze oni v samotnej podstate nic neporosuju .. a mozu ziadat zaplatit tu ciastku za spristupnenie obsahu predmetnej webstranky .. nakolko kazdy uzivatel suhlasil z podmienkami .. ale zas pravdou je ze by malo byt jasne viditelne priamo v registracnom formulari, ze sa jedna o platenu sluzbu, ale ci im to prikazuje zakon.. to neviem..
-
- Moderátor
Ale ano, porusuju. Pretoze posielaju faktury bez toho, aby vedeli preukazat ze tie udaje si zadal ty.
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Presne o to ide... Veď to keby sa na mňa nejaký magor nasere a vie moje meno a adresu (tak okrem toho že by ma prišiel zbiť ), by sa mohol regnúť pod mojimi údajmi a musel by som to zaplatiť...