good ideaTimeshifter napísal:Presne o to ide... Veď to keby sa na mňa nejaký magor nasere a vie moje meno a adresu (tak okrem toho že by ma prišiel zbiť ), by sa mohol regnúť pod mojimi údajmi a musel by som to zaplatiť...
Podivná upomienka
Re: Podivná upomienka
s pozdravom, crux.
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
no hej a jako to je s tou ip adresou ? to nemôže poslúžiť ako dôkaz ?
Spoiler: ukázať
Dokedy nemas zaplatenu verejnu ip, ma viacero uzivatelov rovnaku ip adresu.... co byva niekedy problem a bol by aj teraz
- spencer
- Používateľ
a čo ty máš s nimi spoločného ?!!! .. ale nie šak vieš že to nebolo na vás ...s malým v
trt baraniBroslowski napísal:Dokedy nemas zaplatenu verejnu ip, ma viacero uzivatelov rovnaku ip adresu.... co byva niekedy problem a bol by aj teraz
IPcka nie je dokaz, IPcka je IPcka, je to jak SPZka
.
Exactly, IPčka nesvedčí o ničom, je to to isté, ako keď ti príde predvolanie na políciu, povedzme za prekročenie rýchlosti a teba nie je v aute vidno, vidno len ŠPZ. Pokiaľ sa nepriznáš, nevedia povedať, či sa tam bol alebo nie. To isté IPčka, pokiaľ nevedia dokázať, že si v danom momente sedel za PC a zjavne zadával údaje holt prt.
Normálne mám taký tik, zaregistrovať sa mu ale na 20 stránkach, počkať na faktúru a pridať sa k žalobe, nech to má za väčšiu sumu špina...
Normálne mám taký tik, zaregistrovať sa mu ale na 20 stránkach, počkať na faktúru a pridať sa k žalobe, nech to má za väčšiu sumu špina...
- spencer
- Používateľ
Inak dnes mi prišla na mail posledná predžalobná upomienka :/ ... nedajú pokoj
mail nieje oficialne komunikacne medium...spencer napísal:Inak dnes mi prišla na mail posledná predžalobná upomienka :/ ... nedajú pokoj
tam ti moze prist aj sek na 1000 euri, a nepomoze to
lava, prava, lava, prava ...
no neviem, mne by 1000€ pomohlo dost btw ako prebieha ten proces?
pomoct ti to pomoze, o tom potomBroslowski napísal:no neviem, mne by 1000€ pomohlo dost btw ako prebieha ten proces?
ale nikto ti tie euri neda, na zaklade nejakeho mailu, co prisiel kamsi do..ehm... (chap: tebe do schranky)
v tom je hlavny rozdiel. ..
a ostatne, ked ti pride mailom sprava lamanou slovencinou, vychrchlanou google-translatorom, o tom ze si vyhral 1M euri, a mas poslat svoje kontaktne udaje do taivanu, aby ti to vedeli poslat, tiez to spravis ?
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Slovenska drzost nema obdoby kokso.... Galen ked vravis ze mail nie je oficialne komunikacne medium, tak ked uzavriem s niekym obchod bazarovy cez e-mail tak to v podstate nic neznamena ked ma niekto odrbe a neposle nic v baliku? Dik
tak je to obycajny podvod... nic viac ...citronik44 napísal:Slovenska drzost nema obdoby kokso.... Galen ked vravis ze mail nie je oficialne komunikacne medium, tak ked uzavriem s niekym obchod bazarovy cez e-mail tak to v podstate nic neznamena ked ma niekto odrbe a neposle nic v baliku? Dik
ja iba hovorim o tom, ze ak posles komukolvek objednavku iba formou emailu, tak na zaklade nej nic nemusi robit, ani ak mu posles upomienku nic ... je to iba na jeho dobrej vole a dovere voci druhej strane