MS Futbal Afrika 2010
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: MS Futbal Afrika 2010
presne tak, až na ten zápas s Paraguajom potešili predvedenou hrou na MS..
dnes mať trošku viac šťastia, mohla byť remíza
dnes mať trošku viac šťastia, mohla byť remíza
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 21:10
Kebyže rozhodca píska tak, ako má a Vittek by premenil tú tutovku, mohli sme mysliet aj na remízu. Ale aj tak veľmi pekný výkon. Ukázali, že aj krajina ako Slovensko sa môže prebojovat daleko a prekonat aj mastrov sveta. Už sa teším na MS o 4 roky.
Ryzen 5 5600 | ASRock B450 PRO4 | 4x8GB DDR4-2666 CL16 | MSI RX 6800 Gaming X Trio | ZALMAN ZM850-GVM 850W | Fractal Design Pop Air RGB
Ak bude slúžiť zdravie , tak vrchol nášho mužstva môže prísť na ME 2012.
Ale ako sa ukázalo dnes pri tej Vittekovej tutovke , všetko to môže byť o jednej premenenej alebo nepremenenej šanci.
Ale ako sa ukázalo dnes pri tej Vittekovej tutovke , všetko to môže byť o jednej premenenej alebo nepremenenej šanci.
Finale bude argentina vs brazilie
Ja fandim argentine a doufam, ze vyhrajou.
BTW ten neuznanej gol anglicanum to je mega LOL.Dedkove ve vedeni Fifa by uz meli jit do hajzlu a prenechat misto nekomu mladsimu.Treba nekomu, kdo aspon trochu rozumi modernim technologiim a zavede videorozhodciho.
Precijen ten 80letej dedek (nebo co ja vim kolik mu je) ve vedeni snad ani netusi, co je to kamera
Ja fandim argentine a doufam, ze vyhrajou.
BTW ten neuznanej gol anglicanum to je mega LOL.Dedkove ve vedeni Fifa by uz meli jit do hajzlu a prenechat misto nekomu mladsimu.Treba nekomu, kdo aspon trochu rozumi modernim technologiim a zavede videorozhodciho.
Precijen ten 80letej dedek (nebo co ja vim kolik mu je) ve vedeni snad ani netusi, co je to kamera
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 21:10
HEAD, už sa to snád zavedie http://sport.aktuality.sk/clanok/96565/ ... vy-system/
Ryzen 5 5600 | ASRock B450 PRO4 | 4x8GB DDR4-2666 CL16 | MSI RX 6800 Gaming X Trio | ZALMAN ZM850-GVM 850W | Fractal Design Pop Air RGB
si este zabudol na tento opticky klam:MBG napísal:http://i47.tinypic.com/29cxt2p.jpg
lava, prava, lava, prava ...
Celkom sa mi nepaci ako tu vsetci ospevuju streleckeho "BOHA" Robka Vitteka. Myslim si ze vobec nieje nejaky extra utocnik ako ho tu ospevuju. Predsa kazdy normalny utocnik by mal hento premenit. Tie goly co dal tak to boli tutovky ktore keby nepremenil tak ..... vid proti holandsku sanca a gol nedal... taktiez to bola tutovka ....
imho k tomu kamerovemu systemu som proti nemu.... myslim ze kravina
imho k tomu kamerovemu systemu som proti nemu.... myslim ze kravina
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Pozeras tie iste MS, resp. ten isty sport ? Kolko tutoviek uz zahodili... Keby bola kazda tutovka premenena tak by sme asi ani neboli na MS .
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Vitteka tiez nejak extra nemusim...
preco myslis, ze kamerovy system je kravina ? vsak si hadam videl ten anglicky gol nie ? vysledok mohol byt uplne iny, aj ten offside vyssie, potom, ze preco vznikaju bitky a podobne, ja som za kamery
EDIT:// preco mi ukazuje, ze som tento post odoslal o hodinu skor ako je realne
preco myslis, ze kamerovy system je kravina ? vsak si hadam videl ten anglicky gol nie ? vysledok mohol byt uplne iny, aj ten offside vyssie, potom, ze preco vznikaju bitky a podobne, ja som za kamery
EDIT:// preco mi ukazuje, ze som tento post odoslal o hodinu skor ako je realne
lebo máš zle nastavený čas vo fóre:
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/ucp.php?i=165
teda, nemáš zapnutý letný čas
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/ucp.php?i=165
teda, nemáš zapnutý letný čas
s pozdravom, crux.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
no niektoré kisky rozhodcov dosť brutálne ovplyvnili výsledky aj teraz aj v minulosti...
kamerový systém aspoň v bráne je to najmenej
kamerový systém aspoň v bráne je to najmenej
Spoiler: ukázať
Tiež som za kamerový systém. Odporcovia sa oháňajú emóciami. Ale ja si myslím , že ubudnú tie negatívne emócie a to bude len dobre pre fotbal. Veď aké sú to emócie ? To je len obyčajná zlosť , nenávisť a nadávky.
A zároveň ubudnú aj také prípady keď veľké fotbalové krajiny sú pretláčané za každú cenu na úkor tých menších.
Vittekovi som veľmi neveril , ale tieto MS mu vyšli perfektne. Na 99%
Keby premenil aj tú tutovku s Holandskom , tak by som kľudne mohol napísať , že na týchto MS zahral na 120%. Myslím , že už takto dobre nikdy nezahrá. Proste mu to vyšlo. A je len dobre , že takúto formu chytil na MS.
A zároveň ubudnú aj také prípady keď veľké fotbalové krajiny sú pretláčané za každú cenu na úkor tých menších.
Vittekovi som veľmi neveril , ale tieto MS mu vyšli perfektne. Na 99%
Keby premenil aj tú tutovku s Holandskom , tak by som kľudne mohol napísať , že na týchto MS zahral na 120%. Myslím , že už takto dobre nikdy nezahrá. Proste mu to vyšlo. A je len dobre , že takúto formu chytil na MS.
viete si predstavit ze by sa vo futbale nenadavalo na rozhodcov ? a ze su podplateny atd ? ja nie......