Rapidshare - vsetko o sluzbe
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Rapidshare - vsetko o sluzbe
Tak pani, co vravite na momentalnu zmenu na RS?
http://rapidshare.com/news.html
http://www.zive.sk/rapidsharecom-prinas ... fault.aspx
Osobne som velmi sklamany , rozmyslam, ze s RS skoncim. Nie som ziadny DL maniak, no obcas si daco stiahnem a kvoli tomu mam aj rocny ucet. Castokrat totiz na RS clovek najde dlho ulozene vecicky. Teraz aby si clovek "planoval stahovanie".
No podla vsetkeho touto zmenou RS zacne upadat. Najma ma stve, ze ani neprecerpane GB sa neprenasaju.
http://rapidshare.com/news.html
http://www.zive.sk/rapidsharecom-prinas ... fault.aspx
Osobne som velmi sklamany , rozmyslam, ze s RS skoncim. Nie som ziadny DL maniak, no obcas si daco stiahnem a kvoli tomu mam aj rocny ucet. Castokrat totiz na RS clovek najde dlho ulozene vecicky. Teraz aby si clovek "planoval stahovanie".
No podla vsetkeho touto zmenou RS zacne upadat. Najma ma stve, ze ani neprecerpane GB sa neprenasaju.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Rapidshare - vsetko o sluzbe
To je pravda, na druhej strane podla vsetkeho aspon ponechali Happy Hours - prave som stiahol na skusku 400MB a odcitalo mi to 40MB . Teda ak si to fakt naplanujes, tak 1GB balik je v podstate 10GB balik pre 02:00-10:00. A to sa uz celkom da.
- rimans
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32
Ak chces konvertovat musis cakat do 6. jula. RS s touto zmenou podla mna nezacne upadat.
GASPi
GASPi
- je to nieco ako prenasanie. No doterajsie bolo lepsie. Osobne tiez sklamanieŽivé.sk napísal:Za každý nevyužitý GB TrafficSharu sa bude pripisovať ďalších 5 Rapidov.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
"premavka na den" znamena denny limit DL ?
- GASPi
- Používateľ
@r.b.class - ano
Co sa tyka nazbieranych bodov, asi je dobre ich teraz do 7.7. povymienat, vsakze?
EDIT:
@rimans - na oficialnej stranke to nevidim a po forach sa rozprava, ze ziadne prenasanie nebude/nie je
Co sa tyka nazbieranych bodov, asi je dobre ich teraz do 7.7. povymienat, vsakze?
EDIT:
@rimans - na oficialnej stranke to nevidim a po forach sa rozprava, ze ziadne prenasanie nebude/nie je
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
kebyze este sa tie rapidy odpocitavali len za den v ktorom bolo nieco stahovane tak by bolo dobre
- GASPi
- Používateľ
No neviem, podla mna je Traffic Share (TS) nieco ine ako Traffic per day. Nie som moc zbehly v RS sluzbe, no pokial si pamatam tak, TS je dodatocne mnozstvo dat na DL, ktore sa dalo dokupit ci zamenit za body (Free RapidPoints).
A ako som uz pisal vyssie do EDITu, zatial to vyzera, ze traffic sa prenasat nebude. Tak ci onak, nikde to na RS stranke nie presne popisane ako to vlastne bude.
@r.b.class - min. spotreba je 4 rapid body na den pri najmensom baliku. Ak by to bolo cisto len za DL, tak to by pekne pokaslali z pohladu trzieb . Iked mozno taki permanentni downloaderi by im to vynahradili. Urcite maju statistiky, takze ak by to bolo tak, troska inac by vyzerala tato zmena;).
A ako som uz pisal vyssie do EDITu, zatial to vyzera, ze traffic sa prenasat nebude. Tak ci onak, nikde to na RS stranke nie presne popisane ako to vlastne bude.
@r.b.class - min. spotreba je 4 rapid body na den pri najmensom baliku. Ak by to bolo cisto len za DL, tak to by pekne pokaslali z pohladu trzieb . Iked mozno taki permanentni downloaderi by im to vynahradili. Urcite maju statistiky, takze ak by to bolo tak, troska inac by vyzerala tato zmena;).
-
- Moderátor
Nie. Minimalna spotreba je 0 bodov, ak si to prepnes na RapidFree.GASPi napísal:@r.b.class - min. spotreba je 4 rapid body na den pri najmensom baliku. Ak by to bolo cisto len za DL, tak to by pekne pokaslali z pohladu trzieb . Iked mozno taki permanentni downloaderi by im to vynahradili. Urcite maju statistiky, takze ak by to bolo tak, troska inac by vyzerala tato zmena;).
- GASPi
- Používateľ
Vcera som bol na svojom ucte len chvilku, tak som to mozno prehliadol. Dnes to teda popozeram poriadne.
O tom prenose GB vies nieco?
O tom prenose GB vies nieco?
-
- Moderátor
IMHO prenos zrusili, Happy Hours ponechali.
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
ked si nastavim ten najmensi balik tak mi kazdy den pribudne 1GB traffic na stahovanie? ze potom napriklad za 5 dni sa mi nazbiera 5giga tak to mozem naraz minut? alebo je to tak ze mozem za jeden den stiahnut najviac 1gb?
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
podľa mňa nie, po novom sa zrejme neprečerpaný limit neprenáša do ďalšieho dňa
- GASPi
- Používateľ
...mne teda ten RapidFree balicek aktivovat nejdefaugusztin napísal: Nie. Minimalna spotreba je 0 bodov, ak si to prepnes na RapidFree.
...a ako kukam, tak aj ked mam Free RapidPoints, tak bez Premium RapidPoits si ani nemozem menit na Rapids ...WTF?!
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
prinajhoršom uvidíme zajtra, ale ak nie bude to pekný FAILzachary napísal:podľa mňa nie, po novom sa zrejme neprečerpaný limit neprenáša do ďalšieho dňa
Spoiler: ukázať