takze to je pekne v prdeli, idem si radsej minut tych 15 giga co tam este mam nez mi to zmizneBudú na Premium účte naďalej kumulované neprečerpané dáta?
Nie, na Premium účte už nebude možné kumulovať neprečerpané dáta z dní, kedy Premium účet nevyužívate. Výhodou sa však stáva možnosť kedykoľvek zvoliť vyšší balík služieb. Nemusíte tak čakať na nazbieranie limitu pre stiahnutie väčšieho objemu dát. Balík služieb si zvolíte v zmysle Vašich potrieb.
Rapidshare - vsetko o sluzbe
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Re: Rapidshare - vsetko o sluzbe
toto pisu na cvaknito.sk
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Akych 15 giga ? Ak si mal predtym nejaku rezervu, tak ju uz nemas.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
na mieste ked mi vypisuje kolko mam este moznost v dany den minut mam teraz neobmedzena prevadzka
-
- Moderátor
Myslis JDownloader ? Samozrejme, je to "neobmedzene". Len ti idu prec Rapidy po prekroceni hranice .
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
to je zvlastne, pretoze mi aj teraz pise ze Traffic left: 12 545 MB , ale ma napadlo ze to moze byt tym, ze som to len dnes prehodil z rapid big na rapid small... no uvidim za pol hodinu ze kolko mi ostanefaugusztin napísal:Akych 15 giga ? Ak si mal predtym nejaku rezervu, tak ju uz nemas.
EDIT: no, vsetko zmizlo, ostal jeden GB. trochu sklamanie, ale co uz.
Naposledy upravil/-a PROMETHEUS v Št 01. Júl, 2010, 01:14, upravené celkom 1 krát.
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
zmena "tarifu" sa prejavi az na dalsi den..
btw. v settings odporucam zaskrtnut moznost Automatically delete inactive files (after 60 days without a download), inak vam bude automaticky zvysovat tarif podla hodnoty vasich uploadnutych dat
a neprecerpane data sa neprenasaju na dalsi den
btw. v settings odporucam zaskrtnut moznost Automatically delete inactive files (after 60 days without a download), inak vam bude automaticky zvysovat tarif podla hodnoty vasich uploadnutych dat
a neprecerpane data sa neprenasaju na dalsi den
- morgun
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Jún, 2007, 08:00
viete niekto poradit, co s nasetrenymi bodmi? Mam asi 40000 free bodov a 60000 premium bodov.
Po 7.7 mi zmiznu, alebo sa automaticky premenia na rapids?
Inac ak som dobre pochopil limitu stahovania a upravovania tarifu, tak na vyssi mozes prejst hocikedy, na nizsi prejdes az po polnoci - aby si si zbytocne nezmazal limit, co ti do polnoci este zostava.
Po 7.7 mi zmiznu, alebo sa automaticky premenia na rapids?
Inac ak som dobre pochopil limitu stahovania a upravovania tarifu, tak na vyssi mozes prejst hocikedy, na nizsi prejdes az po polnoci - aby si si zbytocne nezmazal limit, co ti do polnoci este zostava.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
s bodmi jedine - manuálne si ich zmeň na rapids (5000 free + 5000 premium; alebo si to uprav na 50000 free + 50000 premium a následne vymeň za rapids)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
to mi moze byt jedno,nema to vplyv kedze som si kupoval ucet este v starom systeme..faugusztin napísal:Myslis JDownloader ? Samozrejme, je to "neobmedzene". Len ti idu prec Rapidy po prekroceni hranice .
inak,mne sa taketo zmeny pacia...clovek neúotrebuje tahat furt vela a takto si to pekne prisposobi
-
- Moderátor
Nechapem tvoj komentar. JDownloader ti zobrazuje neobmedzene, pretoze akonahle prekrocis limit tak ti proste RS zoberie dalsie Rapidy a teda ak si nedas pozor, tak zvysok tvojho rocneho konta mas v tahu za 2 dni.
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
...mna by velmi zaujimalo ako si nastavit ten FREE balicek. Ta moznost proste nejde oznacit.
...dalej ma stve, ze moj oblubeny RapGet.RS stale nie je prisposobeny novemu RS a nejde cez neho tahat
...dalej ma stve, ze moj oblubeny RapGet.RS stale nie je prisposobeny novemu RS a nejde cez neho tahat
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
coze? to je co za bordel..zaplatil som si do 4.6 a oni mi nemaju co strhavatfaugusztin napísal:Nechapem tvoj komentar. JDownloader ti zobrazuje neobmedzene, pretoze akonahle prekrocis limit tak ti proste RS zoberie dalsie Rapidy a teda ak si nedas pozor, tak zvysok tvojho rocneho konta mas v tahu za 2 dni.
-
- Moderátor
@GASPi: No, asi to nejde vybrat, pravdepodobne je to volba aby povodne Collector ucty mali predsalen nieco vybrate. Ked som to pisal ale ten prvok este disabled nebol .
@r.b.class: ??? Zostavajuce dni rapidshare Premium uctu sa ti zmenili na Rapid body, a aj ty fungujes podla novych pravidiel.
@r.b.class: ??? Zostavajuce dni rapidshare Premium uctu sa ti zmenili na Rapid body, a aj ty fungujes podla novych pravidiel.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ako potom ze taham do minusu rapid bodov?