Kvapky do oci
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Kvapky do oci
Pouzivate nejake pripravky do oci na ochranu voci cumeni do monitora? Poznam len kvapky Visine,ktore som obcas skusal,sice z inych dovodov
Re: Kvapky do oci
tick na zmurkanie...
staci sa naucit, a usetris za kvapky (ktore maju zivotnost par tyzdnov)
staci sa naucit, a usetris za kvapky (ktore maju zivotnost par tyzdnov)
lava, prava, lava, prava ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Pestovat tiky je narocne
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
mns sa osvedcilo kukat do zeleneho
pomaha to ociam
ale co ja viem
oci mam stejne ako zvaracov pes takze kvapky neviem ci by pomohli cloveku co robi s pc 12hodin denne a este vecer taha certa za chvost na fore
pomaha to ociam
ale co ja viem
oci mam stejne ako zvaracov pes takze kvapky neviem ci by pomohli cloveku co robi s pc 12hodin denne a este vecer taha certa za chvost na fore
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Prezradis nam naco si ich pouzival ked si ich pouzival??
Osobne poznam len visine, oci ma za pc nebolia, no ludi co bolia vacsinou vizinky davaju co viem
Osobne poznam len visine, oci ma za pc nebolia, no ludi co bolia vacsinou vizinky davaju co viem
ja ked si "varim" bio-potraviny tak niekedy nainhalujem solidne mnozstvo aromy a potom mam takePrezradis nam naco si ich pouzival ked si ich pouzival??
cervenkave oci. r.b., aj ty?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Treba sa rozhodnut, ci mavate problem s ocami lebo:
1. ich mate zapalene
2. len unavene
Na kazdu z tychto veci su kvapky, na zapalene oci sa pouzivaju napr. Visine, na unavene (specialne pre tych co robia dlho za pc) su napr. hypromeloza-P, ktore obcas pouzivam aj ja.
1. ich mate zapalene
2. len unavene
Na kazdu z tychto veci su kvapky, na zapalene oci sa pouzivaju napr. Visine, na unavene (specialne pre tych co robia dlho za pc) su napr. hypromeloza-P, ktore obcas pouzivam aj ja.
Spoiler: ukázať
Chodím na zmeny a čumím do PC aj v práci aj doma.
Môj názor:
Visine - kvapky ,veľká reklama ,slabá koncentrácia u mňa veľmi málo účinné.
HYAL-DROP-kvapky,drahé ale u mňa veľmi účinné ,primárne určené pre "prvonositelov" kontaktných šošoviek.
Vidisic- očný gél ten je podla mňa najlepší,len si ho nemôžem dat pred nočnou lebo vidím rozmazane,gél dosť maže.
-dávam si ho pred spaním,gél má tú výhodu oproti kvapkám že oko po kvapnutí neslzavie,čiže účinné látky sa nevyplavujú a neriedia slzami.
Môj názor:
Visine - kvapky ,veľká reklama ,slabá koncentrácia u mňa veľmi málo účinné.
HYAL-DROP-kvapky,drahé ale u mňa veľmi účinné ,primárne určené pre "prvonositelov" kontaktných šošoviek.
Vidisic- očný gél ten je podla mňa najlepší,len si ho nemôžem dat pred nočnou lebo vidím rozmazane,gél dosť maže.
-dávam si ho pred spaním,gél má tú výhodu oproti kvapkám že oko po kvapnutí neslzavie,čiže účinné látky sa nevyplavujú a neriedia slzami.
jo, len tu si treba uvedomit na co treba tie kvapky:
1) ci proti cervenym ociam z alergie
2) ci proti cervenym ociam z unavy
3) ci proti cervenym ociam z nedostatocneho zvlhcenia sietnice (lebo clovek nezmurka)
... na kazdy typ ine kvapky ... logicky
3) ci proti cervenym ociam z nedostatocneho zvlhcenia sietnice (lebo clovek nezmurka)
lava, prava, lava, prava ...
V podstate máš pravdu ,ale vo všetkých prípadoch sa jedna o podráždenie očí.galen napísal:jo, len tu si treba uvedomit na co treba tie kvapky:
Či už z alergie,únavy alebo suchých očí.
Pochybujem že na všetky tieto samostatné faktory existujú aj samostatné produkty.
Keby aj ,v podstate sa bude jednať o to isté....pod iným názvom,čistá komercia.
Ale nechcem sa háďat chcelo by to nejakého odborníka lekára.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
alergiu vylucujem,to sa riesi s doktoromgalen napísal:jo, len tu si treba uvedomit na co treba tie kvapky: