Rapidshare - vsetko o sluzbe
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Rapidshare - vsetko o sluzbe
r.b.class >> ak čítaš newsky na RS a sleduješ ich súdne spory, stop odmeňovaniu uploaderov je kvôli warez-uploaderom, aby im zabránili/obmedzili upload na ich servery
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
akurát ked nebude upload nebude ani download
p.s. predpokladám že to bolo jasné hned prečo v podstate zrušili upload, a takisto prečo ten spor/y akože vyhrali
p.s. predpokladám že to bolo jasné hned prečo v podstate zrušili upload, a takisto prečo ten spor/y akože vyhrali
Spoiler: ukázať
- zachary
- Pokročilý používateľ
veď to je jasné - položme si básnickú otázku, ktorý z file-hostingových serverov prežije bez warezu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
da sa povedat ze to bola otazka casu kedy pojdu p rapide, torenty ako tak skresali tak teraz pojdu po file serveroch, no to nas caka buducnost
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- zachary
- Pokročilý používateľ
nemôžeš čakať že softvérovú kriminalitu nechajú na pokoji donekonečna..
- morgun
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Jún, 2007, 08:00
viete mi povedat, ako je to s novo vyrobenym "premium uctom"? Chcem si spravit ucet a na nom skladovat rapidy s tym, ze na nom nebudem minat body. Mam jeden ucet, kde minam body a na ten si chcem presuvat budy, ked ich budem potrebovat.
Da sa to podla mojej predstavy: mat ucet, na ktorom nebudem minat body?
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
jak to citam tak na jednu stranu super system pre downloaderov
ale podpasovka pre uploaderov = sosat sosat kym na RS este nieco je
k tym HH co su na rapide, ja taham len cez ne, vecer pripravim linky rano kym idem prec pustim komp a necham tahat pricom nastavim PC aby sa hodinku vyplo, monitor ako inak vypnuty a PC viacmenej v IDLE = ziadna extra zbytocna spotreba energie
ale podpasovka pre uploaderov = sosat sosat kym na RS este nieco je
k tym HH co su na rapide, ja taham len cez ne, vecer pripravim linky rano kym idem prec pustim komp a necham tahat pricom nastavim PC aby sa hodinku vyplo, monitor ako inak vypnuty a PC viacmenej v IDLE = ziadna extra zbytocna spotreba energie
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
furt ti stiahne minimalne 90 rapidov za mesiacmorgun napísal:viete mi povedat, ako je to s novo vyrobenym "premium uctom"? Chcem si spravit ucet a na nom skladovat rapidy s tym, ze na nom nebudem minat body. Mam jeden ucet, kde minam body a na ten si chcem presuvat budy, ked ich budem potrebovat.
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Prečo by mu malo stiahnuť 90 Rapidov za mesiac? veď predsa kým si neaktivuje balík, nič sa mu nesťahuje.
Keď som si kúpil 1000 Rapidov, tak mi na začiatku nešlo sťahovať, musel som aktivovať RapidPro a za mesiac zas, pokiaľ nezapnem automatickú aktiváciu. či?
Keď som si kúpil 1000 Rapidov, tak mi na začiatku nešlo sťahovať, musel som aktivovať RapidPro a za mesiac zas, pokiaľ nezapnem automatickú aktiváciu. či?
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
j tych 99 rapidov stiahne az ked si das aktivaciu
edit: ani mna nenapadol nejak zmysel toho celeho ale ak to tak chce nech sa paci
edit: ani mna nenapadol nejak zmysel toho celeho ale ak to tak chce nech sa paci
Naposledy upravil/-a Memnon v Po 12. Júl, 2010, 14:09, upravené celkom 1 krát.
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
vysvetli mi niekto vyznam uctu kde len kupujes body a nic nestahujes?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
no vidim ze dalsia zmena v rapide.
Akoze potrebujem to asi vysvetlit lepsie bo neviem ci moje uvahy su spravne.
Kupil som si za 5€ 400 rapidov. 99 ci kolko si to stiahlo za aktivaciu konta. Tam mam 10Gb uloziste a 30GB na download. Ostalo mi 300 rapidov.
Teraz otazka, ked nestiahnem viacej ako 30GB a neuploadujem viacej ako 10GB tak mi ostane 300 rapidov a z toho si aktuvujem konto zas na dalsi mesiac?
Lebo potom mi to vychadza ze za 5€ mam ucet na 4 mesiace?
Akoze potrebujem to asi vysvetlit lepsie bo neviem ci moje uvahy su spravne.
Kupil som si za 5€ 400 rapidov. 99 ci kolko si to stiahlo za aktivaciu konta. Tam mam 10Gb uloziste a 30GB na download. Ostalo mi 300 rapidov.
Teraz otazka, ked nestiahnem viacej ako 30GB a neuploadujem viacej ako 10GB tak mi ostane 300 rapidov a z toho si aktuvujem konto zas na dalsi mesiac?
Lebo potom mi to vychadza ze za 5€ mam ucet na 4 mesiace?
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Myslim, ze je tam moznost si nechat automaticky aktivovat balicek na dalsi mesiac hned ako ti skonci stavajuci.
Ak stiahnes menej ako 30GB, tak sa ti nespotrebovane GB prenasaju do dalsieho aktivovaneho balika (tu som si vsak neni isty, ci to plati, ak keby si si ho aktivoval neskorsie, nie hned ako skonci stavajuci).
Ano, ak by si stiahol max. 30GB mesacne, tak 400rapidov ti staci na 4 mesiace prevadzky.
Ak stiahnes menej ako 30GB, tak sa ti nespotrebovane GB prenasaju do dalsieho aktivovaneho balika (tu som si vsak neni isty, ci to plati, ak keby si si ho aktivoval neskorsie, nie hned ako skonci stavajuci).
Ano, ak by si stiahol max. 30GB mesacne, tak 400rapidov ti staci na 4 mesiace prevadzky.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tak mam mensi problem , ked si idem predlzit account dam extend tak mi vipise toto:
ERROR: apiextendrapidpro blocked by RSAntiHack.
neviete co to je?
ERROR: apiextendrapidpro blocked by RSAntiHack.
neviete co to je?