ako je fajn, ze vyjadruju nesuhlas s konkretnou osobou, ale je vecou slusnosti ho nechat rozpravat ...r.b.class napísal:http://tv.sme.sk/v/16392/fuj-znelo-poca ... ejavu.html
..hlavne ak ten prejav nesuvisel s jeho riadenim statu..
ako je fajn, ze vyjadruju nesuhlas s konkretnou osobou, ale je vecou slusnosti ho nechat rozpravat ...r.b.class napísal:http://tv.sme.sk/v/16392/fuj-znelo-poca ... ejavu.html
tiež dúfam, že pískali kvôli Ficovi ako osobe alebo umiestneniu sochy, lebo ak kvôli soche Cyrila a Metoda ako takej, tak je to pekná trápnosť. tiež nechápem výroku Csákyho, že odhaľovanie sochy je provokáciou. aj keď Fico je aký je, čo je na tom provokácia, keď súčasný premiér odhalí sochu významných ľudí v histórií Slovenska? Csáky zase raz ukázal aký je chudák. či v mestách s významným zastúpením maďarskej menšiny je prípustné stavať len turulov a sochu sv. Štefana? a politici slovenskej národnosti nech radšej ani nechodia do týchto miestgalen napísal:ako je fajn, ze vyjadruju nesuhlas s konkretnou osobou, ale je vecou slusnosti ho nechat rozpravat ...r.b.class napísal:http://tv.sme.sk/v/16392/fuj-znelo-poca ... ejavu.html
..hlavne ak ten prejav nesuvisel s jeho riadenim statu..
to si este nebol v Giraltovciach, Humennom, Stropkove, Svidniku ... a celkovo vychod ... este aj tu blbu dialnicu na Presov chce nova vlada pozastavit horsie cesty maju uz len dalej na vychod na Ukrajinefaugusztin napísal:ked nikto iny o danu oblast ani nezakopne.
Nechapem preco si kazdy vychodniar ci clovek z "hladovej doliny" mysli, ze u neho je to najhorsie. Prd velky, nebyt toho mosta postaveneho vdaka 1. Dzurindovej vlade by v okoli Sturova bola 70-90% nezamestnanost. Pekaren - skrachovala; skrobaren - zatvorena, predane pozemky; celulozky (kartonazka) - "skrachovala". V podstate v Sturove teraz nie je ziadny velky podnik, ak neratame zeleznice. To, ze nie je extremna nezamestnanost je iba vdaka tomu ze kopec ludi robi v Ostrihome v Suzuki, ci v inych fabrikach v Madarsku.PETERPANs napísal:to si este nebol v Giraltovciach, Humennom, Stropkove, Svidniku ... a celkovo vychod ... este aj tu blbu dialnicu na Presov chce nova vlada pozastavit horsie cesty maju uz len dalej na vychod na Ukrajinefaugusztin napísal:ked nikto iny o danu oblast ani nezakopne.
dialnica na vychode sa zacala stavat z jedineho titulu:PETERPANs napísal:...
mozno je to strategicke planovanie, kde sa predpoklada, ze v pripade nejakeho vojenskeho konfliktu si vychod slovenska anektuje ukraina ...TomKocuR napísal:Zaujímavé že si PETERPANs nespomenul Vranov, tí majú cesty 100x horšie ako Stropkov. Navyše Stropkov staval/opravoval cesty za vlády Dzurindu, s cestami to tu teda rozhodne nebolo zlé (hlavný ťah nie je v zlom stave, skôr naopak), a žeby to bolo za Ficovlády o niečo lepšie... to určite nie, skôr mi to len pripadalo že si to drží takú svoju konštatnú rýchlosť. Síce, možno bolo lepšie kým mal Prokopovič svoj post... Mne to pripadá tak, že nech už je vláda akákoľvek, na východe sa to prejaví len veľmi málo, hlavne na tak ďalekom východe ako sme my.
ani by som nepovedal ze to tak bolo aky mala ta vlada zakonnik ze moji rodicia zarabali asi tak mama 5-6 tisic oco 7 tak boli socialni a cigani sa smiali ze oni maju viac.. toto urobila dobre ta vasa vychalovana vlada??galen napísal:bohuzial ale R.F. nadalej napomahal prehlbovaniu rozdielov vychod/zapad, aj najpriek tomu, ze to kritizoval u predch. vlady
okej, co urobil miki pre to, aby to tak nebolo -> nicbaro44 napísal:...
ani by som nepovedal ze to tak bolo aky mala ta vlada zakonnik ze moji rodicia zarabali asi tak mama 5-6 tisic oco 7 tak boli socialni a cigani sa smiali ze oni maju viac.. toto urobila dobre ta vasa vychalovana vlada??