Dobre neviem ci ti to pomoze, ale skusim este raz napisat to co tu uz par krat bolo napisane.
Nahod najnovsi bios co najdes na webe MSI, pripadne pouzi Liveupdate, ten najde najnovsi bios a aj to hned flashne. Chod do BIOSu a daj nacitat zakladne nastavenie (Load default settings, alebo tak podobne).Nenastavuj cas a podobne kraviny, usetris si cas v pripade ze po ulozeni nastaveni sa PC nezapne. Chod do Cell menu a tam: daj high performace mode na MANUAL
na DISABLED daj tieto polozky:
agressive timing
C&C
dynamic overclocking
CPU, SATA a PCIE spread spectrum
dalej SSE/SSE2: ENABLED
HT frequency: na 2,5x
HT witdh: 16 16
PCIE clock: 100Mhz
FSB daj na 250Mhz na zaciatok potom ak to nastartuje daj 275Mhz a potom 300Mhz.
memory voltage: 2,7V
NF4 voltage daj na 1,55V alebo ak sa neda tak 1,6V
a teraz ide o toto mas tam CPU VID? ak hej tak to je napatie pre CPU a daj to na na 1,550V alebo na max 1,600V toto je dolezite
ked to budes mat tak daj Escape a chod do ADVANCED CHIPSET FEATURES a tam nastav MEMCLOCK INDEX ´VALUE na 133MHZ
dalsiu hodnotu pod tym na 8 dalsiu na 4 a dalsiu na 4. ostatne nechaj na AUTO. Ak by to neslo tak skus este raz vsetko ako som pisal, len si najdi clanok tu na pretaktovanie.sk o pretaktovani Athlonov64 a skus nastavit aj ostatne hodnoty podla toho navodu.
Ked najdes daku stabilnu hodnotu FSB tak potom nastav ostatne, teda neviem ako u teba ale pokial mne nenastartuje PC tak musim vymazat nastavania BIOSu jumperom a musim vsetko nastavit odznova, takze takto si usetris pracu.
Ok dufam ze ti to pomoze, inak suhlasim kup hned ako budes mat prachy tu DFI INFINITY a usetris si kopu nervov, aj ked tam je tych nastaveni este viac
.
OK dufam ze navadi ze som pisal bez diakritiky, ale to je to posledne co sa mi prave chcelo kontrolovat a radsej vobec ako zle :roll: