Všeobecná diskusia
Re: Ako sa správať v prípade nehody (resp. pred ňou)
ja by som to riešil veľmi rázne
Plus je zase pravda že kto nemá známych na polícii tak by autom nemal chodiť von.
Plus je zase pravda že kto nemá známych na polícii tak by autom nemal chodiť von.
.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Chcel som to v prvych sekundach tiez riesit razne, nez sa mi ale podarilo dostat z uz vraku, tak sa mi trosku schladila hlava. Navyse tam boli svedkovia, takze problemy kvoli ludom, ktori za to naozaj nestoja, nepotrebujem.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
icefire: ak ma dobrych znamich tak na mieste niec nevyriesis, iba ak by si zavolal rychlo nejaku telku. Ak budes este rypat tak to nasiju na teba a si uplne v prdeli. Mne sa stalo nieco podobne, jeden debo si to valil cez dedinu 120 na favorite a dostal smyk, samozrejme to nasil do mojeho auta pri dome. Auto som mal v momente na totalku, pretlacil mi ho cez nasu branu az dnu do dvora. Policajti prisli jeden si odbehol k vinikovi vynadal ze ci mu nedrbalo ist tak rychlo. No asi po 20 minutach dostal chalan pokutu 50€ za nejaky priestupok. Ziadne meranie brzdnej drahy alebo niecoho podobneho ze kolko asi isiel cez dedinu. Hlavne ze vedla nasho dumu su 3 rodiny s malimi detmi ktore sa vacsine hraju a pobehuju pri ceste, dalej je tam materska skolka. Bolo stastie ze ked prislo ku nehode tak ziadne deti neboli na blizku inac by to malo asi tragickejsie nasledky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Re: Ake mate auto?
Trošku na inú tému. Robili sa u nás testy palív ako pred pár rokmi v CZ? Osobne ma zaujíma kvalita našich palív (a hlavne V-Poweru od Shellu). Kde tankujete vy?
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
niekde som to videl a shell nedopadol najlepsie, hodne tam bolo ritizovana kvality shellu v nemecku a u nas ze je to riadny rozdiel. Ja osobne tankujem prevazne na OMV, maju celkom dobre ceny.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
V power nie, keď chceš viacoktán (zámerne nehovorím 100, kedže sú to všetko 98 resp 99 oktánové benzíny), tak najlepšie asi OMV Carrera. V Čechách Verva od Benziny.
Každopádne oblúkom by som sa výhybal Slovnaftu a samozrejme všetkým noname pumpám... Inak je to vcelku jedno, preferujem OMV prípadne Agip, prežijem Shell. Beriem ale obyčajnú 98 plus niekedy aditíva navyše.
Každopádne oblúkom by som sa výhybal Slovnaftu a samozrejme všetkým noname pumpám... Inak je to vcelku jedno, preferujem OMV prípadne Agip, prežijem Shell. Beriem ale obyčajnú 98 plus niekedy aditíva navyše.
Jaj aha, na asfalt nejazdím, neporadímSnake napísal:oktán ma nezaujíma, skôr cetán
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
a diesel patri do traktora, to aby sme uz mali tie alternativne paliva co najrozsirenejsie...
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ja mam rad diesle
- tankujem len na Jurky a problem som nikdy nemal...
- vsekera kvalita paliva ajtak zalezi od pumpara - co to s niecim neriedi....
- unas su vsetky paliva ajtak vyrabane v slovnefte, akurat OMV mozno volzi z viedne, a daco sa mozno vozi z ciech... (a daco z ukrainy...)
- a na toho ******** renolta stale cakam...
T.
- tankujem len na Jurky a problem som nikdy nemal...
- vsekera kvalita paliva ajtak zalezi od pumpara - co to s niecim neriedi....
- unas su vsetky paliva ajtak vyrabane v slovnefte, akurat OMV mozno volzi z viedne, a daco sa mozno vozi z ciech... (a daco z ukrainy...)
- a na toho ******** renolta stale cakam...
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
To je jak povedať že Intel je výrobca procesorov pretože začal s tým, to že je to najväčší výrobca elektroniky už nikoho netrápi, chápeš tú analógiu?---Diablo--- napísal:a diesel patri do traktora, to aby sme uz mali tie alternativne paliva co najrozsirenejsie...
Výhody dieslov oproti benzínu hádam netreba ani spomínať, ale je mi jasné že každý si zastáva to svoje
.
vsetky vyhody benzinu oproti dizlu koncia nizkoobjemovymi motormi s turbami...
netvrdim, ze vacsie objemy (4+) nemali turbo/biturbo ... a ze tie sa nekazia ... ak na tom clovek jazdi jak prasa ... ale nic to nemeni na fakte, ze ten servis u dizlu je trosku drahsi (v priemere) ... ale vozenie lacnejsie ...
plus kazdemu vyhovuje iny styl/dynamika motora ... tak si preferuje to svoje
netvrdim, ze vacsie objemy (4+) nemali turbo/biturbo ... a ze tie sa nekazia ... ak na tom clovek jazdi jak prasa ... ale nic to nemeni na fakte, ze ten servis u dizlu je trosku drahsi (v priemere) ... ale vozenie lacnejsie ...
plus kazdemu vyhovuje iny styl/dynamika motora ... tak si preferuje to svoje
lava, prava, lava, prava ...
bibinka, nas novy clen rodiny od 26.4.2010
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit