No ano je to strasne necestne.
Chlapik nemal ako nainstalovat OS lebo ho dostal na cd a LPTP bol bez mechaniky. Ako som videl nik sa mu neponukol ze mu externu mechaniku pozicia ci zadarmo alebo za par supov. Kupovat ju koli jednemu pouzitiu asi nie je najlepsie riesenie aj ked v sucastnej konzumnej spolocnosti asi jedine mozne. Pozicovna takychto veci asi nefunguje a vazne pochybujem ze by to predavajucemu sposobilo stratu. Vratene by to bolo neposkodene - inak by to predajca neprebral a moze to predat dalej. A zaroven je tu vysoka pravdepodobnost ze by sa chlapikovi zapacila a nechal by si ju.
Ale sag drzte si klapky na ociach aj nadalej a kupujteee nepotrebne veci sag sme bojovnici proti krize.
ked vidim marze niektorych e sopov tak ma to dost
. A ked ide o zneuzivanie zakonov, verim tomu ze vsetci predajciovia maju sikovnych uctovnikov ktory vyuziju ktorukolvek medzierku v zakone aby znizili odvody dani alebo vyhodili zamestnanca bez odstupneho. Tak preco tiez nevyuzit zakonnu moznost vo svoj prospech .
A sam som take nieco este neriesil, nemam na to cas behat im do pobociek na periferii.
A flaaamee mee