Alza.sk
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Alza.sk
Chlpacik, na kazdej matrike/obecnom urade mas pracovnika, co ma notarensku licenciu, len aby si vedel. K notarovi preto netreba chodit, lebo pytaju mnohonasobne viac za kazdu stranu. A ohladom uctovnictva - to ma uz netrapi, ked to spravili horespomenute obchody, zakomponovat sa to urcite da, ale nebudem teraz predsa pisat alze, ako to spravili - to uz nie je moja starost.
A nijaky predajca ti nepovie, aby si to nepoistil a nezaslal prvou triedou, kedze kazdy jeden z nich, ktory zasiela slovenskou postou a nie kuriermi, tak robi aj sam, aby sa mu zasielka nestratila/neposkodila, inak uz vsetci zasielaju kuriermi (aj Gabo, vieme kvoli comu). Martinus mi dokonca presne napisal, akym sposobom to mam zaslat a prva trieda tam figurovala.
Nikto vas nenuti trvat na preplateni nakladov, je to vasa vec. Tymto prispevkom sa uz vyjadrovat ohladom tejto temy dalej nebudem.
EDIT: Takze dnes mi vratili peniaze za postovne naklady, ak budete v podobnej situacii, urcite vyuzite tuto moznost tiez.
A nijaky predajca ti nepovie, aby si to nepoistil a nezaslal prvou triedou, kedze kazdy jeden z nich, ktory zasiela slovenskou postou a nie kuriermi, tak robi aj sam, aby sa mu zasielka nestratila/neposkodila, inak uz vsetci zasielaju kuriermi (aj Gabo, vieme kvoli comu). Martinus mi dokonca presne napisal, akym sposobom to mam zaslat a prva trieda tam figurovala.
Nikto vas nenuti trvat na preplateni nakladov, je to vasa vec. Tymto prispevkom sa uz vyjadrovat ohladom tejto temy dalej nebudem.
EDIT: Takze dnes mi vratili peniaze za postovne naklady, ak budete v podobnej situacii, urcite vyuzite tuto moznost tiez.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Myslite si ze mi vyreklamuju graficku kartu ktora funguje,ale je nestabilna kvoli nejakej shorenej suciatke v napajacej casti? Co kukam tak ludia maju problemy vyreklamovat aj evidentne vadne veci..
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
r.b.class treba to brat z tej lepsej stranky: teraz maju v alze dovolenky, maju tam aj bez toho malo personalu, nic nestihaju, co znamena, ze tu tvoju reklamaciu nestihnut vybavit ani do 30 dni, takze dostanes peniaze s5. Kludne do toho chod. Oni na pobocke aj tak priamo nic neriesia v BA, ale vsetko ide prec stadial.
Ak je karta vadna, nemas sa coho bat.
Ak je karta vadna, nemas sa coho bat.
Spoiler: ukázať
Nechapem tvoje obavy...ked je to raz vadne tak je to proste na rma (vzaruke) .. aj ked je to zhorene ... nie uzivatelovou vinou ..
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Potom si rýchlo nakúp kraviny z Alzy a rieš potom RMA v lepšom prípade bude rma bez problémová, v horšom tu asi troška rozšíriš toto vlákno. @ GLFEAR napísal:Nechapem tvoje obavy...
to sa nejak mna tyka ? lebo mi to nejako nedava suvis tato odpoved na moj post ...
- Borec
- Deaktivovaný
prečítaj ešte raz, isto pomôže. Nemať obavy pri reklamácii v alze je riadna pecka zvlášť ak to nieje na total nefunkčné
ja by som zas doporucil sa v tomto aj inych vlaknach de sa alza spominala tiez trosku viac porozhliadnut .. v spojitosti somnou .. inak odpalene nieco v oblasit napajacich obvodou je ozaj zanedbatelna malickost ..
aby som ti mozno usetril hladanie .. v alze som toho vela nereklamoval .. no stoho malo co bolo a konkretne problemove boli moje repra tak z alzou niesom absolutne spokojny .. ale jednalo sa o pristup a dlzku rma .. nie o uznanie rma.
mimo to ja hovorim z pracovnych skusenosti neviem na com zakladas Ty .. teda mozme si to porovnat aby sme boli objektyvny ...
tj. kolko veci si reklamoval Ty ?
Ja to presne neviem ale ked poviem ze som uz vybavil cez 2000 reklamacii rozneho tovaru u roznych dodavatelov ,tak nejaky ten prehlad ako to chodi uz mozem mat ..
aby som ti mozno usetril hladanie .. v alze som toho vela nereklamoval .. no stoho malo co bolo a konkretne problemove boli moje repra tak z alzou niesom absolutne spokojny .. ale jednalo sa o pristup a dlzku rma .. nie o uznanie rma.
mimo to ja hovorim z pracovnych skusenosti neviem na com zakladas Ty .. teda mozme si to porovnat aby sme boli objektyvny ...
tj. kolko veci si reklamoval Ty ?
Ja to presne neviem ale ked poviem ze som uz vybavil cez 2000 reklamacii rozneho tovaru u roznych dodavatelov ,tak nejaky ten prehlad ako to chodi uz mozem mat ..
- Borec
- Deaktivovaný
Mne s prehladom stačia tie dve ktoré nie a nie dokopať do konca. Či už Ti to príde málo alebo veľa, jednoznačne Alza u mňa stratila serióznosť.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no..vobec neviem najst ich reklamne podmienky..nemozu ma penalizovat za neopravnenu )podla nich ( reklamaciu ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Ďalej sa záruka nevzťahuje na poškodenia vzniknuté:
b) elektrickým prepätím (viditeľne spálené súčiastky alebo plošné spoje),
takze asi fakujem na to
b) elektrickým prepätím (viditeľne spálené súčiastky alebo plošné spoje),
takze asi fakujem na to
Posli to ti vravim .. .inak by som chcel vidiet toho tipka v BA co by to zamietol ... lebo usudil ze k spaleniu doslo kvoli prepetiu ..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nie je to z alzy mne z toho tepla uz hrabe..vcera som tu kartu dokonca doniesol do edsystemu..teaz zistujem ze je to asbis.. sice do alzy som uz pisal a aj SN som im napisal,asi budu z toho mimo trochu
/
inak tam ziadnu suciastku ako spalenu ani nie je vidno..ja som to usudil len z toho ze to vtedy sycalo a vysiel z toho na kratko dym
/
inak tam ziadnu suciastku ako spalenu ani nie je vidno..ja som to usudil len z toho ze to vtedy sycalo a vysiel z toho na kratko dym
- FijO
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00
u mna absolutna spokojnost
reklamovany tovar: pc case CM 690 II
dovod: chybny control panel (front panel) - kontakt s usb konektorom sposoboval skrat pc (staticka el.)
najprv som napisal na help desk, odpoved takmer okamzite ..."tovar je vadny, poslite ho spat"
potom telefonat do Alzy ohladne odoslania reklamovaneho tovaru ...odporucili mi poslat to cez UPS formou "plati prijemca"
dlha a4 opisujuca problem + linky na zahranicne fora, kde mali rovnaky problem
na zaver slusnou formou spomenute moje ocakavanie "plnenia v ramci platnych zakonnych lehot"
Novy kus mi prisiel vcera (odosielal som to minuly tyzden v utorok).
samozrejme som to urgoval este 2 x mailom + 1 x telefonicky ...aby aktualizovali stav reklamacie
reklamovany tovar: pc case CM 690 II
dovod: chybny control panel (front panel) - kontakt s usb konektorom sposoboval skrat pc (staticka el.)
najprv som napisal na help desk, odpoved takmer okamzite ..."tovar je vadny, poslite ho spat"
potom telefonat do Alzy ohladne odoslania reklamovaneho tovaru ...odporucili mi poslat to cez UPS formou "plati prijemca"
dlha a4 opisujuca problem + linky na zahranicne fora, kde mali rovnaky problem
na zaver slusnou formou spomenute moje ocakavanie "plnenia v ramci platnych zakonnych lehot"
Novy kus mi prisiel vcera (odosielal som to minuly tyzden v utorok).
samozrejme som to urgoval este 2 x mailom + 1 x telefonicky ...aby aktualizovali stav reklamacie
Gigabyte 890XA - UD3, Phenom II X4 945, 4gb ram Kingston hyperX black, Sapphire 5770 vapor-x, CM Hyper 212+, case CM 690 II + zvysok