alebo ... sam to pouzivam ..dexter napísal:možno by bol ešte lepší Afterburner, ten to dokáže zobrazovať počas hry priamo
problem s 5850
Re: problem s 5850
no ved pozri ake hodnoty tam mas teraz v klude ked nic nerobis... potom pust hru "pojde ti dobre" pozri sa nakolko ti to stuplo ...a potom neskor ked sa ti to dodrbe tak sa zas pozri ake su hodnoty ..
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Júl, 2010, 15:56
Po restarte som zapal hru a sla mi hned horsie ..co sa mi tusimze ete nestalo,vzdy po restarte to slo normalne .ale mal som teda zapaty gpu z a pustil som crysis ..pekny prepad fps..tak som hned nazrel do gpu z a ten sensors gpu core clock bol na 400 mhz ..ako ked som normalne vo windowse ..ved mal byt 768 .tak mam nataktovany kartu nie ? takze tusimze sa mi tam nieco neprepina
No tak vieme kde je problem ... kartu ti niekedy neprepina do 3D .. teraz je otazkou preco .. ako prve by som vyskusal preinstalaciu ovladacou ..
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ovládače
aké máš? proste skus nejaké iné...
podľa mňa jediné poriadne catalysty sú 10.4
aké máš? proste skus nejaké iné...
podľa mňa jediné poriadne catalysty sú 10.4
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
no vyzera to tak ..znova som to skusal ..mal som zapatu hru a gpu clock stale na 400 mhz .takze aspon mozno uz viem v com je problem ale otazkou je preco mi to roby ? catalist mam 10.6 vcera som ho preinstalovaval .
hmmm? ved ti to tu cely cas piseme
-
- Nový používateľ
no sak uz viem .tak mam dat ine ovladace ? ktore ? ale zaujimave je aj to ..ze kartu mam tyzden v pc .a prve dni mi to nerobilo .to len teraz asi posledne 2,3 dni
no ja som cistokrvny nVidiak takze ja ti ovladace na Ati neporadim .. dexter ti vyssie pisal nejake 10.4 tak skus tie
-
- Nový používateľ
skusim .ale ked mi to bude robyt este ..tak co potom ?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
nepozeráš HD filmy na nete? ak áno skus potom vypnúť HD akceleráciu pre tieto filmy
Spoiler: ukázať
Tak skusit soft na vycistenie vsetkeho co sa VGA ovladacov tyka a nanovo .. inak je to potom otazka pre ATI-ckarov .. ak to uz nema nejaky blizsi suvis z OS .. posledna ATI umna bola uz pred par rokmy takze tieto problemy som neriesil ..(dokonca ani v praci)
-
- Nový používateľ
a ako sa vola ten soft ? no uz som si nahodil 10.4 tak idem poskusat ..ked to bude robyt dalej tak ja uz neviem ..ale iste teda je ze sa mi to neprepina do 3d .ale preco
Driver Sweeper
http://www.guru3d.com/category/driversweeper/
u nVidie bol tento problem raz co si pametam u jednych ovladacov stym rozdielom ze tam zas nechceli takty padnut z 3D do 2D .. inak som sa vtedy stym uz nestretol ..
u nVidie bol tento problem raz co si pametam u jednych ovladacov stym rozdielom ze tam zas nechceli takty padnut z 3D do 2D .. inak som sa vtedy stym uz nestretol ..
-
- Nový používateľ
robi mi to stale ..aj po nahodeni inich ovladacoch ..zapal som hru ..isla horsie ..pozrel som do gpu z .gpu clock stale na 400 mhz ..konicm ..zdavm sa najradej by som ten pc rozkopal ..
-
- Nový používateľ
nainstaloval som to ..a ako sa stim naraba ? nahodim potom z novu 10.6 lebo v 10.4 roby to iste ..FEAR napísal:Driver Sweeper