NAj energeťák ???
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: NAj energeťák ???
mne moc monster nechutil. Mali sme u nas promo a rozdavali to tam, tak som si zobral po par kusov z kazdeho a pil to. Chutovo pre mna nic moc. velmi sladky dzus.
Ta tabletka z lekarne sa vola speed8 a je to fakt masaker, len bacha ked to prestane ucinkovat, hlavne nesoferovat ak neni dalsia po ruke, lebo po energetakoc je clovek utahany ale po tomto este viacej
Ta tabletka z lekarne sa vola speed8 a je to fakt masaker, len bacha ked to prestane ucinkovat, hlavne nesoferovat ak neni dalsia po ruke, lebo po energetakoc je clovek utahany ale po tomto este viacej
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Predáva sa tá tabletka volne? Koľko cca výjde balenie?
V lekarni by to mali mat.. A nie je to tabletka ale nieco take..
Speed je predražený prd... tlačia tam, že v tom je DMAE, aké je úžasné... ale ono sa prejavuje až po dlhodobom užívaní...navyše je ho tam strašne málo... je v tom ale plno kofeinu a taurínu, celá mágia... extrakty z býkových hoven a listov babkiných muškátov to len predávajú
Najvyšší level sú spreje na sople s efedrínom a lieky na demenciu... plechovky sa môžu schovať
Najvyšší level sú spreje na sople s efedrínom a lieky na demenciu... plechovky sa môžu schovať
Me like Pentium
tie spreje na sople su haluz to potvrdzujem ale uz ich je malo ktore obsahuju efendrin(respektive take doma nemame lebo keby to pridusili bratovi tak by behal mesiac bez spanku )
Tákže, energeťák si dám asi tak maximálne raz do týždňa. No zásadne iba Monster. Jediný, ktorý by sa dokázal vyrovnať Monstru je Red-Bull, no ten je zbytočne predražený. Dôvod? Už ho poznajú všetci a považujú za špičku, využili toho a premrštili ceny. Monster Energy, rovnako ako Red-Bull (taktiež Rockstar) sú asi jediné 3 energetické nápoje, a tým myslím naozajstné nápoje, ktoré podporujú druh športu (Rally, WRC, Motocros, SNB, SK8, a iné športy), taktiež jedny z najväčších sponzorov čo sa športu týka (RedBull X-Fighters, Monster X-Games, atď...), takže zásadne len tieto dve! A keď si vyberať, jednoznačne Monster, ušetríte.
Monster Energy bol k nám na Slovensko a do Čiech distribuovaný začiatkom Febriára tohto roku, a to konkrétne len 3 príchute. (Monster Energy, Lo-Carb Monster Energy, Monster Ripper). Monster Energy je klasický zelený, prvý, originál. Lo-Carb je "light" verzia, menej cukru, jemnejšia chuť (mne chutí asi najviac), a Ripper je vlastne energy+džús, no ten mi nejak neprišiel na chuť. Zaujímavosťou je, že k nám sú dodávané najstaršie verzie nápojov, tj. 500ml plechovka so strieborným viečkom bez loga. Pričom niekde je už 475ml so zeleným viečkom s logom M.
Monster som pil aj v nemecku na Rock Im Park tento rok. Tam už toho majú ovela viac, konrkétne som kúpil červený Monster Assault, kávový a čokoládový Java Monster a taktiež Ripper, ktorý bol ale tam označený ako M28. Takže rozdiel je aj v označovaní.
Mimochodom, Monster sa začína distribuovať už takmer do každej obchodnej siete v SR, tu je zatial presný prehlad cien.
CBA - 1,22€
Billa - 1,29€
Kaufland - 1,44€
Pumpy a Diskonty - 1,50 až 2,50€
Snáď pomohlo. Aj keď ten môj post vyzerá ako nejaká reklama, ale budiš.
Monster Energy bol k nám na Slovensko a do Čiech distribuovaný začiatkom Febriára tohto roku, a to konkrétne len 3 príchute. (Monster Energy, Lo-Carb Monster Energy, Monster Ripper). Monster Energy je klasický zelený, prvý, originál. Lo-Carb je "light" verzia, menej cukru, jemnejšia chuť (mne chutí asi najviac), a Ripper je vlastne energy+džús, no ten mi nejak neprišiel na chuť. Zaujímavosťou je, že k nám sú dodávané najstaršie verzie nápojov, tj. 500ml plechovka so strieborným viečkom bez loga. Pričom niekde je už 475ml so zeleným viečkom s logom M.
Monster som pil aj v nemecku na Rock Im Park tento rok. Tam už toho majú ovela viac, konrkétne som kúpil červený Monster Assault, kávový a čokoládový Java Monster a taktiež Ripper, ktorý bol ale tam označený ako M28. Takže rozdiel je aj v označovaní.
Mimochodom, Monster sa začína distribuovať už takmer do každej obchodnej siete v SR, tu je zatial presný prehlad cien.
CBA - 1,22€
Billa - 1,29€
Kaufland - 1,44€
Pumpy a Diskonty - 1,50 až 2,50€
Snáď pomohlo. Aj keď ten môj post vyzerá ako nejaká reklama, ale budiš.
MB: ASRock M3A785GMH/128M CPU: AMD Athlon II x4 620, @3,6Ghz (1.36V) CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2 RAM: 2x 2GB Kingston DDR3 1333Mhz , dual-channel VGA: Sapphire Radeon HD4730 Value Edition, GDDR5 512mb, core: 625Mhz mem: 900Mhz @ core:780Mhz mem: 1150Mhz PSU: Eurocase 550W ATX2.2 HDD: Western Digital 500GB SATAII REPRO: Genius 2:1 MYŠ: A4techX755-FS Black KLAVÍR: Genius K639 Black OS: Microsoft Windows 7 Ultimate SK
Mal som problém so zaspávaním na prednáškach, ale odkedy som ráno začal užívať hrnček čierneho čaju (väčšinou Earl Grey), pominulo to. Efekt nenastupuje tak rýchlo a nie je taký výrazný ako u energy drinku, no vydrží o hooooodne dlhšie. A oproti energy drinku to vyjde lacnejšie aj keď kúpiš kvalitnejší čaj. Cukru si tam dáš koľko chceš, môžeš pridať aj vitamín C v podobe plátku citróna...zwARO napísal:daj si cierny alebo zeleny cejlonsky caj a budes vystreleny jak radio a nemusis pit sracky
Dajú sa kúpiť aj rôzne ranné zmesi, čo je v podstate viac druhov čierneho čaju. A keď si gurmán, kúpiš si čaj sypaný, ktorý je ešte lepší a bez príchute papiera
Lipton síce žiaden extrémny šport nepodporuje, no aj napriek tomu dokáže mať účinok
Spoiler: ukázať
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
ja už kašlem celé energeťáky... potom nie a nie zaspať v noci Som to pil už ako džús... najvyšší čas skončiť
- Borec
- Deaktivovaný
jeden hej... to je ništ ale daj si 3-4 do hodinky poobede a večer ťa drbne z počítania ovečiek
- Borec
- Deaktivovaný
hm, tak holt dôchodcom už asi nepomáha ...
odstav si mrkvu = mrkvova stava
ale normalnu zo zahradky nie z obchodu...
ale normalnu zo zahradky nie z obchodu...
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
to nie vsetci maju taku zahradku