Race Driver GRID
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Nov, 2009, 21:14
Re: Race Driver GRID
Tejto hre sa nemoze NFS rovnat, ako ovladatelnostou, aj ostatnymi vecami, hral som kopu aut, no toto je naj
skus Grand Turismo ediciu ...Thrax12 napísal:Tejto hre sa nemoze NFS rovnat, ako ovladatelnostou, aj ostatnymi vecami, hral som kopu aut, no toto je naj
bez volantu to sice moc nezahras, ale ked si autickar, tak volant asi uz mas
chutovky ako opotrebovanie suciastok vzhladom na to, ako sa k autu spravas, prilnavost gum vzhladom na zahriatie... prebrzdene pneumatiky - samozrejmost...
chjo, super simulator
len to chce volant
lava, prava, lava, prava ...
-
- Používateľ
tak volant zrovna nemam, no nejak to ptm hadam vyskusam
hosi, bola tu spravna pripomienka, na nefunkcnost mojej lebky/sedej kory mozgovej ...galen napísal:skus Grand Turismo ediciu ...Thrax12 napísal:Tejto hre sa nemoze NFS rovnat, ako ovladatelnostou, aj ostatnymi vecami, hral som kopu aut, no toto je naj
bez volantu to sice moc nezahras, ale ked si autickar, tak volant asi uz mas
chutovky ako opotrebovanie suciastok vzhladom na to, ako sa k autu spravas, prilnavost gum vzhladom na zahriatie... prebrzdene pneumatiky - samozrejmost...
chjo, super simulator
len to chce volant
pravdepodobne sa nejedna o Grand Turismo, ale o Touring Cars (TOCA)
ak si spomeniem, doma pohladam spravny obal, a overim nazov
lava, prava, lava, prava ...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
kto chce simulátoriť môže kúpiť LFS, GTR/GTR2
TOCA je na úrovni GRIDu
inak GRID je vlastne pokračovanie TOCA
TOCA je na úrovni GRIDu
inak GRID je vlastne pokračovanie TOCA
Spoiler: ukázať
chcem sa opytat: idem preinstalovavat windows a chcel by som vediet, ze co vsetko treba zalohovat, ked si chcem savy z hry ponechat? mam windows vista ultimate x64
niekde som cital ze po preinstalovani windowsu sa uz nebude dat prihlasit na svoj ucet v multiplayeri, jedine si spravit novy, je to fakt pravda? nechcem prist o tie moje statistiky
dakujem akejkolvek odpovedi
niekde som cital ze po preinstalovani windowsu sa uz nebude dat prihlasit na svoj ucet v multiplayeri, jedine si spravit novy, je to fakt pravda? nechcem prist o tie moje statistiky
dakujem akejkolvek odpovedi
MB: ASUS Z170 Pro Gaming CPU: Intel Core i7-6700K + NZXT Kraken X61 RAM: Kingston 2x16GB DDR4 2133MHz VGA: nVIDIA GeForce GTX980 SDD: Kingston SSDNow V300 240GB HDD: 3x2TB WD Green + 1x3TB WD Green PSU: Corsair HX1000W CASE: FRACTAL Define XL R2 Black Pearl
-
- Používateľ
nazdar, je to somarina, ze sa nebude dat prihlasit, mam to sam vyskusane, zalohuj hlavne profil niekde z dokumentov
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
no ta akcia je celkom zaujimava za 5€ nie je o com, treba brat kdo este nema, inac pracuje sa uz na nastupcovi a to Grid 2
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
stala sa mi taka vec... ze v kariere mi nejde prepnut kamera ... mam ju len v kokpite....v obycajnom zavode vsetko ide ale v kariere nie .. neviete co s tym ? stretli ste sa s tym ? treba reinstall ?
- Assassin
- Používateľ
skus sa pohrabat v menu kariery v nastaveniach ci nemas locknutu kameru iba na cockpit, tusim to je aj kvoli obtiaznosti na tej uplne najvecsej ak hravas moze byt ta vec ze je locknuta kamera na cockpit, urcite nie reinstall to bude najtahsim nastavenim cize nejaky extreme alebo ju mas locknutu v nastaveniach ale skorej si myslim ze to bude ten prvy pripad...
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
aha takze chyba bola v poistkach
pri tom ako sa ide do zavodu tam je ze Lock head camera alebo take nieco a bolo to tam On ...
Assassin Dik
pri tom ako sa ide do zavodu tam je ze Lock head camera alebo take nieco a bolo to tam On ...
Assassin Dik
- Assassin
- Používateľ
pohoda za malo