valistar napísal:podla mna to vyzera super, pri strategii nejde o to ako to vyzera ale ako sa to hra
. a ta hudba v bare je daco nenormalne
.
najviac ma mrzi ze tam nie je LAN supp, pri tych poziadavkach by to slo aj na starsich masinach (co este vela ludi ma, alebo ntb) - takze by to bol idealny kandidat na lan party. skoda
Ako to ze ti chyba LAN ked tam je MULTI. Vidiet aspon ze to nemas legalne zakupene, lebo cela hra vyzaduje aktivne pripojenie k internetu, ked uz si nikto kupi tuto hru tak neriesi ci tam je Lan alebo nie ked tam je ultimatny Bnet.
HEAD napísal:Spis hra nepodporuje ani 4 jadro.V tom to je.Podporuje jen 2 jadra...
Jinak ten engine je pravdepodobne upravenej z W3 FT(nebo aspon me to ta pripada.Grafika je hodne podobna w3)
Vylepseny war3? To ta od warcraft enginu daleko. nechapem ako nieco taketo mozes povedat.
HEAD napísal:i7 je jina architektura.
Jinak grafika na dnesni pomery opravdu humus a optimalizace prachmizerna.
Age of empires 3- 5 let stara hra vypada o 2 tridy lepe, nez sc2.
Hnus ? ty si asi neni zo Zeme, a optimalizacia je spravena uplne najlepsie ta hra sa da hrat aj na srotoch. Samozrejme blizzard povedalo ze ta hra sa bude dat hrat na kazdom pc, ale pokial budete chcet hrat na najvyssich detailoch s aa a af budete potrebovat uz iny lepsi harware, neviem aky mas ty ale ked tak hovoris o optimalizacii musis mat masinu zapadanu prachom a pacucinami.
Hnusna grafika? A co cakas ze bude mat strategia cry engine 3 + apex clothing ??? Ten sc2 ma ultimatnu grafiku daj si hru na ultra detaily ak ti to hw podporuje a potom hodnot grafiku.
icefire napísal:Neboj Blizzard to este porobi a urcite vyde par patchov aj na engine.
To tazko.
r.b.class napísal:podla tych grafov to naopak vypada na poriadne narocnu hru
Ani nie presne ako BLIZZARD povedal to je.