Dnes som narazil na vcelku potesujucu spravu pre majitelom programu Turbo 3 (Solo):
http://www.zive.sk/t-com-umozni-zrychli ... fault.aspx
...osobne to urcite skusim, som zvedavy, ci vlastne budem v dosahu a aka bude finalna rychlost

nieje, samozrejme ze nieje ...newmi napísal:no ale ten jednorazovy priplatok, to nie je o nich zrovna 2x pekne
no dufam, ze mne nic take nepride nakolko tu mame 4 pc + PS3ka / WIFI a nejake tie mobili / WIFI a vsetko celkom slusne vyuziva internet .. kedysi si pamatam, ze mi na fakture chodila infoska o tom kolko dat som preniesol, ale zrusili to uz to tam neuvadzaju ..Fogas11
u mna sa zase neda turbo 4 .. max, to co mam turbo 3, tak som zvedavy ako dopadne zvysenie downloadu, pretoze zvysenie uploadu z 256 na 512 pred par mesiacmi dopadlo v mojom pripade zle ..NemesiS
Objednal si to zvysenie downloadu ? lebo teraz som im tam volal a povedali ze telefonicke objednavky este niesu spravene ... ze sa to este neda...GASPi napísal:...tak objednane. Po technickej stranke by to malo ficat, uvidime po 5 dnoch. Snad to dobre dopadne.